Lahm napisao:Sta sam ja jedini koji druka za Laportu ?![]()
On + Javi = Baskijski betonski block.

TiLe napisao:Lahm napisao:Sta sam ja jedini koji druka za Laportu ?![]()
On + Javi = Baskijski betonski block.
Vidim da ga i Barca traži što vjerojatno znači da se radi o stoperu koji ne zna igrati obranu.
Dakle, ne hvala

The Scarface napisao:Navodno je već sređen predugovor s Barcom, trebaju samo 36 milja za njega iskeširati.
The Scarface napisao: daj tog Hazarda pa da imamo tri buduće zvijezde u momčadi.
) Iker Muniain. Takodjer igrac Athletic Bilbaa. ALC/FC pozicija. 

Murta napisao:Barcelona willing to sell Fabregas, Arsenal interested - Goal.com
Obožavam Cescovu igru, u Arsenalu je bio fantastičan. U Barci ga skoro nisam niti primjetio pored Xavija i Inieste.
Bilo bi malo zabrinjavajuće španjolizirati vezni red s Javijem, Thiagom i njim, ali Cesc defnitivno mora biti jedna od opcija ako Kroos ode.
-----------------Javi-----------------
Muller---Thiago---Cesc----Goetze
Čini mi se prilično kvalitetna i balansirana vezna linija za budućnost. Pašu uz Lewandowskog kao napadača.

Murta napisao:Barcelona willing to sell Fabregas, Arsenal interested - Goal.com
Obožavam Cescovu igru, u Arsenalu je bio fantastičan. U Barci ga skoro nisam niti primjetio pored Xavija i Inieste.
Bilo bi malo zabrinjavajuće španjolizirati vezni red s Javijem, Thiagom i njim, ali Cesc defnitivno mora biti jedna od opcija ako Kroos ode.
-----------------Javi-----------------
Muller---Thiago---Cesc----Goetze
Čini mi se prilično kvalitetna i balansirana vezna linija za budućnost. Pašu uz Lewandowskog kao napadača.

Miki napisao:Meni nije jasno kako Milera uopste stavljate na krilnu poziciju?! Lik je spor, nema tehniku koja je potrebna igracima na poziciji krila. Fale mu 2 kljucne stvari da bi tu igrao.Znao je on nekad tu da odigra umjesto Robena, ali daleko od toga da moze biti prva opcija za lijevo/desno krilo.

effe__sa napisao:Pa da se radi o najspecifičnijem igraču u svijetu fudbala .

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost