Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 14 lis 2025, 10:08

I meni se jebe za Upu i da klub ga nije ni probao prodati i zadnje treba ga pustiti free!

Probat se bazirat na Srota.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 lis 2025, 21:03

anton 1983 napisao:
Red passion napisao:
On bi 17 milijuna € godišnje i 17 milijuna za produljenje odmah u džep. E to tako sine ne ide! :nono: :nono: :tstnd:

Di si to pročito, tu cifru?

Kaj se tiće predbacivanja klubu, jedino se može predbacivati što se Upa kada se već nisu dogovorili, nije PROBAO prodati, a ne što se NIJE PRODAO, kao što je i bilo s Kimom zar ne?

Zar nije spomenuta kategorija 16-18 milijuna € godišnje ugovor i dođe na to 17 milijuna € sign-on-fee? Znači u Madridu prenose i pišu o 17 milijuna sign-on-fee dok godišnja primanja znam da puca na tih 16-17. To jednostavno ne može dobiti i ne dolazi u obzir.

Predbacivanje klubu je upravo navedeno i to je najvažnije. Ili si razgovarao već oko sveka prije godinu i pol i došao do ultimatuma pa ga prošlo ljeto prodao za 35 milijuna € ili je igrač produljio u kasno proljeće 2024.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2025, 07:43

Red passion napisao:Zar nije spomenuta kategorija 16-18 milijuna € godišnje ugovor i dođe na to 17 milijuna € sign-on-fee? Znači u Madridu prenose i pišu o 17 milijuna sign-on-fee dok godišnja primanja znam da puca na tih 16-17. To jednostavno ne može dobiti i ne dolazi u obzir.

Ma to sam ja nešto spomenuo, jer sam vidio da je za tolko potpiso Saliba, pa pretpostavljam da toliko hoće i Upamecano. Ja nikad nisam vidio neke cifre vezane za Upamecana. Ako netko je nek zalepi, al ja nisam.

Red passion napisao:Predbacivanje klubu je upravo navedeno i to je najvažnije. Ili si razgovarao već oko sveka prije godinu i pol i došao do ultimatuma pa ga prošlo ljeto prodao za 35 milijuna € ili je igrač produljio u kasno proljeće 2024.

Ali ti predpostavljaš da smo ga mi išli prodavat, da bi ga prodali! E to je ono što je loše! Zamisli da smo ga stavili u situaciju Leona, Comana, Sanea i da ga nismo porodali! Mislim koplko ja znam PRODAVALI SMO KIMA pa ga nismo prdali, zar ne?

Bayern je odlučio da nam on treba za hamper. Prema svemu sudeći, dobro je odlučio i to je jako bitna stavka.

Upa nije Leon, Sane, Coman i neki drugi igrači koje su se terali iz kluba ili nisu bili tako važan kotačić. Upa je ipak nešto što se ne stavlja na transfer listu, nego se ćeka kupac i to mi je kristalno prihvatljivo.

Evo recimo, Bayern je baš odlučio DA NEĆE prodat Gnabrya i svi smo se primali za glavu, jel tak? Kad ono Bayern je dobro odlučio kaj ne?

Jednostavno treba prihvatiti da je počela neka nova era nogometa koju mi ne možemo prihvatiti. :mrgreen: U toj eri Mbappei, Trent Arnoldi, Guehiji, Upe, Konatei.... odlaze besplatno iz klubova. Jebiga to je tak.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 lis 2025, 08:07

BILD

Upamecano - Bayern ne želi plaćati 20 mil fee-a. Navodno Real Madrid želi. Itekako postoji šansa da produži (i igrač i klub to žele, oko plaće su se složili) ali Bayern mora odlučiti hoće li platiti taj iznos ili pak dovesti novog igrača.

Goretzka - Tedesco (trener Fenerbahcea) želi Goretzku na zimu dovesti, ali mala je šansa jer Bayern ne želi dodatno smanjiti kadar u ovoj sezoni. Biti će pregovora o novom ugovoru ali šanse su minimalne, manje od Gnabrya. Odlazak na ljeto je najrealnija opcija, as of now.

Minjae Kim - Nije točno da je nezadovoljan u Bayernu, nego upravo suprotno. Klub je zadovoljan njegovim stavom i posvećenošću kada god dobije priliku. Kim je zdrav i puca na mjesto u prvom sastavu. Odlazak na zimu je maltene isključen. Za ljeto se još ništa ne zna.

Gnabry - Voljan je prihvatiti smanjenje plaće da ostane u Bayernu - manja fiksna plaća, s bonusim za performans. Jako je zadovoljan u klubu i rado bi krenuo u pregovore da mu klub pristupi s namjerom.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 lis 2025, 08:56

Upamecano - Bayern ne želi plaćati 20 mil fee-a. Navodno Real Madrid želi. Itekako postoji šansa da produži (i igrač i klub to žele, oko plaće su se složili) ali Bayern mora odlučiti hoće li platiti taj iznos ili pak dovesti novog igrača.

Tu je sve jasno zadrzali fa radi Lp ove godine kaze antimon i na ljeto pusa bok!

Povecanje place opet preplscivanje i jos 20 mikja fee ma daj fak offf!

Stana na stopera a Kim nek grize,ak od Itoa nebu nist uzet nekskvo povoljno stopera.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 lis 2025, 08:29

anton 1983 napisao:Ali ti predpostavljaš da smo ga mi išli prodavat, da bi ga prodali! E to je ono što je loše! Zamisli da smo ga stavili u situaciju Leona, Comana, Sanea i da ga nismo porodali! Mislim koplko ja znam PRODAVALI SMO KIMA pa ga nismo prdali, zar ne?

Da, hipotetski da. Loše je jer vjerujem kako on ima cijenu, tj. kupca koji bi ga prošle godine u ljeto uzeo. Naravno da vjerujem kao što ti ne vjeruješ pa kažeš da ne bismo. Comana smo na kraju prodali. O iznosima ponuda i prodanih igrača imamo već jasnu povijest i da nije ni blizu veličine Bayerna, no takvu smo reputaciju nažalost izgradili da nas svi cijepaju ko atome gdje se i koliko može to ostvariti(čak i Arapi obitelji Saud).

anton 1983 napisao:Upa nije Leon, Sane, Coman i neki drugi igrači koje su se terali iz kluba ili nisu bili tako važan kotačić. Upa je ipak nešto što se ne stavlja na transfer listu, nego se ćeka kupac i to mi je kristalno prihvatljivo.

Rupa je upravo pripremanje izvrsnog jela nakon kojega ideš još nešto dodati da sve pokvariš i možeš ga onda doslovno baciti. Drugim riječima, to je ona Bayernova o produljivanju i prodaji igrača 2 godine prije isteka ugovora ukoliko ne potpišu ugovore, a o 1 godini prije isteka da ne govorim. Znači nula bodova politika kluba, igrači nakon Thiaga i Alabe vide kako će se to sve i dalje moći. Onda slijedi maksimalna ucjena i jednostrani pregovori odnosno klub ima da prihvati sve uvjete ili ja odoh bez odštete.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 lis 2025, 17:57

Rupa sd itekako mogo prodwtvove godine,Psg,real,pool itd.

I dalje idiotizam pk tom pitanju u upravi a sve budu upropastili ako pristanu na povecanje place i ovaj fee
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 lis 2025, 18:01

Upamecano nije shvatio da se sve smanjuje po pitanju financija i taj vlak je prošao, a on nije ni Stam ni Nesta ni Maldini ni Beckenbauer ni Cannavaro ni Vidić ni Ferdinand ni Augenthaler.

Klub zna da ne smije mu dati više od 13-14 godišnje i sign-on-fee veći od 7-8. To mi je isto već previše za njega.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2025, 08:40

Tam negde u 4. 5. mjesecu smo načeli tu temu ak se sjećate RSC i ja, gdje sam ja piso neš tipa, da Upa nemre dobiti više od Sane, dok je cruz govorio da može, tipa da je ok da on dobije 15. Uglavnom to je negdje bio travanj. Onda smo uletili u kolovoz i niko nije spomenuo Upu dok ga ja nisma spomenuo. nekako je prolazio ispod radara. Pa smo srali o transfer listi i kao uvijek je on negdje bio blizu potpisa, a opet daleko. U međuvremenu je Saliba potpiso ugovor, pa sam ja to spomenuo kao neki okvir kolko Upa traže - to je moj okvir, nisam to negdje pročitao.

I sad se ja pitam - koliko je to Upa tražio u travnju, a da mu to mi nismo dali, a koliko traži danas? Tipa da li je u travnju bilo 15, a sada 20 ili se niš nije promijenilo i natežemo se oko iste cifre?

Mislim, ko zna kad su uopće poćeli pregovori i da li ih je u travnju uopće bilo i ko tu koga.

Meni sve ovo smrdi na Alaba slučaj, ali čak nisam ziher da je Real taj koji će to UPI dat (makar je moguće i da bude).

Moj plan sada bi bio bez obzira na UPU se Full okrenuti Guehiju i probat s njim dogovoriti se. Naravno pretpostavljam da je on povoljniji od Upe i da ne bi sjebo taj naš neki Salary kurac unutar ekipe. Ne bi to uopće spomenuo Upi niti mu to ikako dao do znanja nego bi Guehija postavio kao prime target.

Kada bi potpisao Guehija onda bi Upu pito jel oće potpisat za te neke normalne noFce ili ne i to je to. ne bi se previše oko toga uzjebavao.

To bi ukratko bio moj plan.

No ako se sjebemo s obojicom, onda se tek ide po ŠroTenŠpekove i ostala govna.

Nemremo dopustiti da nam Upina trakavica sjebe atmosferu u ekipi sada kad je sve SEXUALNO!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 lis 2025, 13:11

Rupa je trebo bit prodan to govorim odavno sve ostalo je idiotarija.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2025, 13:22

doro napisao:Rupa je trebo bit prodan to govorim odavno sve ostalo je idiotarija.

Ovisi. Ak se zeme Kanta ili dovede Guehi onda nije.

Opet ponavljam. Neosnovano je razmisljat da smo ga htjeli prodat da bi ga prodali.

Bar smo to dosad mogli nauciti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 lis 2025, 16:28

Ja ne tvrdim kao ni nista nije 100% al nismo ni pokusali tu je kritika s druge strane njega bi nsjlakse pridsli nebi bio brutslna cijena a Psg j real su bili unutra.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2025, 08:52

doro napisao:Ja ne tvrdim kao ni nista nije 100% al nismo ni pokusali tu je kritika s druge strane njega bi nsjlakse pridsli nebi bio brutslna cijena a Psg j real su bili unutra.

Poanta je da se treba prestat srat po upravi i ne sve pojedinačne stvari čupat van konteksta nego gledat sveukupan rad.

Eto "trebalo se i Gnabrya prodat" pa sad ispada da je uprava dobro odlučila.

Da je Bayern krajem Kolovoza dobio ponudu od 50 milja, ja bi Upu prodo - to je sve kaj mogu reć na tu temu i od toga ne bježim. No s druge strane previše se kritizira Bayern i potezi uprave i moram stati u obranu. Jebiga nemrem to više podnjet da je sve samo loše tj. ne dopuštam da se više toliko sere!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 15:18

Gleda se sveukupan rad i nestabilnost zadnjih 7 godina na kraju krajeva te glupi transferi(ili nepostojeći u datim trenutcima) koji te dovedu do Tuchela i onda 6. opcije za trenera dok zadnjih 5 te odbije što je @Cruz rekao ili netko treći rekao prije nekoliko dana ovdje ili negdje drugdje.

Ili ovo sa Simonsom gdje su Eberl, Freund i Kompany bili ovo ljeto našli novog igrača, a Hoeneß je to sabotirao kao nekakav vrhovni vođa i doslovno dovede jednog čovjeka i stavi mu nakon manje od 10 mjeseci glavu na panj(Eberl).

Kompany radi jako dobar posao ili čak fenomenalan s obzirom koliko se nadzorni i upravni odbor razilaze, a trenera se tu zapravo ništa ni ne pita u konačnici. Presretni su svi ispod upravnog odbora što ovo sve odlično zasad funkcionira s ovim trenerom, ali to se može isto lagano okrenuti bez obzira na ovaj ugovor što su produljili.

To je zapravo Nagelsmann br. 2 s obzirom na duljinu ugovora(5 godina iako ne odmah) i ostaje vidjeti koliko će moći izdržati s vijećem mudraca vođenih vrhovnim vođom bez odgovornosti iznad Freunda i Eberla. :D

Atmosfera se prelagano naruši u našem klubu i to zbog najčešće nebitnih sitnica ili sitničarenja u krupnim stvarima do banalnosti i onda opet odu 2-4 godine u bunar.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 08:49

Ja mislim da mi svi seremo, počevši od mene prvog; i da uprava radi najbolje što može.
Samo što mi s vana nemamo pojma o mnogim stvarima, nemamo informacije koje oni imaju.

Moramo biti zreli i pošteni i reć "ne znam sve, ne slažem se sa svime - ali vjerujem da ljudi koji vode Bayern da rade u najboljem interesu". Možda jednostavno nisu mogli prodati Upu, Gicbrya, Leona itd.

Moramo gledat plodove. Plod "lošeg" transfer roka je da imamo najbolji početak sezone ikada. To je činjenica jbg. Šta će bit do kraja sezone ne znam, ali nije sve tako crno. Dapače.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi