Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 28 sij 2026, 15:33

anton 1983 napisao:
melodyne napisao:Prodaja! Lik je igrač manje na terenu pogotovu protiv jačih protivnika.

Niko ne veli da nije, ali imamo mali kadar i ak nam baš ode takav prototip veznoh, možemo imati dodatni problem. Recimo odlazak Boeya ili Raphaela ili Kima ili Ito-a nas ne jebe tolko koliko taj visoki centralni vezni. Ja nemrem računat da uvijek budu barem dva od četvorke Kimmich, Laimer, Pavlović, BiPsić spremni i da nikada neće trebati na nekoj drugoj poziciji.

Ja brijem da bu se Leon dogovoril za kraj sezone, jer ak oće sad ić, mislim da ćemo mi stavit neku cijenu koju oni neće htjet platit.

Ma kakva mrtva visina lik je stetocina za klub i cim ne igra klub je jaci.
Za centralne vezne imamo vise raznih opcija tako da nam leon ne treba,on je doslovno kao imas nekog a nemas a izmedju toga i 20 milja zarade sa placom biram drugo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2026, 16:18

Ako se skrumpamo mozda nam nece niti zatrebat. Znaci ak nam se tak stvari pokolope da nam u bitnim tekmama Pavlovic bude spreman onda nema brige. E sad ko je to spreman riskirat...

Al nemojte mi samo baljezgat da su Guerriero, Chavez i Santos opcije za vezni red.

Jebote ak tak razmisljamo, za sljedecu sezonu ne trebamo niti kupovat nekog i odma vratit Jacksona u Chelsea da ne bacamo noFce, tak i onak nam ne treba kad imamo Mikea...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 28 sij 2026, 16:20

Jedina ozbiljna opcija za zamjenu Goretzke - je Laimer.

Goretzka jest loš, ali nije sad baš "štetočina". Zanemarimo plaću, ta svakako mu klub ima dužan "samo" 6 mil (bez bonusa), velike uštede ej...
Laimer je na beku jako dobar i šteta ga je micat. Stanišić jest ok ali je Laimer bolji, ako želiš imat top momčad.

Pouzdanje u mladiće kada dođe LP 1/4 naprimjer a tebi ozlijeđeni Kimmich i Pavlović... Nije u nas nikakav scenarij isključen. Rađe Leon nego Chavez, Daiber, Guerreiro. Zašto? pa lik je prošao silu takvih utakmica, da je najveći bezveznjaković, opet ima prevrijedno iskustvo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2026, 16:27

Mislim da sam ja najveci kriticar Leona ovdje na forumu, al moram nekak realno razmisljat i neke stvari ipak NE zanemarit.

Mozda nasi procjene da ga se moze prodat i sve ispadne ok. Mene je tog malo strah pa taman da i ostane i maltene niti jednu minuti ne igra do kraja sezone jer buju svi ostali fit.

To da mu Laimer iso u vezu nije upitno....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2026, 16:32

Al da nam se zvezde poklope i sutnemo Leona i Boeya i dopelamo nekog, e to bi bio Sex :D

Valjda su nasi procjenili da imamo jednog igraca prevec u ekipi pa da jedan moue otic. Posto je Boey sjeban, njega niko nece onda nek ide Leon, pa ce brojcano Laimer se brojat pod vezne, a Boey za Laimera na beku i maltrne brojcano ispadne isto.

Ne vidim drugu logiku.

Jebote nikak da se skockamo po pitanju tog veznog reda...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 sij 2026, 08:15

Kompany o Goretzki (sinošnja izjava)

"Ujutro ću pričati s Eberlom i Freundom, pogledat ću dostupne informacije. To je dio transfer windowa. Sada treba vidit šta je najbolje za Leona, Bayern i momčad."

___

Eberl o mogućnosti odlaska Goretzke:
"To je legitimno. Ugovor mu istječe na ljeto. Odluke još nisu donesene. I on mora misliti na svoju budućnost, jer ne zna što će ona donijeti. Trenutno, što se mene tiče, sve je u redu."

___

:haha:

https://x.com/SpursInsider183/status/2016572592887357714
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 sij 2026, 12:18

Za neku sicu bude otiso tipa 7-8 milja samo nek ide jet tolko mu jos plava i da ga nd gledam.

Prepreka debil jos nije odlucio 100% da bi otiso.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 29 sij 2026, 12:53

Atlético Madrid have submitted a €2-3m offer to Bayern for Leon Goretzka. The Spanish club is also willing to cover Goretzka's Bayern salary for the rest of the season (around €8.5m). The player is convinced of the move. An agreement between the clubs is not expected to be a hurdle.[@marca]

Atletico je ponudio sa 2-3M! :lol: Za te pare bih pustio samo Boeya.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 sij 2026, 13:31

melodyne napisao:
Atlético Madrid have submitted a €2-3m offer to Bayern for Leon Goretzka. The Spanish club is also willing to cover Goretzka's Bayern salary for the rest of the season (around €8.5m). The player is convinced of the move. An agreement between the clubs is not expected to be a hurdle.[@marca]

Mislim da si krivo shvatio pisu da su skinuli cijenu 2-3 milje koju Bayern trazio?

A Boey je pod ugovorom kskve 2-3 milje daj 15 i vozi :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 sij 2026, 14:00

Onda je to posudba.

Oni mu sigur nude manju plaću od 1.7.
Pa ovim nastoje privuć njega, a i Bayerna. Kao.

Da sam ja na mjestu Eberla reko bi im
"samo transfer, 10 mil avansno + 3 mil bonusa nakon 12 tekmi.
Želite se igrat. Idemo se igrat."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 29 sij 2026, 14:23

Ko salje igraca na pozajmicu kome istice ugovor za 6 meseci? :lol: Prodaja oder NIX!

:pep:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 sij 2026, 14:53

:lol: :lol: :lol:

Prestrasno
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 sij 2026, 16:23

A dobro nećemo bit djeca :hehe:

Prvo low-ball pa onda cjenkanje. Neš odma predlagat poštenu cijenu.
Bayern uvijek pošalje prvu ponudu daleko ispod očekivanja prodavača.

Bitno da je krenulo, ova ponuda je ofišl koliko sam uhvatio. Čim se pregovara - možda bude nešto.

___

Mi u suštini ne moramo prodavati, niti je igrač uručio transfer request. I to je prednost. Zato bi se tako i postavio. Oš neš.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 sij 2026, 19:49

melodyne napisao:

To je posudba s obzirom da bi pokrili Bayernovu plaću. Totalna besmislica i totalni idiotizam. Samo u igricama posudiš igrača 6 mjeseci prije isteka ugovora. Malo ga 'probaju'(usred sezone najgore potpisati za novi klub gdje je već sve uigrano i definirano u top sredinama) i onda na ljeto ga se mogu odreći. E to tako neće ići.

On neka psihološki i kvantitativno ostane do ljeta u Bayernu pa da uopće ne igra više do kraja(ozljede i kartoni bi otvorili ne mjesto već mjesta), a onda seli. Transfer ili ništa. Ja nemam problem da ostane, ali bih volio znati ova 2 zadnja dana što ostaju bismo li mi potpisali novog igrača od onih 4-5 imena što su se spominjala zadnja 2 i pol mjeseca?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 sij 2026, 21:31

Ma nis od toga. Tresla se brda rodio se mis...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi