cruz napisao:Ne mislim da sam fulo ako kažem da Kovač pokazuje hrabrost da se suoči s time i da ga sjedne na klupu
Ja mislim na to da si reko Murti da trola...
Ovo što se tiće Mullera bi se reklo jednostavno tu nema nikakve hrabrosti već se prekasno reagiralo 8tu mislim na Bayern, ne na Kovača) jer je bilo za očekivati da će se to s Mullerom dogoditi. Jednostavno došlo je vrijeme za to i ne trebaš biti previše pametan da reagiraš kad dođe vrijeme. Problem je bio kod nas reagirati NA VRIJEME!
Kaj da ja sad hvalim postupak prodaje Mullera s 30-31 godinom, kad se to trebalo/moralo riješiti istog onog trenutka kad smo odlučili dovesti Jamesa....
Primjerice s Hummelsom se reagiralo na vrijeme - dobili fine pare, oslobodili plaču, maknut jako bitan STORUNG faktor.
S druge strane s Boatengom se nije reagiralo na vrijeme i sada imamo sranje...
S Martinezom će se reagirati prekasno, kao i s Mullerom...
Poanta svega je da uvjek prvotimca moraš prodati kada znaš da će ti prestati biti prvotimac i onda novce koje dobiješ možeš uložiti u tog boljeg koji dolazi...
Nikad nije problem s igračima poput Bernata, Shaquirija, Benatije (koji ipak je trebo imat drugačiju karijeru), već s Manđukićima, Gomezima, Mullerima, Boatenzima, Martinezima...
Mislim da ljudi nisu svjesTni koliko je tanka linija propadanja bayernovog kadra.
Coutinho i Perišić NISU NAŠI IGRAČI, a skupa bi prema navodima trebali koštati 140 milja, ako maknemo Perišića i dodamo Sanea već će cca 200 milja samo otići za 2 igrača tj. jednog novog a kadar ti je ostao isti.
Sad lako je nama reći hiti van još Boatenga, Martineza i Mullera, da ga jebeš dečki mi za tu trojicu igrača nećemo dobiti više od 60 milja - ja bi se iznenadio da dobijemo. A za tu trojicu moramo kupiti 3 NOVA IGRAČA! Zar mislite da ćemo za 60 milja dobiti igrače koji su bolji od njih 3?
Ja sam oću reči da je to sve na knap...
U ovom trenutku kolko god to bilo odvratno, Gotze mi uopće nezvuči kao loša opcija zamjene za Mullera