Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 15 kol 2025, 21:09

https://x.com/iMiaSanMia/status/1956401436582904160

Ovi klanovi kojih ima jedno 2-3 iznad trenerskog nivoa su prestrašni za klub. Sportski direktor, upravni odbor, nadzorni odbor... svako svakome skoro pa podmeće. Tipično njemačko žvakanje i gunđanje sebi u nos.

40 je bila odlična cijena, a 25 (+ svi bonusi zadovoljeni da bude 35) je klaunska predstava po tko zna koji put. Al-Nassr je izašao kao pobjednik. :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2025, 06:49

Ova prodaja Comana pokazuje koliko je samo zivot los u Bayernu. Znaci nadzorni odbor kaze da je premalo para i da ga ne zele prodati, uprava kaze daj ga prodaj, a trener kaze da bi htio da ostane...

Mogu ljudi srat po UH kolko god oce, ali dal je bilo krivo ili ispravno, bilo je onak kak je on reko! I to pravo si je on zaradio i za to se izborio. Nije mu to nitko dao. Onaj koji hoce takvu vlast mora se isto izboriti i to zavrijediti...

Jebes ti ovo kad se ja moram ko navijac brukat jer ne znam ko pije, a ko placa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 kol 2025, 08:08

Smijurija od uprave jer sadjasnu da 2-3 struje vode klub sa podmetanjem.

Jako tosicno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2025, 08:47

Sad je stvarno fixno i lik je prodan...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 kol 2025, 15:35

anton 1983 napisao:Ova prodaja Comana pokazuje koliko je samo zivot los u Bayernu. Znaci nadzorni odbor kaze da je premalo para i da ga ne zele prodati, uprava kaze daj ga prodaj, a trener kaze da bi htio da ostane...

Mogu ljudi srat po UH kolko god oce, ali dal je bilo krivo ili ispravno, bilo je onak kak je on reko! I to pravo si je on zaradio i za to se izborio. Nije mu to nitko dao. Onaj koji hoce takvu vlast mora se isto izboriti i to zavrijediti...

Jebes ti ovo kad se ja moram ko navijac brukat jer ne znam ko pije, a ko placa...

U tom aspektu nejedinstva se slažem.
ALI
ne moreš i jare i pare.
Smanji budžet plaća ali isto inkasiraj 500 mil od prodaje šrot igrača. Teško, boomer.

Zašto nitko nije nudio više od 30+5 ako je tako dobar?
Aha, problem je plaća. Onda se drastično suzi izbor kupaca.
Pa kad se stvori kupac "E premalo pajdo".

Ko je davao visoke plaće Comanu i Gnabryu i Goretzki?
Pokušava se već 2 godine prodat iste ali su problem plaće.

Nije nimalo dobro da dečki unutar kluba nisu ujedinjeni oko svih pitanja, ali na kraju će ispast da su Eberl i Dreesen glasovi razuma. A ovi dečki od 70+ godina bi trebali konačno u penziju.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 kol 2025, 09:07

https://m.sportbild.bild.de/fussball/in ... bild.de%2F

Konate radi isto sranje u Poolu kao i Upa kod nas. E sad tu treba bit jako pametan jer sam siguran da njegova situacija je usko povezana s Upinom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 22:16

Upa, za razliku od svih tih štopera, ima potencijal biti najbolji CB na svijetu.
Taj Konate traži da ga plaćaju kao van Dijka. Niđe veze.
Od Upe nema u Bayernu boljih.

Nadam se da će nas ovih dana dočekat vijest "Upa produžio".
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 kol 2025, 22:34

Pa svi se nadamo jer inače smo opet ispali debili
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 kol 2025, 06:40

Ako Dayot na kraju ne produži Bayern će ispasti idiotski klub jer nas je toliko puta sjebao svojim greškama.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 kol 2025, 08:06

melodyne napisao:Ako Dayot na kraju ne produži Bayern će ispasti idiotski klub jer nas je toliko puta sjebao svojim greškama.

Prije dvi godine možda, nećemo biti takvi. Koliko je sranja od tada spriječio? O tome nitko ne priča.
Poradio je itekako na mušicama, koncentraciji, mirnoći i najbitnije - samopouzdanju.
Sad je ko tenk, formiran igrač.

ivan napisao:Pa svi se nadamo jer inače smo opet ispali debili

Ovaj free odlazak bi zabolio, velik oportunitetni trošak. Ali najviše bi bolio gubitak kvalitete.

Upa i Tah mi djeluju VRLO! Nadam se da će to i pokazat kroz ovu sezonu. Ali moj feeling je da imamo bolji štoperski duo nego lani.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 kol 2025, 09:19

Prošlu sezonu je Dayot bio odličan ne mogu da grešim dušu ali zato pre toga me je živcirao samo tako.

Ja bih voleo da ga zadržimo jer je Kim slabiji od njega i Taha.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 kol 2025, 11:42

Idealno je produljenje bez ogromne plaće. Ali isto tako ulazak u novu sezonu bez produljena ili prodaje (a o prodaji baš nitko ne priča i u ovom trenutku je jako malo izgledna) je baš teški debilizam.
Rečeno pred koju godinu nema više da nam besplatno odlaze i šta se dogodilo od tad? :haha:
Ne mogu shvatit da klub nema više baš nikakvu moć. A o nekoj romantici nemojte maštat - Lucas Hernandez zvani bolnica isto dobijao novi ugovor pa nam metnio kajlu. Srećom nije otišo besplatno. Ali poanta je da klub mora zaboraviti na te priče - ovo je čisto crno bijela matematika i financijska transakcija. Odjebat će nas za imalo bolju plaću
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 13:11

Ako ne govorim o uvjetima onda je moja prvenstvena želja da produžimo s Upom.

Kad bi već išo na neke teže stvari onda bi liku recimo ponudio ili oćeš nekako dosta realnih 12 + 3 ili ak oćeš jako teških 10 + 7. Pa ti frende moj vidi... Al dobro sad plaća na stranu, moramo neš napraviti...

Konate želi, kolko sam ja shvatio od Poola, nekakvu plaću kakvu ima Tah kod nas. No neki izvori govore da se on već obećo Realu. Kod Upe mi isto tako sve na to smrdi. Ali gotovo je, sjedni se za stol s čovjekom i prestanite srat, jer novog Davies i Kimmicha ne želim opet proživljavat. A i jebi ti to ak mu moramo onda dat 15 + 5 kao Daviesu...

Malo treba to rezolutnije i planski napraviti. Problem je kaj su nam sada ostali obrambeni sjebani pa ga nemremo sjebavat s klupom...

Najveći problem nama je taj što smo došli u situaciju da mi moramo davati nekih 20% više da bi igrač ostao / došo kod nas. Nažalost to je tak. Oću reč da će igrač rađe u EPL ili Real i Barcu za 12 milja nego kod nas i mi ak oćemo tog igrača mi moramo dat cca 15... Tak je i problem sad s Upom kak mi se čini jer on vani ne bu dobio bolji ugovor neg kod nas.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 kol 2025, 13:34

Rezovi su teški i za Upis Max 12 +3 al to smo mu trebali dat rok do 1.7 ako nece na transfer listu lako bi ga prodali no debilna uprava gura probleme pod tepih ide labava i ne priznaje si da ih sve više igraca odjebavat,naivci misle da bu on Reko 30.8 ok može placa kakvu vi dajete smile12

Rižu je cijeli taj debili narativ.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 13:40

Pa ne mora on bit na transfer listi da bi klubovi došli nuditi za njega. Nemoj biti naivan da je to potrebno. Siguran sam da je njegov agent negdje neš išo probat kako bi nas sjebo.

Da ga je neko htio došo bi par pitat, ali takvog nije bilo, niti ga nema. Pa nije da se tu stavlja neš na neki papir i onda u izlog. Ziher postoje neki koji dođu malo Z Nosom.

Sad ćemo mi na njemu popljugat, kako smo hapili Taha :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi