Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Murta » 01 svi 2014, 14:32

Prije 10 dana sam prvi put čuo za njega. :ugeek:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 01 svi 2014, 23:16

Lahm napisao:Sta sam ja jedini koji druka za Laportu ? :geek:
On + Javi = Baskijski betonski block. :)

Vidim da ga i Barca traži što vjerojatno znači da se radi o stoperu koji ne zna igrati obranu.
Dakle, ne hvala :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 01 svi 2014, 23:24

TiLe napisao:
Lahm napisao:Sta sam ja jedini koji druka za Laportu ? :geek:
On + Javi = Baskijski betonski block. :)

Vidim da ga i Barca traži što vjerojatno znači da se radi o stoperu koji ne zna igrati obranu.
Dakle, ne hvala :D

Navodno je već sređen predugovor s Barcom, trebaju samo 36 milja za njega iskeširati.

Kad sam već u ovom topicu, daj tog Hazarda pa da imamo tri buduće zvijezde u momčadi. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2014, 14:46

Baski u Bayernu su garancija uspjeha, barem ako je suditi po Lizerazu i Martinezu. ;)

Samo Laporte je izgledan za Barcelonu. A i Jupp nije trener Bayerna više, njemu je Baskija druga domovina pošto su ga htjeli angažirati nakon ove sezone, ali eto Ernesto Valverde se pokazao i više nego odličnim na klupi Athletic Cluba. :bravo:

Ne mogu ne pohvaliti ovaj nagli skok Baskijaca u zadnje 3-4 godine. Dosta igrača su natiskali i dobro su se organizirali u Bilbau, sad taj klub je opet hit i ako prođe play-off onda se mnoge stvari mijenjaju, samo dugoročno nakon što ih poharaju veliki klubovi(i vlastiti igrači koji hoće velike plaće) možda opet se vrate na sredinu ljestvice jer će trebati dobro upregnuti u Baskiji s talentima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 02 svi 2014, 15:04

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 02 svi 2014, 15:36

The Scarface napisao:Navodno je već sređen predugovor s Barcom, trebaju samo 36 milja za njega iskeširati.

Steta. Mali ce biti odlican stoper.

The Scarface napisao: daj tog Hazarda pa da imamo tri buduće zvijezde u momčadi. :a045:

Moj odgovor na Hazarda,( :smile10: ) Iker Muniain. Takodjer igrac Athletic Bilbaa. ALC/FC pozicija.

"--"
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 03 svi 2014, 10:57

Barcelona willing to sell Fabregas, Arsenal interested - Goal.com

Obožavam Cescovu igru, u Arsenalu je bio fantastičan. U Barci ga skoro nisam niti primjetio pored Xavija i Inieste.

Bilo bi malo zabrinjavajuće španjolizirati vezni red s Javijem, Thiagom i njim, ali Cesc defnitivno mora biti jedna od opcija ako Kroos ode.

-----------------Javi-----------------
Muller---Thiago---Cesc----Goetze

Čini mi se prilično kvalitetna i balansirana vezna linija za budućnost. Pašu uz Lewandowskog kao napadača.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 03 svi 2014, 11:17

Murta napisao:Barcelona willing to sell Fabregas, Arsenal interested - Goal.com

Obožavam Cescovu igru, u Arsenalu je bio fantastičan. U Barci ga skoro nisam niti primjetio pored Xavija i Inieste.

Bilo bi malo zabrinjavajuće španjolizirati vezni red s Javijem, Thiagom i njim, ali Cesc defnitivno mora biti jedna od opcija ako Kroos ode.

Čini mi se prilično kvalitetna i balansirana vezna linija za budućnost. Pašu uz Lewandowskog kao napadača.

To bi bio vezni red koji bi se isključivo na sredinu terena orijentirao jer mu fali prodornosti po bokovima. Muller svakako vro teško može proći igrača 1 na 1 dok Gotze ima tu sposobnost, ali je nedovoljno brz.

Na papiru momčad koja lijepo može kombinirati jer nema drkaroša poput Robbena ili Riberyja, samo ne znam kako bi to izgledalo kada protivnik zatvori sredinu.

Rađe bi Edena. 8-)

Muller---Thiago---Gotze----Hazard
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 svi 2014, 11:28

Meni nije jasno kako Milera uopste stavljate na krilnu poziciju?! Lik je spor, nema tehniku koja je potrebna igracima na poziciji krila. Fale mu 2 kljucne stvari da bi tu igrao. ;) Znao je on nekad tu da odigra umjesto Robena, ali daleko od toga da moze biti prva opcija za lijevo/desno krilo.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 03 svi 2014, 11:34

Ako Muller nije krilo, što onda je?

Napadač nije, vidjeli smo. Ofenzivni vezni? :no:

Muller je dobar na krilu jer može zaustaviti protivnike, vrlo solidno surađivati s Lahmom i ne biti odlučujući faktor u kreiranju igre.

Ako ga se stavi u sredinu, praktički si izgubio jednog igrača kontrole terena.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2014, 11:45

Tema koju morate napraviti. :lol: Baš ste načeli nešto o ćem sam htio pisati...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 03 svi 2014, 12:02

Murta napisao:Barcelona willing to sell Fabregas, Arsenal interested - Goal.com

Pep je hteo da proda Fabregasa ali mu nisu dozvolili koliko se secam? S obzirom na to cisto sumnjam da bi ga Pep zeleo. A i imamo odlicnu sredinu tako da nema potrebe da se dovodi bilo ko.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 svi 2014, 11:02

Miki napisao:Meni nije jasno kako Milera uopste stavljate na krilnu poziciju?! Lik je spor, nema tehniku koja je potrebna igracima na poziciji krila. Fale mu 2 kljucne stvari da bi tu igrao. ;) Znao je on nekad tu da odigra umjesto Robena, ali daleko od toga da moze biti prva opcija za lijevo/desno krilo.

Ma Muller je itekako znao dobro probijati po krilu. Muller ima tehniku u smislu dobrog pasa, prijema lopte, tehnički dobro izvedenog šuta. Kod kontrole lopte zna nekad imati probleme, ali zato nekad je i u tom segmentu odličan. Taj mu segment možda najviše varira. I dribling je kod njega specifičan. Naime Muller zna znači i centrirati, sjajno proigrati suigrače i sjajno se kreće bez lopte, otvara prostor. Međutim, moglo bi se reći da mu je dribling lošija strana. A opet nas i tu demantuje kada u pojedinim momentima sjajno prođe protivničke igrače.

Šta zapravo možemo zaključiti? Pa da se radi o najspecifičnijem igraču u svijetu fudbala i najnepredvidljivijem. Muke zadaje trenerima jer ne znaju nekad na koju ga poziciju postavit, a s druge strane, toliko je koristan da se bez njega ne može....
Po meni Muller može igrati krilo (dokazao to) s čestim promjenama pozicije i ulaskom u sredinu, a i polušpica gdje se vrti oko i u šesnaestercu, zbunjuje protivnika i postiže iznenadne golove. Protiv određenih protivnika može biti špic. Ali kao polušpic i krilo je on najbolji. I to napominjem, baš kao polušpic, ne desetka, nego baš ta neka vrsta visečeg špica koji dosta kruži oko šesnaesterca i unutar njega i onda zabija iznenađujuče pogotke koji protivnika dotuku...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2014, 11:08

effe__sa napisao:Pa da se radi o najspecifičnijem igraču u svijetu fudbala .

Ovo si dobro reko.

Kolko se god trudio ne mogu nači igrača koji je njemu sličan. Ne po načinu igre nego interpretaciji. Ako mene pitate koja je Mullerova pozicija, on je jedini igrač za kojeg ću reči ofenzivni Allrounder. Ima navodno više igrača koji mogu to sve igrati poput Reusa, gitzea, Draxlera itd. No oni svi imaju poziciju koja im je glavna ili na kojoj su bolji. Muller to nema. Kod njega je bitan trenutak, situacija, forma i trener i na svakoj more biti trubo loš i turbo klas. To je njegova najveća kvaliteta i njegov najveći nedostatak. S jedne strane sa njim je nemoguće graditi, ekipu, sistem, formaciju, a s druge strane ga je nezamislivo staviti izvan ekipe.

Kad pogledate Ozila, Gotzea, Draxlera, Reusa, nemoguće je da Muller po svojim nogometnim kvalitetama može imati prednost nad njima. No bez njega je isto tako nemoguće slagati momčad elfa i katastrofa je slagati momčad Bayerna.

Gledajuči iz te perspektive ne znam jel bi mi bilo gore da ga imam il da ga nemam u ekipi u kojoj sam trener.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 svi 2014, 09:31

Taman citam da Hazard ne zna sta bi :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi