Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la ivan » 26 svi 2026, 07:49

doro napisao:
melodyne napisao:Mozda i ostane jer od kada je dosao De Zerbi Palhinha je igrao svaku utakmicu. Njegov ucinak ove sezone: 45 nastupa, 7 golova i 3 asistencije. Par puta je igrao i stopera.

Pa i spasio klub od ispadanja to ima tezinu.

Pa žele oni njega ali da opet pregovaramo i damo ga za kikiriki :hehe:
Odlična poruka i igraču od strane kluba
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2026, 09:28

Talks between João Palhinha and Sporting CP over a return to Lisbon are progressing well. The main sticking point is reaching an agreement with FC Bayern on whether it will be a loan deal with an option to buy or a permanent deal. Tottenham have a €30m option to buy, and manager Roberto De Zerbi would like to keep Palhinha, but the player’s preference is a return to Portugal [@abolapt]

Roberto De Zerbi wants to sign Joao Palhinha on a permanent transfer this summer after his final-day heroics helped Tottenham to stay in the Premier League

:biggrin:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 26 svi 2026, 09:47

To ak pošaljemo u Portugal smo budale..od njih nećeš dobit više od 15 milja a ak je opcija onda nećeš dobit ništa
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2026, 10:53

Pitanje je da li oni mogu da finansiraju uopšte taj transfer s obzirom da ima veliku platu. Btw. cena mu se srozala na 18M. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 svi 2026, 11:23

Ma može se naći neko rješenje za fix ostanak u tottenhamu.
On veli da je zadovoljan nu i trener ga želi zadržati koliko sam upratio.

Ako je on prvotimac i važan treneru, onda njegova plaća njima nije problem. (8+2 mil eura), koliko god racionalni bili.

Možemo mi srat, može nam plaćena odšteta zvonit u ušima.. Da se mene pita, samo neka se ne vrati u klub i dodatno optereti ionako napuhan budžet.
Prodaja, makar bilo 10 mil I don't care. At all.

https://x.com/iMiaSanMia/status/2059211969484267576
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 svi 2026, 11:38

Ajde na trenutak ne gledajte odštete, jer one su ipak od sekundarnog značaju glede financija.

Čitam sad: "Bayern će zbog osvajanja double-a i dolaska do 1/2 finala LP - ostvariti neto dobit od 10 do 20 mil"

Razumijete li vi koliko su plaće teret? A najviše mislim na ove rak igrače, skrivene parazite unutar budžeta.

_______

Ne zanimaju me odštete za ove lilaprop igrače, ne mora klub 'ništa' ni inkasirati, samo da se odradi detox.

Evo kako stoji na Capology-u vezano za 6 odlazećih igrača:

Goretzka 13+4
Guerreiro 8+2
Palhinha 8+2
Nübel 8+2
Jackson 7.6 +1.9
Boey 1.4 + 0.4

Ukupno 46 + 12,3

To je skuplje nego što plaćamo Kane-a i Kimmicha. A koja korist? Nikakva!

------

Bit će pojačanja, bit će produžetaka s povišicama. I zato ovakav detox sida ko budali šamar.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2026, 13:17

:dobarpost:

Gledam ovaj Capology i pitam se zasto sam ja mislio da Palhinha ima 13M godisnje?! :idk: Boey ima slabog menadzera. ;)

Jos jedna stvar Upamecano ima sigurno duplo vecu platu nego sto je ovde navedeno.

Prema ovom sajtu Bayern je na drugom mestu sto se tice fiksnih plata cak smo i Mac City obisli... Jbt samo je Real ispred nas. Alaba 22.5M godisnje bez bonusa. :haha: Arsenalu je najplaceniji Havertz. :D Mislio sam da Engleski klubovi daju mnogo vece pare... Barcelona trosi skoro kao Bayern a imas utisak kao da igraju sa rezervom timom i samo sa domacim igracima. :a045: PSG placa mnogo manje nesto sto sam mogao da zamislim. :bravo:

Evo sta kaze Google AI:

1 Real Madrid €284.3 million Kylian Mbappé (€31.5m)
2 Bayern Munich €231.6 million Harry Kane (€25.0m)
3 Manchester City €223.8 million Erling Haaland (€29.8m)
4 FC Barcelona €209.4 million Robert Lewandowski (€31.0m)
5 Arsenal €204.9 million Bukayo Saka (€17.9m)
6 Paris Saint-Germain €185.1 million Ousmane Dembélé (€20.0m)
7 Liverpool €177.9 million Mohamed Salah (€23.9m)
8 Chelsea €172.7 million Reece James (€15.2m)
9 Manchester United €168.2 million Casemiro (€21.2m)
10 Atlético Madrid €161.0 million Jan Oblak (€20.8m)

Chelsea totalni raspad posle Romana.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2026, 13:21

Eh Melo, pazi jel gleda eure ili funte. I tu ti ima dosta failova jer je nedavno izaso clanak kako Liverpool ima odvartno visoke place. I onda kad je procitam 3 pouzdana izvora s brutalno razlicitim podacima se pitam ono wtf...

Nikad recimo Palhinha nije bio 8 + 2. Uvijek je bas tu bio 13 plus neki kurac...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2026, 13:25

Dobro si mi rekao mislio sam da je sve pretvoreno u €. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 svi 2026, 15:24

doro napisao:Bayern könnte Alphonso Davies diesen Sommer wegen seiner Verletzungen und seines Gehalts verkaufen

Würdet ihr ihn behalten oder gehen lassen?

Bilo bi supet al.kome ga uvalit s tolkom placom realu :lol:

On ti je smeće jer za smeće se ne daje lova. Za apsolutnu klasu se ne pita ni prije a ni zadnjih 10 godina kolika mu je plaća jer zna da je opravdava. Mi smo mu dali što nismo trebali i sad nema se tu što pričati već živjeti s time. Previše je dobio premlad, to nikako ne valja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 svi 2026, 15:38

Velika greska Eberla nsvofno htio j produzit Tuchela al onda Uki i Kalle rekli stop da to napravio Kompanya nebi ni bilo!

Takodjer sjebo placu j Musislu malom dripcu dao ne 25 s bonusima vec se prica i da ide do 30 milja placa.

Ok imo ozbiljnu ozljrdu ali kdrugi igraci imalj pa se vratili ovaj se ne mice sa mjesta!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2026, 17:14

Nach Sky-Informationen ist eine weitere Leihe des Nationaltorhüters nach Stuttgart nämlich plötzlich doch wieder ein Thema. Noch ist das Szenario zwar eher unwahrscheinlich, aber es ist auch nicht mehr ausgeschlossen.

Laut Sky sind weitere Verhandlungsrunden mit allen beteiligten Parteien bereits für diese Woche vorgesehen. Damit ist klar: Die Tür ist nicht weit offen, aber sie ist eben auch nicht zu. Aus Sicht der Bayern scheint die Lage klar zu sein: Trotz Vertrag bis 2030 hat Nübel in München keine sportliche Perspektive mehr. Die FCB-Verantwortlichen planen für die kommende Saison ohne ihn und würden ihn im Sommer am liebsten dauerhaft von der Gehaltsliste streichen.

Sprdnja... Ako mu preuzmu celu platu pa i ajde ali ovako nema vise smisla. Lik je zajebao i Abbiati-a.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 svi 2026, 17:25

Zbog ovoga Nijemci kada se rode prvih 14 godina života trebaju provesti u jugoistočnoj Europi i Latinskoj Americi, da se ovakvi neviđeni kretenizmi ne prenose s koljena na koljeno.

Nübel mora više biti prodan jer je već 2 i pol godine dosadan i Bogu i vragu. Mediji opet s druge strane, bacaju gnjojivo iz godine u godinu jer im Bayern non-stop daje nepresušan izvor izmeta za bacanje.

Pa jebem ti mater, pa onda mogu i mene potpisati na 5 godina za 40 tisuća eura neto MJESEČNO da ništa ne radim.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 svi 2026, 22:16

Ob Tottenham tatsächlich bereit wäre, 30 Millionen Euro für Palhinha zu bezahlen steht allerdings infrage. Der Marktwert des Spielers fiel im Laufe der Saison bei den Spurs beinahe um die Hälfte. Statt 30 Mio. Euro wie beim Bayern-Abschied bewertet Transfermarkt den Portugiesen nur noch mit 18 Mio. Euro. Möglicherweise könnten die Engländer versuchen, mit dem Bundesliga-Champion eine Ablöse frei zu verhandeln.

Rade na besplatnom transferu znaci ne 30 ne 25 ne 20 ne 18 kolko sad navodno vredi vec 0 eura :haha:

Al pazi lik ima dobru sezonu vrati se u formu spasi ih od ispadanja i transfermarkt mu sma ji cijenu sa 30 na 18 milja.

E jebote transfermarkt i trziste i logika :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 svi 2026, 09:01

E moj Doro :) Mislim da pogrešno gledaš na to iz dva razloga.

1) Da je njemu sada 27 god. onda bi se složio s tobom, ali onda se ne bi ni dogodio taj scenarij.

2) Nisi očito dobro preveo. "Frei zu verhandeln" ne znači da žele free fransfer, već da žele slobodno pregovarati bez da se moraju držat okvira klauzule.

doro napisao:Al pazi lik ima dobru sezonu vrati se u formu spasi ih od ispadanja i transfermarkt mu smanji cijenu sa 30 na 18 milja.

Nije im pomogo da izbore LP, već da opstanu u ligi (s formom i golom)... Ali činjenica je da igra često, da ga trener želi i da mogu podmirivati njegovu ugovorom jamčenu plaću. To su 3 od 4 ispunjena uvjeta. 4. uvjet je odšteta.

Kako se odšteta formira? Naravno, postaviš se ko cicija i "goni do nule". Svak bi tako radio. Ne kupuješ 24-godišnjeg uber nositelja. Ovdje investiraš u 32-godišnjeg igrača, kojeg trebaš vezati na 2-3 godine. Provjeren igrač, ali na tržištu takvi ne postižu cijenu. Zato Transfermarkt smanjuje sa nelogičnih 30 na 18.

doro napisao:E jebote transfermarkt i trziste i logika :lol:

Ovo je čista logika i tržište.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi