LuctL napisao:Čisto da bacim malu drkicu.
Gomez OUT - Lewa IN ... Troškovi bi bili tu negdje.
Fellaini IN!Igrač tipa Kroos koji može i Swinju dostojno zamjenit!
Robben OUT - Novo krilo IN ... Samo ne znam kojeNeko lijevo ... Neki novi Ribery!

LuctL napisao:Čitam De Rossi može ić za 20 milja!
To odma treba hapit!

Sonst würde man einen anderen Star verpflichten. Hinter Götze nach BILD-Informationen auf der Liste: der Brasilianer Neymar (21) vom FC Santos und Schalkes Julian Draxler (19).

Murta napisao:Sonst würde man einen anderen Star verpflichten. Hinter Götze nach BILD-Informationen auf der Liste: der Brasilianer Neymar (21) vom FC Santos und Schalkes Julian Draxler (19).
Bild piše da bi Bayern mogao kupiti još jednu zvijezdu, a da su nam na popisu Neymar i Draxler.

Murta napisao:To sam pročitao i ja, ali sad pišu da Bayern hoće još jednog igrača.

Murta napisao:To sam pročitao i ja, ali sad pišu da Bayern hoće još jednog igrača.

The Scarface napisao:Murta napisao:To sam pročitao i ja, ali sad pišu da Bayern hoće još jednog igrača.
Ne znam ali meni se čini da si krivo protumačio ovo od Bilda, koliko sam ja shvatio oni su rekli da smo htjeli jednog od te trojice, ne dvojicu.
Ne treba nikakav stoper, imamo Ćaću Dantea i Boatenga, još se i Badstuber vraća.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost