Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2019, 06:10

cruz napisao:Ne mislim da sam fulo ako kažem da Kovač pokazuje hrabrost da se suoči s time i da ga sjedne na klupu

Ja mislim na to da si reko Murti da trola...

Ovo što se tiće Mullera bi se reklo jednostavno tu nema nikakve hrabrosti već se prekasno reagiralo 8tu mislim na Bayern, ne na Kovača) jer je bilo za očekivati da će se to s Mullerom dogoditi. Jednostavno došlo je vrijeme za to i ne trebaš biti previše pametan da reagiraš kad dođe vrijeme. Problem je bio kod nas reagirati NA VRIJEME!

Kaj da ja sad hvalim postupak prodaje Mullera s 30-31 godinom, kad se to trebalo/moralo riješiti istog onog trenutka kad smo odlučili dovesti Jamesa....

Primjerice s Hummelsom se reagiralo na vrijeme - dobili fine pare, oslobodili plaču, maknut jako bitan STORUNG faktor.

S druge strane s Boatengom se nije reagiralo na vrijeme i sada imamo sranje...

S Martinezom će se reagirati prekasno, kao i s Mullerom...

Poanta svega je da uvjek prvotimca moraš prodati kada znaš da će ti prestati biti prvotimac i onda novce koje dobiješ možeš uložiti u tog boljeg koji dolazi...

Nikad nije problem s igračima poput Bernata, Shaquirija, Benatije (koji ipak je trebo imat drugačiju karijeru), već s Manđukićima, Gomezima, Mullerima, Boatenzima, Martinezima...

Mislim da ljudi nisu svjesTni koliko je tanka linija propadanja bayernovog kadra.

Coutinho i Perišić NISU NAŠI IGRAČI, a skupa bi prema navodima trebali koštati 140 milja, ako maknemo Perišića i dodamo Sanea već će cca 200 milja samo otići za 2 igrača tj. jednog novog a kadar ti je ostao isti.

Sad lako je nama reći hiti van još Boatenga, Martineza i Mullera, da ga jebeš dečki mi za tu trojicu igrača nećemo dobiti više od 60 milja - ja bi se iznenadio da dobijemo. A za tu trojicu moramo kupiti 3 NOVA IGRAČA! Zar mislite da ćemo za 60 milja dobiti igrače koji su bolji od njih 3?

Ja sam oću reči da je to sve na knap...

U ovom trenutku kolko god to bilo odvratno, Gotze mi uopće nezvuči kao loša opcija zamjene za Mullera :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2019, 07:30

anton 1983 napisao:Pa ne bas.

Ovo je najodvratniji moguci jer se odmah prijeti sa najodvratnijim mogucim ishodom. Od ovog nema gore!

Nezasluzeno vec stoljecima uziva u Bayernu i sada po prvi puta kada dosloFce treba vratiti DUG klubu on ispada picka!

smile12 :smajl007:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 11 lis 2019, 07:47

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Čuj nezasluženo :smajl007:

S pičkama samo pičkasto! 8-)

Pa reci ti meni Pojzn Ajvne, da li prema prikazanom alles Muller oder vas u zadnje 3 godine zaslužuje plaću koju ima?

Po kojoj to jebenoj logici s kojom mi svi odreda idu na kurac "su klubovi igračima dužni"? O pas ti mater!!! Ak je neko nekom dužan onda je UVIJEK IGRAČ KLUBU DUŽAN I NIKADA OBRNUTO!!!!

Ak je 3 godine igro za bar 30-40 % ispod razine svog primanja ONDA NEK SAD ON VRATI KLUBU pa 3 godine igra za 30-40% manju plaću!

Na kurac mi idu nacistički idioti tipa doro, koji briju. Kvalitetan švaba ja sam PRO, ali samo da je švaba pa odma SEX, e to ne!

Zato sad sere govna nekakva o Ganabryu, a u njegovim očima jedina stvar je ŠVABA!!! :sick:

Što se tiće Mullera, meni se ova uloga koju sada ima OPAKO sviđa! Samo još jedino što se treba dogoditi su dvije stare - Muller mora shvatiti da je propo i uzeti cca 60% plaće koju ima sada i ja bi mu prvi potpiso ugovor.

Takav Muller koji je prva zamjena za Lewu, koji kad treba ući a lovi se rezultat kao drugi napadač, koji treba podignuti ekipu, a tu i tamo naravno igrati otpočetka, takvog Mullera bi ja uvijek imao u ekipi.

Ovog Mullera koji mora biti u prvih 11 i najplačeniji igrač u Bayernu, ta su vremena prošla - WEG DAMMIT!!!

To ti je moj Ivane koda veliš, pa kaj Alexis zaslužuje svoju plaču... :mudrac:

Gnabry= nacizam :hehe:
Muller bu sam reko skinite mi pol place :haha:
Da bi kuzio neke stvari u zivotu moras imat iskustva i razum a ne lupat gluposti u maniri samoprozvanog net strucnjaka ;)
Kad ti nekom velis da je idiot ta osoba zna da je na pravom putu jer se vidi iz aviona tvoja projekcija na drugoga :nono:

Decko kupi kapi joda i povecaj unos omege 3 pa nahrani taj mozak i pocni sevit nesto nervozan s mi cool0044
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2019, 08:26

Kao što sam ti i reko moj doro :facepalm:

Postoji razlika između idiota i "nacističkog idiota" ;)

Da imalo kužiš da si nacistički idiot shvatio bi da iz nikakvog razloga u kontekstu Mullera si spomenuo:

doro napisao:Pa nije ti to James i sl. pickice ...otiso bu na miran nacin.

Ćemu James? Ko su "pičkice"? Manđa; Bernat, Renato, Costa, Vidal, Kroos - UPS, pa nemre bit Kroos... :?

U kontekstu Ganabrya ti pljuješ po Comanu, a u najmanju ruku ove sezone obojica igraju zadovoljavajuće, s tim da je teret na Comanovim leđima, a ti to nevidiš.

Od Comana se "očekuje" od Ganabrya ne, ali kažem nacistički idiot to ne vidi...

Pa ti i dalje seri.

Da se sad kladimo svi ljudi na forumu bi potpisali da ti ovako predstavljaš Mullera:

Mulleru je klub uvijek na prvom mjestu i on će sve dati za klub, shvatiti će da 4 godine dobiva neopravdano ogromnu plaću i zato što voli klub obje ručke će prihvatiti novi ugovor koji će upola biti manji, biti kuš, sjediti na klupi i čekati da ga Bayern treba...

A ne da na prvu čim ne igra kaže, hmmmm pa ja sam Muller ja zaslužujem 2 milje veću plaču i garantirani STAMMPLATZ! Ko je Bayern, ko je Kovač!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 11 lis 2019, 08:44

Kad se radi o milijunima nema tu ljubavi za klub, davno je to jos Uli rekao kad je Basti potpisivao novi ugovor.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2019, 08:45

The Scarface napisao:Kad se radi o milijunima nema tu ljubavi za klub, davno je to jos Uli rekao kad je Basti potpisivao novi ugovor.

Ma da... :anton5:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2019, 08:46

Poanta je bila da nitko nebu sam sebi trazio da si smanji placu...tako ljudi funkcioniraju pocni od sebe npr.

Trazis od jednog igraca nekakvu plemenitost gdje se hrpa love hice i to u danasnje vrijeme :hehe:

Nije pickica da kmeci,kasni na treninge,avione,prica okolo gluposti ne pozdravlja trenera itd...on bude otiso bez toga a tko je ovo napisano radio sjeti se sam kroz povijest.

Neke situacije se desavaju u zivotu tako i sa Mullerom nitko tu nije kriv...kad nebi bilo gresaka i mogli vidjet buducnost onda bi bili savrseni....

Kaj se tice Gnabryja kritika je na tebe i ostale koji govorili da je gnoj,bez talenta da je eventualno dobar za 4 krilo a za Comana da je turbo spek talent koji jos nije naucio asistirat i sam rijesit tekmu vec 5g....znaci kritika je argumentirana i treba priznat da ste krivo procjenili...svi krivo procjene i ja sam mislio da budu neki igraci bolji kad ono racku...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2019, 08:56

doro napisao:Poanta je bila da nitko nebu sam sebi trazio da si smanji placu...tako ljudi funkcioniraju pocni od sebe npr.

Trazis od jednog igraca nekakvu plemenitost gdje se hrpa love hice i to u danasnje vrijeme :hehe:

Ko to traži :lol: Ti ga takvim predstavljaš, kao da je drugačiji od drugih kad gori pod nogama...

doro napisao:Nije pickica da kmeci,kasni na treninge,avione,prica okolo gluposti ne pozdravlja trenera itd...on bude otiso bez toga a tko je ovo napisano radio sjeti se sam kroz povijest.

A po ćemu je ovo što on radi dobro za ekipu? PS kaj se ti nesječaš prošle godine kad nije igro? Aj neka neigra još malo...

doro napisao:Kaj se tice Gnabryja kritika je na tebe i ostale koji govorili da je gnoj,bez talenta da je eventualno dobar za 4 krilo a za Comana da je turbo spek talent koji jos nije naucio asistirat i sam rijesit tekmu vec 5g....znaci kritika je argumentirana i treba priznat da ste krivo procjenili...svi krivo procjene i ja sam mislio da budu neki igraci bolji kad ono racku...

O jebote tupavog :neee:

S obzirom na Comana I ONO ŠTO SE GOVORILO U TRENUTKU KAD SE GOVORILO GANABRY JE SMEĆE I GNOJ OD IGRAČA.

Pa da nije ne bi se niti išlo po Sanea! Kad smo prošle godine propadali za kim smo plakali? Jel je Ganabry bio tu, a mediji su govorili da na Coman fali po svim kutevima i ogradama.

Uopće nije stavr u tome kako ti to predstavljaš da je neko o nekom reko neki kurac! :neee:

Da već pratiš što kaj govoriš, primjetio bi da su ljudi htjeli ove sezone Comanu samo zdravlje i da je to to i da on nije niti približno igrač kakav je mogao biti...

Zašto ti sereš po Dembelu, a iz talentne perspektive lik je iznad Sanea?

Ovdje se radi o tome da je Ganabry KRILNI NAPADAČ kao što je Salah u Liverpoolu, doke je Coman KRILO, kao što je to Mane u Liverpoolu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2019, 09:12

Bla bla bla.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2019, 09:17

doro napisao:Bla bla bla.....

Sova i sjenice, sova i sjenice 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 lis 2019, 08:49

A kaj mislite kolko možemo za mullera dobiti na ljeto s obzirom da mu ističe ugovor? 20? 30?

Ja brijem da je 30 jackpot...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 lis 2019, 09:39

Treba sačekat i vidit oće li uopće doći do transfera..
Ali eto, ako dođe - nemam pojma koliko je netko spreman dat novca. Baš zajebano procijeniti sada
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2019, 06:19

cruz napisao:Treba sačekat i vidit oće li uopće doći do transfera..
Ali eto, ako dođe - nemam pojma koliko je netko spreman dat novca. Baš zajebano procijeniti sada

Poznavajući kako se sreća Mulleru uvijek nakloni, do transfera neće doći. To znači da će dovoljno igrača u određenim periodima sezone biti izvan stroja da Muller skupi svoje minute...

U ovom trenutku Mullera se ne koristi kao krilo jer Ganabry zasada razara po kvartu i trenutačno ga se tretira kao nadolazeću zvijezdu. Comana kao krilo Muller niti nemre zamjeniti, dok Perišić igra bolje nego oćekivano. A ono što je najbitnije svi su od navedenih igrača fit, no ipak ovdje se radi prvenstveno o Comanu i onda Gnabryu kada su u pitanju ozlijede tak da znate koliko je to tanko.

I onda se postavlja pitanja Coutinha i Lewe. Trenutačno Lewa spielt immer i on će teško biti na klupi da se odmori, iako bi po meni trebao, bez obzira što lovi povijesne statistike.

No više me zanima što će biti kada Coutinho ne bude igrao, pazite sad, wait for it.... A Leon se vrati u ekipu! :D

Was macht man mit Leon?

Dal bu se i njega šikaniralo zbog Mullera? Kak se uopće s njim planira i na koji način bi on trebao skupljati minute? Po meni Leon bi trebao biti prva opcija i za Thiaga i za Coutinha, jer nažalost mislim da on nemre "odraditi Tolissa"...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 13 lis 2019, 06:30

Leon će igrat vjerojatno umjesto Tolissoa.

Znači : Thiago - Leon
Gnabry - Coutinho- Coman
Lewa

Taj Tolisso mi zasad izgleda da je zalutao ovdje, no pozitivna je stvar da za njega možemo dobit novce.

Mullera svakom pravom navijaču mora biti žao radi senitmenta, ipak je ovdje cijeli život i voli Bayern od malih nogu baš kao i svi mi....

Ali opet mi nije jasan on. Ako voliš Bayern više od svog posla, onda moraš htjet dobro klubu i biti spreman na neigranje jer ima trenutno boljih. Nadam se da je dost inteligentan da ovo može shvatiti - bolji od tebe.
A ako voliš svoj posao više - onda ti je vrijeme da ga promjeniš.....
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2019, 07:02

Lennon napisao:Leon će igrat vjerojatno umjesto Tolissoa.

Znači : Thiago - Leon
Gnabry - Coutinho- Coman
Lewa

Taj Tolisso mi zasad izgleda da je zalutao ovdje, no pozitivna je stvar da za njega možemo dobit novce.

Ja mislim da ne može. Jako bi se iznenadio da može... Brijo sam da će to moć prošle sezone leon, thiago i james pa kurac. A Ak se nije moglo s Jamesom onda sam ziher da se nemre s Coutinhom.

Di će Leon skupljati minute to je teško za reči, a naš vezni red ove godine kak stvari stoje se ne bude posložil neg bu se puno prčaklo po njemu....

Kovač u ovom kadru traži tog igrača za balans, a da bu ga pronašao....

Ja se nadam da ćemo za Tolissa moć dobit noFce. Sad je počeo igrat, dosta igra, igra i za Francusku i to je sve plus al da vidim igrača na obzoru koji bi to mogao super odigrati i da se više nepitamo što i kako, to nevidim. No da budem iskren nisam niti Martineza 2012 vidio...

Lennon napisao:Mullera svakom pravom navijaču mora biti žao radi senitmenta, ipak je ovdje cijeli život i voli Bayern od malih nogu baš kao i svi mi....

Ali opet mi nije jasan on. Ako voliš Bayern više od svog posla, onda moraš htjet dobro klubu i biti spreman na neigranje jer ima trenutno boljih. Nadam se da je dost inteligentan da ovo može shvatiti - bolji od tebe.
A ako voliš svoj posao više - onda ti je vrijeme da ga promjeniš.....

Pa recimo meni neće biti žao Mullera kao što mi je "bilo žao" Schweinija, Riberya, ROBBENA; Effenberga, Elbera... Ja sam kod Mullera ovakav rasplet karijere očekivao, svaki dan svaku tekmu, svaku minutu samo sam čekao da se to dogodi. Nisam znao kada će se to dogoditi, al sam znao da će se ziher dogoditi, zbog toga što je on takva posebna vrsta igrača, a znao sam da u Bayernu nikada neće dobiti pravu priliku na poziciji gdje bi stvarno mogao postati nezamjenjiva - a to je napadač.

Ne bi duljio više o tome nema smisla...

No ono što bi rekao sigurno da smatram da je u ovoj ulozi i u ovom Bayernu i s obzirom kako je kadar složen, Muller IDEALAN IGRAČ za ono što ga se sada koristi - zamjena Lewe i Coutinha, s tim da može biti i opcija. Naravno nemre to biti s takvom plačom, ali pričam o ovom nogometnom djelu.

Koji bude ti to imalo kvalitetan igrač bio u Bayernu uz Lewu? Wagner? :lol: A s druge strane Arpovi ovog svijeta nisu opcija, kaj ne? Muller ne samo da može mjenjati Lewu nego može igrati uz njega a i uvijek je dobar za neki ghnoooj u zadnjih 20 minuta tekme.

Takvu ulogu kakvu Muller sad ima u ekipi takvim sam ga ja očima uvijek gledo i koliko god neko vrijeme njegove karijere ja nisam mogao zamisliti da Bayern može započeti tekmu bez njega, toliko nikada nisam vidio mjesto za njega u početnoj postavi. Paradoxalno zar ne?

U trenutku kada je Muller dobio taj famozni ugovor i postao najplačenijim igračem kluba, meni je opala vilica. Unatoč tome što je iza sebe imao monstruznu sezonu/e meni to nikada nije sjelo i nikada mi to nije bilo jasTno! Za Neuera, Lahma, Boatenga, Schweinija, RIberya, Lewu, to se nikada nisam pitao... Kada je Gotze dolazio mislio sam si NAPOKON! Ali čim je Gotze došo, odmah sam se zabrinuto pitao "ali kam i kako bez Mullera, pa to nije opcija!!!"

I tako dođe zima prođe rok, eto Kovača skok na skok :D

Eto to je za mene Muller...

Ja mu iskreno želim da mu ovo bude posljednja sezona u Bayernu, da se oprosti uz Klempu kao i Gomez, donese Bayernu 30 miljona eura i okuša se u EPL-u. :bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi