Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Smežurani Lulek » 12 svi 2015, 10:16

cruz napisao:Jeli po vama pametnije dovesti igrača svjetske kvalitete ili nekog mlađeg talentiranog?

Ako će dovoditi nekoga tko će zamijeniti "Stakleni Duo" na krilima,nadam se da će ih uključiti u taj trejd pa da skinu malo cijenu.Htio bih da ostave mladog Weisera jer je talentiran.Također bih vratio Juliana Greena.Oba igrača su mlada i talentirana, i igraju na pozicijama krila.Mogli bi "ubosti" Reusa i još jedno kvalitetno dokazano ime na drugom krilu.Kaj se tiče obrane,ne vjerujem da je Benatia opravdao transfer od 27 milja.Također se ne slažem da se skupo pojačanje u vezi Martinez koristi na poziciji stopera jer mu to nije pozicija koja mu odgovara.Švajni vjerojatno odlazi pa bi bilo ok da mu se pruži prilika na toj poziciji kad bude zdrav i spreman.
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Miki » 13 svi 2015, 07:44

Kad bismo mogli nekako doći do De Brujnea... :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 13 svi 2015, 07:57

Miki napisao:Kad bismo mogli nekako doći do De Brujnea... :D

Ma dobar je samo iskreno ne znam za koga bi on zamjena bio. Nije on krilo, on vise sredinu igra koliko ja znam a tu imamo opcija...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 13 svi 2015, 08:01

ivan napisao:
Miki napisao:Kad bismo mogli nekako doći do De Brujnea... :D

Ma dobar je samo iskreno ne znam za koga bi on zamjena bio. Nije on krilo, on vise sredinu igra koliko ja znam a tu imamo opcija...

Pa ne znam stvarno... Koga bismo mogli na krilne pozicije dovesti? Di Mariju, Bejla... Dajte neke prijedloge!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 13 svi 2015, 08:49

Miki napisao:Pa ne znam stvarno... Koga bismo mogli na krilne pozicije dovesti? Di Mariju, Bejla... Dajte neke prijedloge!

Ovaj dvojac koji si ti spomenuo zasigurno ne. Realnije su opcije Anderson iz Lazia i Brahimi iz Porta iako ovaj drugi ima navodno izlaznu klauzulu od 50 milja!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 13 svi 2015, 09:00

IMO, najbolja opcija je Calhanogou, ali njegov dolazak u Bayern ovo ljeto mi se ne čini baš realan. Depay mi je bio 2. opcija, ali to je propalo. Po meni Goetze treba igrat na desnom krilu, a ne u sredini, tako da su primarne mete lijeva krila.

Pravo je pitanje što sa srednjim veznim. Javi je drugu sezonu zaredom proveo u bolnici, Thiago je igrao nešto više, a Xabi i Schweini su očigledno stari, prestari da budu prve opcije tijekom cijele sezone, ali očigledno imaju klasu za velike utakmice. Rode se meni sviđa, ali Pep mu ne vjeruje. A i Lahm i Alaba figuriraju u sredini u Pepovim planovima. Tu se možemo opasno zeznut: prenatrpat momčad i uništit atmosferu ili ne kupit nikoga pa onda ostat bez svih za najvažnije utakmice.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 13 svi 2015, 10:39

Murta napisao:IMO, najbolja opcija je Calhanogou, ali njegov dolazak u Bayern ovo ljeto mi se ne čini baš realan. Depay mi je bio 2. opcija, ali to je propalo. Po meni Goetze treba igrat na desnom krilu, a ne u sredini, tako da su primarne mete lijeva krila.

Pravo je pitanje što sa srednjim veznim. Javi je drugu sezonu zaredom proveo u bolnici, Thiago je igrao nešto više, a Xabi i Schweini su očigledno stari, prestari da budu prve opcije tijekom cijele sezone, ali očigledno imaju klasu za velike utakmice. Rode se meni sviđa, ali Pep mu ne vjeruje. A i Lahm i Alaba figuriraju u sredini u Pepovim planovima. Tu se možemo opasno zeznut: prenatrpat momčad i uništit atmosferu ili ne kupit nikoga pa onda ostat bez svih za najvažnije utakmice.

