Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 11 kol 2025, 17:59

Možda nešto brazilskog :mrgreen:
Rodrygo, Savinho možda
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 kol 2025, 21:21

Samo da mali Karl pocne rastura mi smo na konju.

Ma kritike zacifru je samo zbog Arapa i u tom kontekstu 25 milja njima je loš posao ali za nas je ok jer najveće pojačanje za nas ove godine sto stalno trubom je čišćenje i nakon ne dolaska Wirtza znao sam da nebu došla nikakva zvijezda i da bude ipak došao netko tipa Diaz dobar ali preplacen jbg takva je realnost.

Vidjet ćemo dal' Wolte,nešto iz rukava ili bumo ostali na devi i čekali strpljivo Daviesa i Musialu sto je riskantno.

Sad se Gnabryu otvaraju vrata startera uz Diaza i Olisea a rezerve Karl i Wanner.

Mislim da sad uprava važe nakon Comana dal' podebljat ponudu za Nicka i to je sve jer dobivamo polušpicu i rezervu za Kanea istovremeno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 kol 2025, 08:54

Kingsley Coman prelazi u Al Nassr
Bayern i saudijski klub postigli su potpuni usmeni dogovor o transferu Kingsleyja Comana, javlja insajder Florian Plettenberg. Odšteta iznosi 35 milijuna eura. Francuski krilni igrač potpisat će ugovor do 2028., uz godišnju plaću od 20 do 25 milijuna eura neto. Liječnički pregled trebao bi uslijediti uskoro. Coman je želio napustiti Bayern i ciljao je transfer u Saudijsku Arabiju, a Al Nassr ga je pratio mjesecima. Vijest koja se prvi put pojavila početkom ožujka sada će uskoro postati službena.

Tu piše pak 35 milja budemo vidjeli uskoro.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 kol 2025, 16:39

Bildov Christian Falk piše da je Upamecanov agent ponudio igrača nekim engleskim klubovima, uključujući i United-u.

Iako sam čitao da će potpis ugovora brzo, ne bi me iznenadilo da je to netočno i da je stvarno na izlaznim vratima.
Ako Bayern želi odštetu, ima samo 3 tjedna da ga proda.

Ja se nadam da ostaje.

S druge strane, zna svak da novinari ponekad puštaju "naručene" informacije ako netko plati. Može li bit da agent stvara pritisak Bayernu na ovaj način? Ako igdje ima ciganije onda u svijetu agenata.

Ne znam šta je istina, saznat ćemo uskoro. Samo se nadam da neće proći 1.9. bez novog ugovora, bilo kod nas bilo drugdje...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 kol 2025, 20:04

Ja bi ga prodao samo tako i kupio nebu nikoga jedino ako bi i Kim otišo u zadnji čas onda bi išo po stopera.

Naši se opet igraju sa vatrom.

Moja prognoza je ostat Ce bez produljenja ugovora....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 kol 2025, 21:06

https://www.instagram.com/p/DNNmyFVRi_9/

Ovo "just" me baš vrijeđa kao navijača Bayerna. Da te riječi nema, ne bih ni A rekao više.

Hvala Kingsleyju do groba za onaj gol protiv njegovog PSG-a u finalu 2020., značio mi je jako puno u životu. Nije išlo bolje nego ovo, šteta... čovjek je od prvog do zadnjeg dana bio korektan, dobar, pristojan, poštovan, cijenjen, odan, jednostavno sve što jedan nogometaš treba imati iako nikada nije izrastao u svjetskog igrača i dao jedno 40% više kad nije mogao još 200% da bude svjetska klasa.

Neću ga nikada zaboraviti. Dok ovo pišem prošlo mi je čak i ono s nasiljem prema bivšoj djevojci tamo davne 2016. ili 2017., prema klubu nikada nije radio zlo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2025, 06:57

Ma kad se sve sagleda dobro smo mi prošli itekak ;)

Moramo jednostavno prihvatiti da zbog lošeg rada sada moramo snositi posljedice, ali ajmo nekako računati da je ovo neki novi start...

