anton 1983 napisao:Red passion napisao:
On bi 17 milijuna € godišnje i 17 milijuna za produljenje odmah u džep. E to tako sine ne ide!![]()
![]()
Di si to pročito, tu cifru?
Kaj se tiće predbacivanja klubu, jedino se može predbacivati što se Upa kada se već nisu dogovorili, nije PROBAO prodati, a ne što se NIJE PRODAO, kao što je i bilo s Kimom zar ne?

Red passion napisao:Zar nije spomenuta kategorija 16-18 milijuna € godišnje ugovor i dođe na to 17 milijuna € sign-on-fee? Znači u Madridu prenose i pišu o 17 milijuna sign-on-fee dok godišnja primanja znam da puca na tih 16-17. To jednostavno ne može dobiti i ne dolazi u obzir.
Red passion napisao:Predbacivanje klubu je upravo navedeno i to je najvažnije. Ili si razgovarao već oko sveka prije godinu i pol i došao do ultimatuma pa ga prošlo ljeto prodao za 35 milijuna € ili je igrač produljio u kasno proljeće 2024.

anton 1983 napisao:Ali ti predpostavljaš da smo ga mi išli prodavat, da bi ga prodali! E to je ono što je loše! Zamisli da smo ga stavili u situaciju Leona, Comana, Sanea i da ga nismo porodali! Mislim koplko ja znam PRODAVALI SMO KIMA pa ga nismo prdali, zar ne?
anton 1983 napisao:Upa nije Leon, Sane, Coman i neki drugi igrači koje su se terali iz kluba ili nisu bili tako važan kotačić. Upa je ipak nešto što se ne stavlja na transfer listu, nego se ćeka kupac i to mi je kristalno prihvatljivo.

doro napisao:Rupa je trebo bit prodan to govorim odavno sve ostalo je idiotarija.

doro napisao:Ja ne tvrdim kao ni nista nije 100% al nismo ni pokusali tu je kritika s druge strane njega bi nsjlakse pridsli nebi bio brutslna cijena a Psg j real su bili unutra.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost