Koga sterat u 3 pm?

Dolasci, odlasci, špekulacije...

KO DOBIVA CIPELU?

Raphael
1
4%
Kim
3
13%
Dier
0
Nema glasova
Boey
4
17%
Palhinha
2
8%
Goretzka
3
13%
Sane
1
4%
Gnabry
2
8%
Coman
5
21%
Tel
3
13%
Zaragoza
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 24

Koga sterat u 3 pm?

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2025, 12:33

Mislim da sam i prošle godine ovakvu neku temu spičio :haha:

Ajmo vidjeti koga bi mi sterali iz kluba da možemo, ali da smo ograničeni na 5 igrača. S obzirom da znamo da Muller ide proč, to će ih u biti već biti 6 komada, tako da on ne ide u izbor. Isto tako svi oni koji su na posudbi, samo bum del one koju vam ne pašu :mrgreen: . Bar da vidimo kak bi počistili ovo kaj imamo. Znam da bute odmah maštati o nekim odštetama, ali to baš i nema toliko smisla. No ak neko misli da za svakog može dobiti dobre pare, onda samo naprijed!

Oni koji su ovak malo više ziher ne buju išli u anketu...

Ako vjerujete da će ih više ić proč, slobodno ja dignem broj u anketi, no ovako je slađe. S tim da morate živjeti s činjenicom da onaj koji nejde proč bu fakat osto u klubu :haha:

Ja još nisam odlučio...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Koga sterat u 3 pm?

PostPostao/la cruz » 22 tra 2025, 14:47

Uff 5 je premalo :mrgreen:

U ovom trenutku mogu skoro svakoga i prodat i ostavit, a to je zato što ni sam ne znam. Nemam još jasnoću.

Mogu jedino nabrojat igrače koje POD SVAKU CIJENU i u svim kombinacijama više ne želim u klubu:
1. Goretzka
2. Boey
3. bar jedno od preplaćenih krila.

Vratim se ovoj temi nekada u budućnosti, stvarno nemam pojma još. Trenutno bi sve zaćero :hehe: što znači da ne razmišljam glavom

Može Leon odigrat najsavršenije do kraja sezone, ne zanima me, meni je on smetalo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 tra 2025, 15:33

Peretz na pozajmicu na godinu dana
Nübel prodaja cena mu je 12M ako je moguce koliko znam pozajmica mu traje jos jednu sezonu

Kim prodaja 45M
Boey prodaja 18M
Goretzka prodaja 22M
Coman prodaja 35M
Gnabry prodaja 25M
Sané LOSWERDEN
Müller penzija
Vidović prodaja
Ibrahimović prodaja
Tel prodaja 40M-50M
Zaragoza je imao sezonu za zaborav bio je dosta povredjen. Treba razmisljati o prodaji

Sieb, Zvonarek, Wanner, Aznou, Krätzig ostaviti na kaljenje.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2025, 15:38

E jebiga melo to svi mozemo :hehe: poanta je da krepas od muke i steras proc.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 tra 2025, 16:03

Ono o čemu se sada more pričati je ono što je u medijima i o prvim koracima:

Eberl i Freund su sigurno predstavili plan nadzornom odboru i vjerujem da imaju zeleno svjetlo za neke poteze.
Počeli su s Müllerom.
Šuška se da su Sane, Upa i Dier u pregovorima za nove ugovore.

Piše se da Kim, Boey, Palhinha i Coman imaju štogod zainteresiranih klubova, kao i Tel.
Oni će očito biti ključ da se namire sredstava za pojačanja.

Ne priča se baš o zainteresiranim kupcima za Gnabrya i Leona, nego prije da će ostat bar još jednu sezonu.

---

Iako je tek počelo, ovo već pokazuje neki smjer ja mislim.

Samo pitam se, ima li smisla nastaviti preskupu suradnju sa Saneom, Leonom i Gnabryem?

Volio bi da se "smanjenje budžeta plaća" malo ozbiljnije shvati i da se razmisli o novim ugovorima.

Naravno da neće prodati pola momčadi, ne mogu sve da hoće, ali zar Sane vrijedi idalje 14-15 mil?
Zar vrijedi plaćati 35 mil za Gnabrya i Goretzku?
Zar vrijedi plaćati Nübela još jednu sezonu 8 mil eura?

---

Znam da neće bit radikalnih promjena, bit će ih ali ne previše, nažalost. Ali bi volio da se ekipa osvježi drastičnije, a usput da se smanji i razina plaća. Jer ostane li Gnabry na 18.75mil još jednu sezonu, eto ti Olisea iduće sezone di zasluženo traži mečanje plaće. Olise nije propustio nijednu tekmu i ima najbolji kontinuitet i rezultate. Bolje je na vrijeme prodati parazite.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 tra 2025, 17:09

Ako 5 onda svakako 3 najveca skupa promašaja Kim,Boey i Palihna to je nekih 100-110 milja zarade.

Te Coman i Tel još 80 milja.

Gnabrya bi ostavio al pritisak na smanjenje place,Leon bu nažalost odgulio ugovor do kraja i free prešo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2025, 17:57

Pa gle te, 5 sam stavio tako da nam zivot bude tezak ak me razmete...

Tipa recimo aj ostavit cu Boeya al cu fliknuti Kima ili ostat ce mi Leon al cu sutnut Palhinhu...

Onak malo da je zanimljivo i da ti nes kaj ti ne pase mora ostat jer na taj nacin ce se iskristalizirati ono kaj je najgore i najveca steta...
Zadnja izmjena: anton 1983; 22 tra 2025, 18:31; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 22 tra 2025, 18:20

Saudi Pro League leaders Al-Ittihad are interested in Leroy Sané and are willing to offer him a huge salary. For the player, however, a move there is currently out of the question. His preferred outcome remains to stay at FC Bayern. Bayern are offering Sané a 3-year heavily performance-based contract until 2028 worth around €15m gross per year all-in. Nothing has been signed yet. There are still details to be clarified. Arsenal are also interested in Sané.[@kessler_philipp, @VTschirpke]

Odlazi vise jebo te ko te doveo!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 tra 2025, 19:48

Jebo te taj lažnjak od igraca pa Gnabry propali je svemirski brod za njega kad de pogleda tko kaj u Bayernu napravio kroz sve godine a druga prevara je Leon ostali jednistavno se nisu snašli ili ne pašu za Bayern Kim,Boey,Palihna,Zaragoza ,Tel itd
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 22 tra 2025, 19:51

A zšto ne bi prodali svu tu preskupu bagru??
Uvjeren sam da će se lako naći kupci za Comana i Sanea i Gnabrya i Leona i za Kima..i Guerrea bi proda..i Boeya i Paninhu

Laimara ne..on je uvik dobar. i jeftin
I još dolazi ovaj iz Hoffija
A ako bi doša Wirtz zašto ne bi provali neku moderniju verziju 3-4-3??Koja bi se u fazi obrane protiv jačih pretvarala u 5-4-1
Ovako
Neuer
Stana.....Upa...Tah
Kimich...Wirtz...Pavlović...Davies
Olise.....Kane.....Musiala

S tim da i Davies i Kimich ide zatvarati prema sredini po potrebi.A Davies bi bija sigurno zadovoljnjiji i bolji.Wirtz bi dilija balune s očima i tu bi možda nija odličan.

A Ito,Dier i Aznau bez problema pokrivaju obranu.
Tako da nam u principu triba jedno dobro univerzalno krilo,Tah,zamjenski napadač Švabo

A ima i ovaj mulac od 17 god koji je navodno novi Robben pa neka ga uzmu ..
Svašta se može kombinirati
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 tra 2025, 07:56

jozotg napisao:A zšto ne bi prodali svu tu preskupu bagru??

anton 1983 napisao:Pa gle te, 5 sam stavio tako da nam zivot bude tezak ak me razmete...

....da je zanimljivo i da ti nes kaj ti ne pase mora ostat jer na taj nacin ce se iskristalizirati ono kaj je najgore i najveca steta...

Ajde, svi po 5.

I ja sam ostao dužan (te petorice) i još bitnije - vizije ekipe s igračima koji ostaju.

_____

jozotg napisao: zašto ne bi provali neku moderniju verziju 3-4-3??
Koja bi se u fazi obrane protiv jačih pretvarala u 5-4-1
Ovako
Neuer
Stana.....Upa...Tah
Kimich...Wirtz...Pavlović...Davies
Olise.....Kane.....Musiala

to je sigurno dobra ideja, pričali smo o njoj (slično nešto..) ali je ipak dobro dobro temeljita promjena.
Ako je Wirtz top kandidat onda možda nešto i bude, ali generalno mislim da se planira momčad za istu 4-2-3-1 formaciju, samo prilagođen pristup...

Možda nekad u budućnosti da, kada dovedemo Simone Inzaghija za trenera pa čovik krne 3-5-2 :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 tra 2025, 09:01

Rekoh top 5 Kim,Boey,Palihna,Coman i Tel njih 5 su minimalno 180 milja

Pustiti Mullera i Sanea najmanji problem.

Drekeci:Peretz,Nubel,Zaragoza,Vidović,Rafa ovi oko 40 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 tra 2025, 09:40

Evo da pokušam napokon sterat petoricu u 3 pm: Goretzka, Gnabry, Coman, Guerreiro, Boey
Istek ugovora Dier i Sane :mrgreen: (nisi reko da free transferi moraju ući u tu petoricu)

Neuer
Stanišić - Upamecano - ŠTOPER - Davies
Kimmich - Pavlović
Olise - Musiala - Wirtz
Kane

-

Urbig
Laimer - Kim - Ito - Aznou
Palhinha - Bischof
KRILO - Wanner - Tel
NAPADAČ

____

Kad bi morao ostavit neke igrače, ostavio bi one koji imaju još lufta.
A to su definitivno Tel, Palhinha i Kim.
Uvjeren sam da bi Tel izgarao ovaj put, skupit će vrijedno iskustvo.
Palhinhu i Kima idalje smatram potencijalno korisTnima, kada ne bude ozljeda već kad bude kontinuiteta.

Šutno sam sva tri krila, jednostavno mi ih je dosta.

Rafa mi je baš drag ali ovaj Aznou je možda već sada bolji bek, posudba mu ide dobro, ima potencijala.

Krakati Boey nek se vrati odakle je došao, totalni fail i peh i nepotreban transfer.

____

Od novih igrača: Flo Wirtz, jak lider na štoperu i po krilo i napadača koji imaju potencijal postati prvotimci srednjeročno (nešto poput Bischofa). Dakle ne nužno iskusne.

____

Za budžet plaća:
na odlascima Müllera (17 mil), Goretzke (17 mil), Gnabrya (18.9 mil), Comana (17 mil), Boeya (3 mil), Diera (5 mil) i Rafe (8 mil), Sanea (20 mil) uštedilo bi se preko 105 mil eura.

Wirtz bi sigur tražio 20 mil, a kad bi se moglo dovesti štopera, krilo i napadača - da ih skupa plaćamo 40 mil - to je već dobro.

Uključit u ekipu Wannera, Aznoua, Karla (!) itd.

____

Eto, ne znam ima li ovo smisla, ali u ovom trenutku bi ovako napravio. Idući tjedan vjerojatno drugačije :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2025, 10:56

Kolko vidim prema glasovanju prednjači Coman s 5 komada i Boey s 4 :-) Ja sam glaso za Comana, ali nisam za Boeya.

Naravno svi bi mi svašta, ali nekako brijem da to nemremo dobiti i da će nam ziher par igrača ga metnut. Htjeli mi to ili ne...

Dosta igrača bi baš stero, a dosta bi ih sitavio na transfer listu. No u oba slučaja moram imati na umu da i sljedeće godine treba tu biti 20 igrača i da moramo biti konkurentni. Ajmo reč sad bi mi prodali Boeya, ali kaj bumo s tim parama? Brijem da si moreš rit obrisat i ziher ak nam se ne posreći ne bumo doveli granatu za te pare i njegovu plaću.

Mojih 5 redom su:

Kim - s obzirom da smatram da su štoperi srce ekipe, Kim mi to fakat nemre biti. Lik je uzjeban non stop i nigdje mirnoće kod njega. Jebote pa Dier mi djeluje mirnije i staloženije, a to je ono što hoću kod štopera. Možeš ti biti agresivac poput Lucas, lider poput Alabe, granat tipa Boateng, ali Kim me sve više i više podjeća na jako lošu verziju Lucia - ko buva bez glave. Takvog štopera ne želim u ekipi, a kamoli da je u prvih 11. Još sad kad sam vidio kako Stanišić hala, manje me strah... Morti Kim ne bi trebao biti prvi pick da ode, ali drugačiji i smireniji štoper bi brijem donio više stabilnosti u ekipu.

Kolko god trula obrana bila to je to :haha: Ko bi reko. :D

Leon - Ne znam dal da trošim riječi uopće? Možda on i je nekaj sitno sada pokazo, ali ne vidim s njim nekako beton u veznom redu niti je to igrač koji će prismrditi svjetskoj klasi. Znači mora proć i neko drugi od naših veznjaka mora tu dobiti priliku i nametnuti se.

Palhinha - Iako bi možda dobro došao, opet imamo tih 5 igrača koji moraju proč, Boeya nisam prodo i imam Stanišića za desnog beka ako bi došao novi stoper. Tako da su 4 veznjaka tu - Laimer, Bischoff, Leon, Kimmich - I potrebi još se ovaj Raphael zgura... A pošto imamo Kimmicha onda možda imamo i viška veznjaka :hehe: Ono što je možda zanimljivo, iako bi prodao dva veznjaka i samo nam taj pinklec dolazi, ne bi kupovao veznog igrača - Fakat ne bi.

Preostala dva su Coman i Tel. Za Comana ne moram priačt, a za Tela brijem da je on novi Renato ako ga se ne riješimo na vrijeme. Tak da bum rađe ušo u sezonu i sa Saneom, Gnabryem, Zaragozom kao igračima za klupu (valjda niš nisam zaboravil) i hapil tog Wirtza ako baš moram...

Eto to bi bilo tih 5 komada...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 23 tra 2025, 12:00

Pitanje je i je li ovo ona tema drkica ili nešto realno. Svi bi mi Leona i Gnabrija sterali ali KAKO??
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Transferi