Jedna od najvećih Pepovih grešaka je Lam u veznom redu. Koji ti K najbolji desni bek svijeta traži na sredini? :doh: Objasnite mi to, molim vas. Na desnom beku mu je ostao prosječan igrač po imenu Rafinja, što je velika mana u odbrani. Mogao je Lama na desnog beka, a Rode od početka da igra. Dečko je borben i time nadoknađuje tehničke nedostatke.

Dakle, ispada da nam trebaju desni bek (umjesto Rafinje), štoper (umjesto Dantea), igrač na sredini terena (Alonso i Švajnštajger su već u godinama), lijevo krilo (umjesto Riberija), desno krilo (zamjena za Robena) i napadač (zamjena Levandovskom).
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 13 svi 2015, 11:26

Murta napisao:Pravo je pitanje što sa srednjim veznim. Javi je drugu sezonu zaredom proveo u bolnici, Thiago je igrao nešto više, a Xabi i Schweini su očigledno stari, prestari da budu prve opcije tijekom cijele sezone, ali očigledno imaju klasu za velike utakmice. Rode se meni sviđa, ali Pep mu ne vjeruje. A i Lahm i Alaba figuriraju u sredini u Pepovim planovima. Tu se možemo opasno zeznut: prenatrpat momčad i uništit atmosferu ili ne kupit nikoga pa onda ostat bez svih za najvažnije utakmice.

Nakon dvije sezone na klupi očekuješ uređenu ekipu sa jasno određenim pozicijama.
Kod Pepa je stvar dijametralno suprotna.
Toliko je zaglibio u debilne fix ideje da se u ovom trenutku ne zna tko pije, a tko plaća.

Nadam se povratku na Juppovu obranu i instaliranju Martineza/Rodea kao trajnih rješenja u veznom redu. Javija ni slučajno ne želim gledati u obrani :nono:
Sve ostalo su jalovi pokušaji koji u Bayernu nikada neće zaživjeti.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 13 svi 2015, 11:32

Da a ove sezone je toliko igraca bilo spremno da se tokom cijele sezone mogla uigravat pocetna momcad s fiksnim pozicijama.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 svi 2015, 15:24

Martinez i schweini u centrali zamjene rode i NOVI a rešit se alonsa.....novi stoper umjesto dantea....umjesto rafihne bi ostavio weisera a lahma vratio na beka....desno krilo gotze-robben...polušpic muller-thiago i nabavil bi neko brzo levo krilo te rezervu za lewu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 18 svi 2015, 22:21

Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ
Sky Sources: #LFC's Raheem Sterling to hold talks with the club this week and will not sign a new contract #SSNHQ

Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ
Sky Sources: Sterling feels let down by leaks of previous contract offers #SSNHQ

Mislim da je potpuno u pravu jer su pregovori više djelovali kao iznuda nego kao potpisivanje novog ugovora glavnog igrača kluba.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 20 svi 2015, 12:47

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 svi 2015, 13:11

TiLe napisao:http://bleacherreport.com/articles/2470089-picking-a-dream-2015-16-bayern-munich-xi-with-summer-signings

Drkica na kvadrat "--"

Ihhh sta bi ovo bilo imali bi varijantu s dva napadaca lewa kun ili arjen kun ili arjen lewa....
A jos mozda bolje ovako
Neuer Alaba, Benetia, Boa, Lahm, Javi(Bastian,Alonso) ,Thiago(Hojbjerg, Rode), Muller (Gotze),Aguero(Ribery),Lewa(Muller),Robben(Di Maria)....strasno bi ovo bilo
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la ivan » 20 svi 2015, 17:10

TiLe napisao:http://bleacherreport.com/articles/2470089-picking-a-dream-2015-16-bayern-munich-xi-with-summer-signings

Drkica na kvadrat "--"

Pa ok, ima nekog smisla Di Maria i Aguero, ali ne predložit zamjene za krila smješta ovu "postavu" u rubriku mašta. Pa da su nam svi igrači zdravi ne bi ni trebali pojačanja nikakva. Dakle nema postava nikakve veze s realnošću
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 lip 2015, 15:49

anton 1983 napisao:A da piknemo Aguera i denemo ga na krilo? Ipak je on naš izgubljeni sin...Poundimo im šćeprtnaest milja eura te dodamo martineza,benatiu, Dantea, bernata i Rafinhu kao eventualne dodatke ugovoru :D

I ak pikamo 3-4-3 onda oni istureni i nisu baš krila...

udri Mujo "--"

Nije nitko odavno zamaštao
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi