anton 1983 napisao:Kaj je najgore ja neshvaćam zakaj mi baš tak riskiramo kad po mojem mišljenju nemoramo i za 10-20 milja si moremo kupit 2 nova štopera ak hoćemo...
anton 1983 napisao:tu je taj van Gaalov mozak koji ćemo morat podržat i opet ćemo morat vidjet kak će to na kraju izać. Možda opet sve bude 5....

anton 1983 napisao: ...pa taman da malo pretjeramo sa cijenom...

cruz napisao:anton 1983 napisao: ...pa taman da malo pretjeramo sa cijenom...
kako to danas izgleda - nema više pretjeranih cijena, 30 - 40 milijuna su normala..
ako klub pravi više od €300.000.000 prometa, ne vidim razloga da malo i ne investira, bar 10-15% ... a da ne pričamo o standardiziranih 40%...

Haris napisao:Van Gaal je govorio da će se ekipa koja je igrala finale LP-a promjeniti i da neće ostati ista. Govorio je nakon sezone da će objasniti kakvi mu igrači trebaju. Uvijek je govorio da on nikad nije savršeno zadovoljan i da UVIJEK ima neke želje po pitanju transfera.
I sad odjednom 2 mjeseca vrti priču da je sve kod nas idealno i da nam niko ne treba. Tu nešto smrdi ako mene pitate.
anton 1983 napisao:Hmm, tak kak si ti to reko to ne drži vodu.
lice Bayerna se promijenilo - Kroos se sada vrača kao i Breno, a to su igrači koji prošle sezone nisu bili u Bayernu. Pošto se on nekih igrača baš i nemre riješiti neželi si stvarati gužvu sa novima, a ono kaj je najbitnije, valjda one kaj je htio, nemre dopeljati, bar ne po njemu i Bayernu prihvatljivoj cijeni. Sad kad " zna" da nebu niko došo normalno da neće lošim govorima ubijati igrače koje mora trenirati.
primjerice, dok se kupovo lijevi bek naravno da se govorilo kak je Contento još mlad, sad kad nismo uzeli novoga normalno je da će se govoriti da on to može. Jedno je govoriti a drugo je nešto sasvim treće imati u glavi. On nije prezadovoljan sa Contentom, htio si je nekog dopeljat, Coentraa,a li kad košta 30 milja...Nemojmo naglit. Probali smo nije išlo. Možda se do kraja i nekaj dogodi, al bojim se da će to biti u napadačkom djelu ekipe...
LvG ima jednu "bolest" , on mora imati i trenirati "svoju" ekipu i gotovo!

Haris napisao:
Tak kak si ti to reko, reklo bi se da si ti zapravo Louis Van Gaal.
anton 1983 napisao:Haris napisao:
Tak kak si ti to reko, reklo bi se da si ti zapravo Louis Van Gaal.
Kak to misliš?

anton 1983 napisao:E sad ak bu Micho išo na posudbu u Juve nek sve ide u kurac!

doro napisao:anton 1983 napisao:E sad ak bu Micho išo na posudbu u Juve nek sve ide u kurac!
Kaj se posudba spominje![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju