Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2025, 10:14

Al kaj nije poanta da se trendovi mjenjaju? Po meni u zadnje dve godine trend kaze da ide na bolje. Da, pojedinacno sjebavamo, ali ukupno se popravljamo.

Najbolje ocjenjeni prelazni rok na ovom forumu je bio onaj kada smo propali! To itekako treba uzeti u obzir.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 16:40

Pa upravo to i govorim, nije sve baš crno-bijelo.

Evo liverpool uložio pola milijarde, kupio top igrače i sad bi trebao pravit mljeveno meso od protivnika svaku tekmu?

i slažem se da je trend "prema gore" - najviše jer smo doveli Eberla. Govorim godinama da nam baš on, sad ga imamo, ali moramo idalje polako s ocjenjivanjem.

Čovik je dobio zadatak kakvog skoro nijedan Bayernov manager nije imao - smanjiti plaće.
Samo taj zadatak po sebi je užasno zajeban, jer su uz to došla 3-4 velika ugovora za produžiti (ugl. povišice)

Zatim ga se ograničilo sa transfer budžetom, pritisci sa svih strana...

Pustimo bre dete da kuva. U dobrim smo rukama i ide na bolje. Kada neka odluka ispane loša - i to je dio života i posla, ali generalni trend je Aufschwung!

Jer Eberl tek sad završava sa "temeljima" svoje ere. Prljavi posao još traje a sexualni tek dolazi, počevši od 1.1.2026. pa sve do 1.9.2026. Imat ćemo još puno Spaßa s njim.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 17:07

Zašto govorim da mu se treba vjerovat i da je dobar trend?
Pa čovik čita sve!
Evo topic je o odlascima, žugalo mu se zašto je prodao mlade igrače...
Kako to napreduju Tel, Aznou, Wanner, Krätzig, Peretz itd?
Ljudi moji, tip je financirao Diazov transfer s tim otpadima.

Sane, Coman, Palhinha, Zaragoza, Müller, Dier itd... bi li bilo bolje da smo ih ostavili? ili ove mlade?

Ostalo je još par igrača, ali polako.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 lis 2025, 20:55

Za sve te odlaske sam bio i ja,Wanner me malo mucio al kad vidio da nije fizicki spreman kak spada i da ne grize ful predomislio sam se.

Jedino im zamjeram sto nisu Upamecana bas tvrdo stavili na prodaju jer mislim da bi otiso za ok lovu,ovako bude otiso free il ga budemi preplatili a jos gore pokazali drugim igracima da rade iste gluposti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 stu 2025, 14:00

Ono kaj je jako dobra taktika kod Upe od strane uprave Bayerna da ga svi od reda s perom po riti glade. Tako da ak ide ispast ce cigan :D
Zadnja izmjena: anton 1983; 10 stu 2025, 08:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 stu 2025, 18:40

Upamecanu su izgleda vrata Madrida zatvorena. Huijsen i Militao drže pozicije, a Madrid želi Konatéa. Guehi ide završiti ono što nije ovo zadnje ljeto s Loserfullom.

Real Madrid does not accept auctions

At Valdebebas, they know Militao is back and they have complete confidence in Huijsen. They need more. Konaté's situation is positive, while Upamecano and his agent's is negative.

José Félix Díaz
Updated to November 9, 2025 08:21 CET

The story isn't new. On one hand, there's Real Madrid and their strategy of closely monitoring players nearing the end of their contracts. On the other, there are agents (some, not all) who, whether genuinely linked to Real Madrid or not, seek to secure a substantial improvement in their contract renewals. This happened with Alphonso Davies, but conversely, there are also those who keep their word, as was the case with Trent Alexander-Arnold , and as Rüdiger and Alaba did before them .

A year later, the scenario repeats itself, this time in the center-back position, reflecting what appears to be a desire—or even a need—to reinforce the heart of the defense. With Rüdiger and Alaba nearing the end of their contracts and uncertainties surrounding their fitness (reports in Germany suggest the former Chelsea player will not continue), Real Madrid is seeking reinforcements while awaiting the next step from the academy's young players, starting with Joan Martínez , Valdés , and Rivas , and culminating with the emerging Jacobo Ramón during his time at Como.

Konaté, a Liverpool player like Trent before him, has chosen a cautious approach regarding Real Madrid 's interest. Step by step. Cautiously, but surely. In fact, at Anfield, they've given up on him. Bayern Munich has entered the picture, even though the sporting director stated last Friday that the Bavarian club's primary objective is to renew Upamecano's contract.

