Wirtz dal je propo transfer

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Wirtz dal je propo transfer

PostPostao/la Red passion » 27 svi 2025, 17:30

Koja prevelika konkurencija? :) Jamal na 10-tki? Osim njega, Wirtz ama baš nigdje nema konkurenciju - ni na lijevom ni na desnom krilu. Olisé je jako dobar igrač, još uvijek se i razvija kao igrač i ima pred sobom još nešto za dignuti za 1-3 koplja gore, no Wirtz nije De Bruyne ni Isco ni Hazard ni ne znam koji igrač da igra AM RLC, srednjeg i zadnjeg veznog i sve osim napadača.

Previše se priče, pa i pomalo buke oko njega stvorilo što je meni bilo nelogično, no uvjeti za njegov dolazak nisu bili posloženi ispravno. Jednostavno ni u jednom trenutku zadnje 2 godine nisam primijetio da je klima u zraku takva da Florian potpiše za Bayern.

Više od samog fijaska Hoeneßa i ostatka uprave pa i iznad njih onog nadzornog vijeća staraca-mudraca, brine mu stari, otvoreni problemi koji traju godinama. Samo 2019./2020. to nismo imali, a unazad prije toga smo isto imali 6 godina probleme. :D Zapravo od 11 zadnjih godina samo 1 godinu nismo imali za mene stari, tipični Bayernov problem. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 svi 2025, 19:34

Nebitno ne kužimo se sve 5.

Nije došo i meni je to ok prije sage i sad kad završila.

Kontradiktorno je sad lomit koplja oko toga.

Možemo stvoriti 100 teorija i krivaca no jedno je sigurno Wirtz nam ne treba sada i sa ovim kadrom vrlo jednostavno to je bio stari mokri san Ulija da dovede svakog najskupljeg švabu paše ili ne !

Pazi debilane igat cemo sa dve desetke :lol:

Da kaj je sljedece sa dva lijeva beka lijevo a desno nikoga te sljedece sa dva golmana :smajl010:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 svi 2025, 22:14

Nije BILD već SZ pa evo malo...

Karl-Heinz Rummenigge's famous statement that Wirtz was the best German player wasn't just an empty phrase. Uli Hoeneß is said to see it that way too. They all love Jamal Musiala as a brilliant individualist who sets up goals and also scores them. But in Wirtz, they recognize something that Musiala can perhaps still learn - a great strategist who makes the players around him better. They wanted Wirtz as the leader of a great new Bayern generation that can achieve a new decade of dominance.
__

There's no one to blame for the failure of the Wirtz transfer, that's how Bayern sees things. So far, no one from the higher-ups has accused Max Eberl and the sporting management of anything. It is said that Eberl, Freund, and Kompany did their best within their means. Instead of identifying a culprit within the club, the people in charge rather believe that they miscalculated their optimism after they had received a 'kind of commitment' from Wirtz's parents, two weeks before the final meeting. In the end, the parents' commitment did not equal the player's commitment

When Hoeneß and Rummenigge learned from the media about Wirtz family's trip to England, they were shocked and made one last attempt to convince the player, in vain.

[@SZ]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2025, 07:39

https://www.transfermarkt.de/-sz-quot-b ... ews/454651

Evo tu ima malo sexa o tome kak su Musiala i Wirtz 10-etke, pa to Wirtzu smeta, dok će u Poolu momčad biti građena oko njega...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 30 svi 2025, 07:41

"Wirtz je bolji od Musiale" neki će protumačit negativno, ali nije rolex senilan.
Ok, bio je neuspješni pokušaj laskanja, ali je izjava stigla točno nakon Musialinog produžetka, tako da ništa nije slučajno.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 30 svi 2025, 07:49

anton 1983 napisao:https://www.transfermarkt.de/-sz-quot-bayern-bosse-trafen-wirtz-am-tag-der-meisterfeier-absage-auch-wegen-musiala/view/news/454651

Evo tu ima malo sexa o tome kak su Musiala i Wirtz 10-etke, pa to Wirtzu smeta, dok će u Poolu momčad biti građena oko njega...

Ne znam, to s pozicijom - kao problemom - mi je malo .... :roll:
Ako u repki može igrat s Musialom (ito dobro), zar i u klubu ne bi mogo (još bolje)?
Takav 'ulični' tip igrača bi se itekako uklopio u nas, moje mišljenje :idk:

Nema ništa pogrešno u tome ako želi vanka, ta osvojio je u Njemačkoj sve i klupski i individualno. Još ako se vanka nudi isti novac ko u Vaterlandu. Ne ovisi sve samo o poziciji, nego i o tome di želi karijeru nastavit.

Ali ova tema je već postala dosadna, čak evo i meni :lol:

______

EDIT

postat će jedino opet interesantna ako Liverpool slučajno ne pristane na zahtjeve Kusena...
:mrgreen:

prije tjedan dana "sve riješeno, liverpool je osiguro sredstva, poslana ponuda Leverkusenu"
naravno, tek je tjedan dana, mogu pregovori potrajat dugo, radi se o rekordnom transferu za obje strane

ali ono znaš, razumiješ shvataš.... 8-) :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 lip 2025, 18:24

https://x.com/FabrizioRomano/status/1932537807039603095
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 lip 2025, 21:22

Sretno mu i hvala Poolu kaj nas spasili jer sad možemo kupiti 3 kvalitetna ofanzivca .
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Transferi