Nemremo očekivati da ćemo se čistiti smeća i viška za PK para, to jebiga tak nejde. Pa evo Gnabry bi trebao biti isti rang kao Coman, ali zgleda da niko niti ne pita za njega, a Comana smo uspjeli rješiti za 35. Ja sam recimo očekivo da ćemo uspjet prodati Palhinu, ali da će Tel propast i da ga ne bumo uspjeli prodati. Sad smo posudili Palhinhu i dobili neku pinku i prodali Tela za dobr noFce, tak da je to na kraju ispalo bolje neg sam mislio.

Nema tu drkanja kao onog ljeta kad je braco napravio fenomenalano poso, a na kraju propali. Ove godine je plan da sve izgelda loše, a da ispadne sexualno :hehe:

Ak baš još jednog igrača moram birat da ode onda je to jedan od trojca Kim, Upa, Boey...

Naravno Upa mi je na prvom mjestu ako ne produži. On je u biti na toj listi samo i striktno zbog ugovora i ničeg drugog. Rađe bi se riješio Kima nego Boeya i to sam zato kaj moram odabrat jednog ak me razmete.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 13 kol 2025, 10:52

Red passion napisao:Neću ga nikada zaboraviti. Dok ovo pišem prošlo mi je čak i ono s nasiljem prema bivšoj djevojci tamo davne 2016. ili 2017., prema klubu nikada nije radio zlo.

Minimum 50% tih optužbi od strane ženske populacije su laž.
U neku ruku nam je on bio Glücksbringer jer smo sa njim svake sezone osim one Leverkusenove uzeli BL. Ostaće Žak što nije postao WC igrač a ima potencijal.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 kol 2025, 15:24

Još nije dogovorena odšteta za Comana.

Svi novinari su preuzimali informacije od onih arapa, a Romano očito ima slične izvore. Lakše je doć do informacija tu..

Švapski insajderi tvrde da su Dreesen i Eberl najprije bili odobrili paket od cca 30 mil, ali je nadzorni odbor navodno štopirao jer želi više; i da se to sada i provodi.

Može li bit da Uli uopće ne smatra da Comana zbog ogromne plaće moramo prodati. Ta Eberl je srezao razinu plaća do očekivane razine. ili to ne znači ništa? (ja mislim da ne znači, ali ko će ti ga znat)

Ako ćemo prodavat - onda za veću odštetu. To je navodno "stand jetzt".
Inače bismo morali tražit zamjenu, a u današnjim uvjetima moreš samo sanjat o "dobrom" igraču od 40 mil.

---

Evo šta je Freund izjavio jučer na tu temu:

"There are always a lot of reports and speculation. But there's nothing to report. He's a Bayern player and would've been in the squad if he wasn't ill today"

Freund asked whether the sale of Kingsley Coman would give Bayern more 'freedom' to bid again for Nick Woltemade: "There's no freedom because Kingsley Coman is a Bayern Munich player"

Naravno, Freund uopće ne mora potvrditi ništa dok ne bude ofišl....

---

Ja mislim da će otići Coman, ali ne "pod svaku cijenu".
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 kol 2025, 15:57

Naši navodno odbili oko 35-40 milja i traže više baš cital sad.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2025, 16:26

anton 1983 napisao:Ja bas nisam ziher da cemo ni s Comanom ici na neku malu cijenu bez obzira na sve jer je trziste lose i za zamjenu treba dat previse para. Iz tog kuta gledista Bayern sigurno kalkulira da ga ostavi ako ne dobije neku dobru ponudu.

Volim te knjige koje ja citam :smile30:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 kol 2025, 19:18

To bi nam se moglo biti u glavu jer ipak je ovo staklo i potrošen igrac sto se Bayerna tice.

25 milja ne al 40-45 itekako da i ne trebamo zamjenu ako i da uzet nekog na posudbu.
Davies i Musiala se budu vratili prije očekivanog a klinci dobili svoju top priliku.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 14 kol 2025, 15:05

Bayern gave their final green light for Kingsley Coman to travel today and join Al-Nassr. The Frenchman will leave Munich in the next few hours. Move is done. Fee under €30m.[@FabrizioRomano]

Ispod 30M. Nkunku i Wolte su kandidati da ga zamene.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 kol 2025, 16:29

Dobro koji K sad? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 14 kol 2025, 21:22

smile12
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi