anton 1983 napisao:cruz napisao:Zaragoza ode na posudbu, osigurala se OBLIGACIJA to buy (8 mil)
Si ziher?

effe__sa napisao:Ma mi smo Gotzea brzo sjebali. Tu je opći sjeb bio, jer znam odmah u sezoni kada je došao Carlo, Kalle govori Goetze je na prodaju i tu nema promjene. To je ono baš paf, pa čekao se Schweini više godina (i volim što se čekao jer je postao jedan od najvećih) drugi su dobijali dobre šanse i Alaba i Lahm (posudbe ovo ono), a za Marija nije bilo puno strpljenja. Tu je nešto puklo, tu je neki kvaran odnos bio. A svima je to prošlo ispod radara, da smo mi nekako njega brzo otpisali.
i na kraju osim veljače 2024. on zapravo nijedan mjesec i sezonu nije briljirao. Trebao je biti mudriji i ostati u Dortmundu još 1-2 sezone. Imao je samo 22-23 godine kada je završio s velikom karijerom, a prije skoro 3 mjeseca je napunio 34 god. Šteta kako je nestao... podsjeća me na Diega. Bili su de facto na krovu svijeta i onda 1 krivi korak, potez ili loš događaj i nema ih više.
Bayern do not have a buy-back clause for Wisdom Mike. Permanent move to Club Brugge on a 5-year contract.[@sachatavolieri]

cruz napisao:Aseko 13
Peretz 8
Nübel 6,25
Kusi Asare 6
Krattenmacher 2
Zvonarek i Sieb 2

anton 1983 napisao:Nije onak baš idealka, ali nekako se treba dokopat te nule, pa onda vidjet kako recimo neke "skuplje" igrače prodat, da bi se doveli novi...
Zamislite da uđemo u sezonu sa "idealnim" kadrom. Pa to bi bio uber sex! Onak 20 igrača. taman da možemo POOP i onda lepo fino delat i kvalitetno se nadograđivat.
Dal ovaj kadar može napast LP? Pa vjerujem da može. Imam želju da se puno manje minuta daje našem magičnom trojcu, ali da ne ispadnu iz forme
Zamislite ibraGnojković nam odhala dobru sezonu i plasiramo ga na tržište

doro napisao:
Di nule ovo.ljeto?

doro napisao:Ja mislio da vratimo 100 milja sad transferima . Stanisica bi prodao sljedece godime.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju