Di si to pročito, tu cifru?
Kaj se tiće predbacivanja klubu, jedino se može predbacivati što se Upa kada se već nisu dogovorili, nije PROBAO prodati, a ne što se NIJE PRODAO, kao što je i bilo s Kimom zar ne?
Naime tu je došlo do formiranja trokuta, Real - Pool - Bayern i izvan tog trokuta nalazio se Arsenal sa svojim Salibom kojeg je navodno Real htio hapiti, ali nisu htjeli pljunuti 100 milja i sad je Saliba poptisao novi ugovor.
Imamo Guehija kojeg oće sva trojica.
Imamo Upu kojeg oće sva trojica.
Imamo Konatea kojega samo oće Real, a on ne želi novi ugovor s Poolom jer preveć traži.
Na kraju kad to sve pobrojim, problem je Real koji sve jebe. No taj Real isto tako nije uspio offloadati Alabau, Pool nije prodao Konate, niti je CP pristao na prodaju Guehija iako su se svi sve dogovorili s uvjetom da CP uspije naći zamjenu.
Ako je Real htio Upu, pa zašto nije ponudi 40 cca, neg je rađe kupio Dejana? Zašto Pool nije kupio Upu kojeg navodno hoće, ali je išo po Guehija?
Hoću reći, da je lako s tuđim kurcem po plotu tuči i treba biti jako oprezan na koji način se sere. Niko nije nikom reko da ne smiju ponuditi Bayernu novac, kao što je Bayern nudio za Diaza IAKO DIAZ NIJE BIO TJERAN IZ KLUBA.
Ne mogu reć, da je Bayern recimo s Upom napravio ono što je s Goretzkom ili Comanom, da se MOŽDA ne bi prodo, no Upa nema taj status u klubu, neg ima status tipa kaj ja znam kak je imo Lucas, gdje ga se ne tjera iz kluba i neko po njega mora doći, ali nije došao.
Bayern pre, pre, prekvalitetno radi, ja bi čak rekao i najkvalitetnije s obzirom na mogućnosti i trenutačnu situaciju u nogometu! I da ću ja sad srat, kad nam se samo malo treba poklopiti da se zeme klempa, zbog jednog UPE? Jebe mi se živo!!!