Upamecano and his agent, in negative

What's striking is that he says this in the same week that a supposed agreement between the Frenchman and Real Madrid has been leaked, something that is far from the truth. The third person involved in this mess is none other than Guehi, who is already on his way to Liverpool to finalize what he started in the summer.

The truth is that Real Madrid are looking, but now those at Valdebebas know that Militao is back and they have complete confidence in Huijsen. They need something more, but they won't allow a bidding war to be the means of finding that reinforcement. Konaté's situation is positive, while Upamecano and his agent's is negative.

https://as.com/futbol/primera/el-real-madrid-no-admite-subastas-f202511-n/
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 stu 2025, 08:21

Pa najbitnija rečenica za sve klubove - je ta predzadnja, ako je istinita, da real ne želi rat ponudama. AKo je zbilja tako onda hvala, svima ste olakšali, ne samo sebi.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 stu 2025, 10:59

Neka ga odjebsvaju klubovi a Bayern treba to iskoristitininace mu siroko polje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 stu 2025, 14:46

A moj Doro, jedno je što ti misliš o njemu i kako bi ti hendlao situaciju, drugo je kakav je njegov status na tržištu.

Radi se o prvotimcu jednog Bayerna i repke, koji je u peak-u i kojem istječe ugovor. Naravno da će tražit špek ugovor, ovo mu je najvažniji ugovor karijere. Naravno da će drugi klubovi bit zainteresirani.

Real je samo jedan, vjerujem da ima tu još top klubova koji bi takvog igrača rado hapili free. Jer fee kojeg traži je 3-4-5 puta manji od odštete kakvu bi inače platili za igrača slične kvalitete.

Pusti sa strane svoje negativne osjećaje prema njemu, on ima povoljnu situaciju i vjerujem da bi svak od nas - da je u istoj situaciji - radio isto. Znači oću ugovor života i omastit brk za potpis. Zašto? Zato što Bayern i Real i ostali to već rade, svake godine, za svoje prvotimce.

____

Da se razumimo, ja ne kažem Bayern mora ovako ili onako raditi. Ne!
Ali kad imaš dobru ekipu, logično mi je da ju želiš i zadržati na okupu, posebno igrače koji čine kičmu iste, a i koji su prerijetko ozlijeđeni, a znaš da mogu još 4-5 godine igrat na top nivou. (čak i poprabvit se još, jer im je takav trend)

Koje su druge opcije Bayerna?
Guehi, Konate, Šrotašpek, Minjae Kim...
Niti znamo koliko traže niti znamo bismo li zadržali kvalitetu.
Upa-Tah djeluje dobro, djeluje uigrano i pokazuju rezultate.
U dosadašnjim teškim tekmama (naročito PSG), di je "stani-pani" - oni su odigrali bomba. To je ono što ja želim u budućnosti. Možda i drugi štoper to može raditi kao Upa, ali kod njega znam jer je već dokazo u zadnje dvi godine.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 stu 2025, 22:17

Ispravka jednu godinu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2025, 20:56

https://x.com/iMiaSanMia/status/1989003974331019471

Znači izgleda kako se ide u pravcu Feyenoorda i desnog beka Givaira Reada.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2025, 21:09

https://x.com/FCBayernFocus/status/1989026616190914828
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2025, 07:51

Eto dvije dobre i oćekivane vijesti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 14 stu 2025, 08:35

Vezano za Boeya, ne znam koliko je realno pričati o prodaji na zimu. Ne samo zbog potražnje nego što si smanjujemo širinu.

Ok, desno će tuć Laimer i Stani, ali lijevo Davies i Ito, obojica su još na rehabu, možda čak i do početka Rückrunde...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2025, 08:44

cruz napisao:Vezano za Boeya, ne znam koliko je realno pričati o prodaji na zimu. Ne samo zbog potražnje nego što si smanjujemo širinu.

Ok, desno će tuć Laimer i Stani, ali lijevo Davies i Ito, obojica su još na rehabu, možda čak i do početka Rückrunde...

Pa je realno je bar pričati jer u rosteru imamo 20 igrača, ali ih je 9 obrambenih. E sad pitanje i odgovor je da li to znači da ćemo nekoga uzeti kako bi i dalje ostali na 20 igrača...

Znači priča se definitivno treba plasirati pa vidjeti. Nije to niš zarokano u kamen.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi