Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 24 lis 2019, 12:06

cruz napisao:priča se o šmensi transferima poput Havertza, Sanea, Coutinha, Ericksena i tako tih al nitko ne spominje nama prijeko potrebnu šesticu.

Vidim pojavila se info da smo zainteresirani upravo za takvog, snažnog orača terena koji uz to fino igra lopte...

Radi se o Denis Zakaria, 22 godine igrač gladbacha.
lani su odbili ponudu dortmunda od 22 mil.
od tada se povećao broj zainteresiranih.

po predispozicijama ovo je igrač za premier league, ali bi nama sigurno dobro došao takav tip igrača.. a momak je igrao i na štoperu tako da je i tu iskoristiv

To sam napisao za Zakariu prije vise dana....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 lis 2019, 12:07

FCB_general napisao:
ivan napisao:Pa spominjao se ljetos onaj mali Španjolac šta ne? Zaboravio sam kako mu je ime :D

Marc Roca iz Espanyola.

Čovjek je doslovno nestao sa svih naslovnica njemačkih i španjolskih medija u kontekstu transfera nakon ovog ljeta. :lol:

Jedva ga se možeš sjetiti ako ne pratiš utakmice Espanyola. :)

Tolko o medijima i realnosti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 lis 2019, 14:35

doro napisao:To sam napisao za Zakariu prije vise dana....

Nisam bio u toku zadnjih 10ak dana ništa ne upratih.

Po meni zanimljiv igrač, crn jak i ore :mrgreen: i mnogo više od toga

A Roca jebote bio maltene gotov transfer, novi xabi alonso i ostale pizdarije :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 lis 2019, 07:58

cruz napisao:

A Roca jebote bio maltene gotov transfer, novi xabi alonso i ostale pizdarije :roll:

I Bvb ga prati sam neznam di bu ju s njim....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 lis 2019, 09:18

doro napisao:
cruz napisao:

I Bvb ga prati sam neznam di bu ju s njim....

bvb ima kvantitetu u sredini ali nije to dovoljno..
Witsel je naprvio neki hype ali se vidi da je nešto sporiji i da nije neki defanzivac. Ima pas, dobar je organizator ali velim prema nazad nije baš nivo neki, u ključnim trenucima gubi lopte di nikako ne bi smio. Ovaj delaney je ok ali ... nešto fali.. dahoud je isto dobar ka naprid ali doslovno nula u fazi obrane i kontrapresinga a weigl je kod favrea stoper i izgleda da se bolje tu snalazi.

zakaria bi se dortmundu dobro uklopio.
zašto?
em zbog snage i agresivnosti, em zbog skok igre, a uz to ne zaostaje taktički ni igrački, mlad je i možda se još dosta razvije, a njime bi dortmund mogao napokon riješti promaju u umšaltungu u obranu i rasteretiti obranu koju hummels drži da liči na nešto. puno primaju golova iz prekida (drugi najlošiji u BL) i tu će im mrcina dobro doći. zagadou i akanji su u nekoj krizi i nije ni čudo zašto favre daje često šansu weiglu na štoperu.
jbt ako s 22 godine ima važnu ulogu u solidnom gladbachu onda je šteta ako ne napravi uskoro slijedeći korak. a ako momak nastavi ovakav razvoj onda je on po meni kandidat čak za Bayern!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 25 lis 2019, 17:14

https://www.football-espana.net/81563/b ... unai-nunez

Novi reprezentativac Spanije. Ima klauzulu 30 miliona.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 lis 2019, 11:04

kako je i očekivano, Bayern nastavlja pregovore sa Sane-om, a paralelno je City pojačao napore za zamjenom.

Sky veli da se ovih dana intenzivno pregovara, Sane želi u Bayern, sada je pitanje odštete, datuma prelaska, plaće i ostalih uvjeta.

Sky UK također potvrđuje da su obje strane spremne završiti deal, a City je također zainteresiran platiti klauzulu za Oyerzabala (oko 80 mil).

TM.de veli "Das Gesamtpaket aus Ablöse und Gehalt für den noch bis 2021 gebundenen Außenstürmer dürfte bei über 100 Millionen Euro liegen, was Sanés Marktwert entspricht."

Ok, bit će sigurno preko 100 milijuna, ali koja je definicija Gesamtpaketa? Odšteta plus sve godine ugovora s Bayernom???? Malo mi je nejasno da budem iskren. Jer sam očekivao da taj Gesamtpaket po mom nekom razumjevanju ide oko 150 mil. jer neće Sane doć bez 5-godišnjeg ugovora s masnom plaćetinom...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 29 lis 2019, 11:20

Sane ce samo place dobiti 100 milijuna eura brutto, tako da ce ukupno kostati prije 200 milijuna eura a ne 100.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 lis 2019, 11:31

cruz napisao:TM.de veli "Das Gesamtpaket aus Ablöse und Gehalt für den noch bis 2021 gebundenen Außenstürmer dürfte bei über 100 Millionen Euro liegen, was Sanés Marktwert entspricht."

Ok, bit će sigurno preko 100 milijuna, ali koja je definicija Gesamtpaketa? Odšteta plus sve godine ugovora s Bayernom???? Malo mi je nejasno da budem iskren. Jer sam očekivao da taj Gesamtpaket po mom nekom razumjevanju ide oko 150 mil. jer neće Sane doć bez 5-godišnjeg ugovora s masnom plaćetinom...

S obzirom da je Sanéov transfer ljetos propao, odšteta iduće ljeto treba biti 60 milijuna € kao prva ponuda. Jednostavno s godinom ugovora City nije u poziciji da pregovara oko odštete i samim time Bayern treba stisnuti tu i ne dopustiti odštetu veću od 80 milijuna € s preostalom godinom ugovora.
Ukoliko je nemoguće, onda na free transfer 2021. pa nek' si misle jer cijenu su srušili automatizmom zbog ozljede.

Sané će imati SAMO 25 godina kad dođe bez odštete i trebao bi se baš formirati kao igrač do tada. Zauzeti pravu poziciju kao u stara vremena i to riješiti na bayernovski način. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 lis 2019, 12:47

The Scarface napisao:Sane ce samo place dobiti 100 milijuna eura brutto, tako da ce ukupno kostati prije 200 milijuna eura a ne 100.

Pa e. Upravo radi toga mi je nejasna ta njihova rečenica.

FCB_general napisao: ne dopustiti odštetu veću od 80 milijuna € s preostalom godinom ugovora.

Više puta smo pričali o toj jednoj preostaloj godini i koliko se na osnovu nje spušta cijena.
čak i kod high-profile igrača, čak u vrmenima hiper inflacije odšteta i plaća.

Glede krilnih igrača poput Sanea, sjetim se dva igrača koji su bili na vrhuncu u vrijeme transfera (za razliku od Sanea): Hazard je vrijedio na tm.de 150 mil a prodan je za 100 mil.
Alexis Sanchez je vrijedio 70 a prodan je za 34...
kod obojice se hardcore špekuliralo o većim potencijalnim odštetama.

Tako da i ja smatram ko ti Generale da bi Bayern NA LJETO 2020. mogao dobiti Sanea po nižim uvjetima nego što se litos špekuliralo. Na zimu nisam siguran bi li uspilo ko na lito. Ako uspiju onda svaka čast jbg
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 lis 2019, 14:16

Vidjet ćemo za 2-2 i pol mjeseca što će biti. U svakom slučaju odšteta ništa preko 100 milijuna €, bilo zima ili ljeto. Ne bi to izgledalo baš dobro s naše pozicije.

U godišnja primanja Sanéa ne ulazim jer to je između igrača i kluba da dogovaraju. Koliko klub misli ići, ne znam.

p.s. Hazard je i previše plaćen s jednom godinom ugovora, a moglo se uštedjeti 100 milijuna. Trenutno je stanje da Rodrygo i Vinicius Jr. mogu bolje nego Hazard. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 lis 2019, 16:21

Hipotetski, ako stvarno uspiju Sanea dovesti za 'znatno' nižu odštetu od 100 mil. (baš nemam predstavu koliko se može smanjiti), onda ostaje praktično više prostora za još jedan jak transfer.

Svi smo bili skeptični kako to naši misle izvesti dva transfera po 100+ mil, jer smo još zainteresirani i za Coutinha i Havertza.

haha Uli Hoeness u prime-u bi sve nas sjebo tako što bi kupio Sanea ispod cijene i osiguro Eriksena džabana :D :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2019, 16:45

Kak to znaci kupio Sanea ispod cijene? Drugim rjecima jel ima koga tamo vani koji bi nam sad dao 50 milja za Sulea?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 lis 2019, 16:52

anton 1983 napisao:Kak to znaci kupio Sanea ispod cijene? Drugim rjecima jel ima koga tamo vani koji bi nam sad dao 50 milja za Sulea?

ovdje se radi o nekim iznosima koje mediji spominju, a kao očekivan iznos za transfer Sanea je oko 100 mil. Ništa nisam tu striktno odredio nego se vodim špekulacijama, ništa više.
Tako da za 'ispod cijene' mislim na ono što je general danas procjenjivao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 lis 2019, 07:48

Ak bu Sane dolazio na ljeto ja nevidim nikakav razlog zašto bi on koštao više od 60 miljona eura? Ako svaku sezonu dobije cca 20 brutto, za 5 sezona to će biti 160. No što ak dobije manje i što ak bu odšteta manja i što ak bu ugovor kraći?

Rečenica iznad 100 milja - znaći IZNAD nije kriva. Sad tebe muči kaj ne piše "oko" 150 :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi