Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2025, 14:05

Mislim da nismo dobro općenito organizirali prelazni rok - sjebali smo s Wirtzom opako i nismo na vrijeme produžili sa Saneom.

To ne znači da bi bilo bolje da smo produžili sa Saneom i da smo doveli Wirtza, nego smo se na to fokusirali i onda kad su ta dva igrača otišla u druge klubove, regrupiranje je bilo grozno.

Ja ovdje samo pišem za napadački dio ekipe, jer ovo sve ostalo je "očekivano" i ok...

Mislim da trenutačno NITKO nije zadovoljan s kadrom, ali nitko nemamo pravi target i zato Uli govori pametno da treba posuditi. Jedino je problem kaj je to sjebano za napraviti.

To kak doro voli reč. Ma max 40 za WS, ali kad ne dođe onda imamo smeće od kadra, a sne WolteSmeće.

Da sad kad ne znamo koga i kaj bi, onda je idealka posuditi, pa makar dvojicu i platiti leihgeburove, nego se sjebat, fulat i onda se opet zaštopat...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 kol 2025, 17:46

To stoji, "sto kupovat nekog kojeg inače ne bi kupio, sto trošiti pare"

Ali mnogo je više "nepotrebnih" igrača dostupno na prodaju nego na posudbu. To je činjenica.
Da nama sad neko ponudi posudbu Kima bez obveze otkupa? Otpepali bismo ga čim stigne mail (i blokirali mu adresu).

Lako je pričati "treba posuditi". Ali ko će ti dat nekog dobrog igrača tek tako, neće ni otpad da prodaju bez 30 mil. A i neš posuditi nekoga ko nema neku kvalitetu.

Objektivno gledajući, koga možemo posuditi - A DA JE REALNO ?
Malo je takvih.

Možeš posuditi ali moraš prihvatiti obavezu fix kupnje za 10 mjeseci, ili pak (ako neš maggi fix otkup, onda) platiti 10-15 mil posudbu plus preuzet plaću, pa im ga vratit za 10 mj. Ko nama Tottenham za Palhinhu.

Bolje je i to nego fix kupovina šrota, ali pipa je zatvorena koliko sam upućen.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 kol 2025, 20:10

Sad kad su otpilili Wannera ofanzivca mora Doc pod mus kog boli kita na koji način.

Sancho je trenutno nekak najbolja opcija za posudbu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 kol 2025, 10:02

cruz napisao:To stoji, "sto kupovat nekog kojeg inače ne bi kupio, sto trošiti pare"

Ali mnogo je više "nepotrebnih" igrača dostupno na prodaju nego na posudbu. To je činjenica.
Da nama sad neko ponudi posudbu Kima bez obveze otkupa? Otpepali bismo ga čim stigne mail (i blokirali mu adresu).

Lako je pričati "treba posuditi". Ali ko će ti dat nekog dobrog igrača tek tako, neće ni otpad da prodaju bez 30 mil. A i neš posuditi nekoga ko nema neku kvalitetu.

Objektivno gledajući, koga možemo posuditi - A DA JE REALNO ?
Malo je takvih.

Eberl se bacio na sarkazam. Čoviku dodijalo slušat Hoenessa.
https://x.com/BenniFussball6/status/1958461148342174186
https://x.com/Official_Benji_/status/1958446248635113918

___

Dobit/Dati će otkaz, javnost će svalit sve na njega na kraju.
Ali činjenica da su Eberlovi kandidati blokirani, Hoenessovi targeti nisu uspjeli, Eberlu zatvoren budžet.

Rečeno je Eberlu da zaradi na prodajama više nego što potroši - done.
Rečeno mu je da smanji razinu plaća uz povišice nositeljima - done.
Sad mu je rečeno da nema kupnje, samo posudba - bit će i to done. Ali koliko dobro?

___

Bayern ima dvije opcije:
1.) Hoeness RAUS
2.) :brazzo2:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 kol 2025, 11:12

Morti je to neki plan da damo druguma do znanja pa kad vide da nema drugih abnehmera onda puste igrace i na posudbu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 22 kol 2025, 14:28

Vec je 22.08. bar je jednog ofanzivca da nadju iako nam treba jos 3, 4 igraca. :thumbsdown:

Uli svira kurcu bez potrebe. Zato Lahm nije preuzeo nikakvu funkciju u klubu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2025, 15:02

Lahm nije preuzeo jer mu to realno nije ni trebalo prije 7-8 godina svježe nakon umirovljenja no eto zato je Kahn "uspješno" naslijedio Rummeniggea pa sada imamo što imamo.

Eberl i Freund bi recimo bili odlična struka u nekom klubu Romana Abramovicha i neki od skauta koje smo imali u klubu zadnjih 9 godina koji su nas napustili.

Apsurd je uopće dovoditi sportske direktore koji služe samo kao voštane figure da poziru u javnosti dok drugi kolo vode i stalno ti pokazuju koliko si bezvrijedan i gotovo beznačajan osim da preuzimaš krivicu za tuđe odluke, postupke i djela. :nono:

Treneri su vidjeli kakva je situacija u Bayernu zadnjih 10 godina. Sada će s ovime krenuti sportski direktori. Markus Krösche ako pređe u Bayern u narednih 10 godina smatram ću ga za balvančinu par excellence. Propasti može svugdje drugdje jer je nesposoban, ali ovdje u ovoj fazi u kojoj se nalazi će ga u Bayernu uništiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 kol 2025, 14:40

https://x.com/imiasanmia/status/1959246994695655650
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 kol 2025, 16:29

Dobar je to igrač, možda ne brutalan i svjetska klasa, ali kod nas nikada nije dobio pravu priliku, baš kao i puno bolji i daleko perspektivniji Gravenberch što je zapravo skandalozno u Bundesligi od zadnjih 7 godina naovamo.

No smetalo od crne ovce može igrati i zajebavati sve uzduž i poprijeko zadnjih 3-3 i pol godine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 kol 2025, 19:53

Al stvarno mi nije jasan trener sa šugavim alibi igracem Goretzkom pa on je brutalno loš nit je tacker igrac,ni box to box,u duelima slab,ne krevet se dobro ni puno,nit je za poziciju 6,8 ni 10 al on eto igra,da nije im naredba od Ulija da mora igrat pošto ga vec toliko placaju to sam posumnjao vec dosta ranije pa mi se tu neki smijali.Kad i cijela ekipa odigra jako dobro i neki odlicno to smetalo je loš :lol:

Nadam se brzom povratku u formu Pavloviću i onda da se Leon potrga pa da cim više ulazi Bishofu a tu je i Laimer koji može uskocit u vezu kad se Davies vrati.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 23 kol 2025, 22:25

Pa dobro Palhinha tamo rastura, jer to je drugačiji tim, drugačija igra, drugačije ambicije.
I Gravenberch nikada nije bio za Bayern, pa po govoru tijela si mu vidio da on ne može izboriti startnu postavu.

Leon je namazan, on zna zapeti kada treba i imao je dobrih partija i kada ga otpišu on preore teren. ALi je neko ko kad vidi da ekipi baš ne ide počne se kriti na terenu i zato se to pokaže na katastrofalnim statističkim podacima. Ali neko je ko mudro pliva i zna opstajati. Daleko od toga da je loš igrač, ali nekako u svoj toj hijerarhiji i tom zajebanju čas odigram dobro, pa se skrijem u nekoj bitnoj utakmici, on nas zajebava i zato sve više ga se i trebamo riješiti...Kod mnogih se tačnije sve više javlja ta želja... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 kol 2025, 07:43

Malo sam si jučer razmišljo o toj Sex opciji to buy...

U biti to je kurac od oFce koji samo koristi klubu koji ga kupuje, a nikako onome koji ga prodaje.

Recimo mi smo to imali kod Tela i onda nas je Totenham odjebo jer nisu htjeli dati te pare nego manje platiti i to mogu svi raditi, ali su se osigurali ako baš hoće igrača i ako igrač explodira da ga moraju haptiti. Morti bi ta opcija imla smisla da vrijedi do 01.04. pa da si onda taj klub koji posuđuje mora odlučiti kad mu "ne paše", a onaj koji prodaje da zna na ćemu je...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2025, 10:50

Sranje!

ToTNm sad radi na posudbi Hincapea i s obaveznim sexim na kraju sljedece sezone koji iznosi 60 milja! E sad ak ti dogovore cini mi se da ne bu para za Palhinhu! smile44

Kusen nam ga mece sam tak...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 kol 2025, 11:52

Ne mora značiti.
Ako im Palhinha postane indispensable igrač bez kojeg ne more?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2025, 12:06

cruz napisao:Ne mora značiti.
Ako im Palhinha postane indispensable igrač bez kojeg ne more?

Pa naravno da ne nemora. No već da se zna da moraš 90 dat nije baš. Kako god bilo ja sam ziher da oni NEĆE povuć klauzulu nego će se ciganiti kao kod Tela.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi