Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 12 stu 2019, 11:58

Možda se jednostavno trebamo pomiriti s tim da ne znamo (niti želimo) raditi takve skupe prodaje. :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2019, 13:01

Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 14 stu 2019, 14:30

anton 1983 napisao:Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...

Kimmich i Leon tu su Tolisso i treba malog francuza konacno pocet stavljat povremeno.

Imali bumo krila tehnicki jaka pogotovo ak dodje Sane jos a i radimo na Havertzu i to je Bayern kakav zeli Herr Flick,Tuchel i ETH a bome i ja te mnogi drugi Bayernovci bez uskih grla(cepova) ala James,Thiago i Coutihno.

Ak imamo 3 ciste u glavi prodat Thiaga dok se moze uzet lova...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2019, 14:51

doro napisao:
anton 1983 napisao:Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...

Kimmich i Leon tu su Tolisso i treba malog francuza konacno pocet stavljat povremeno.

Imali bumo krila tehnicki jaka pogotovo ak dodje Sane jos a i radimo na Havertzu i to je Bayern kakav zeli Herr Flick,Tuchel i ETH a bome i ja te mnogi drugi Bayernovci bez uskih grla(cepova) ala James,Thiago i Coutihno.

A ti ga isto obožavaš trčati pred rudo! :lol: Kimmich je već veza, leon standardni član, Thiago hasta la vista :lol:

Al dobro.

Po meni iako smo jako puno delali ovo ljeto, za slijedeću godinu točno pola ekipe nije sigurno da će ostati članovi.

Boateng, Martinez, Tolisso, Thiago, Cuisance, Perišić, Coutinho, Muller, Arp.

I ovdje nije uopće stvar u kvalitetei i formi već miljon faktora...

Primjerice, Leon iako nema razloga za to, sam ziher da ostaje slijedeće sezone u klubu....

Svi ovi gore mogu otići, a bogami i ostati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 stu 2019, 17:57

Perišića sam prekrižio jer nema šanse da Ivan ostane u Bayernu s ovakvom minutažom i izdanjima. On je sam rekao da je u Bayernu isključivo zbog propalog transfera Sanéa.

anton 1983 napisao:Boateng, Martinez, Tolisso, Thiago, Cuisance, Perišić, Coutinho, Muller, Arp.

Od ovih imena svi jesu za prodaju ili za neotkup, ali sasvim sam siguran da će Arp i Cuisance ostati još 2 sezone u Bayernu i klasično proći kao Sinan Kurt, Felix Götze, Baumjohann i ostala kompanija mladih igrača koja dalje od potpisa ugovora s Bayernom i nije vidjela više ništa.
Jedino da nekim čudom Erik ten Hag vidi u njima talent i počne ih razvijati zajedno s Maijem po principu ovog što se radi u Ajaxu, ali to nijedan trener u Bayernu osim Van Gaala nije radio zadnjih 20-25 godina.

p.s. Nenad Bjelica je rekao za španjolsku Cadenu Ser kako Dani Olmo sasvim sigurno napušta Dinamo u ovom siječnju jer ima pregršt ponuda i tu sad samo treba dočekati i vidjeti tko sve zaista ga želi u siječnju i za koju odštetu. Momak je napokon pozvan u seniorsku reprezentaciju i konačno će debitirati ovog tjedna za Furiju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 stu 2019, 18:10

Ak uzmes Olma netreba ti Havertz.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 stu 2019, 18:13

anton 1983 napisao:
doro napisao:

A ti ga isto obožavaš trčati pred rudo! :lol: Kimmich je već veza, leon standardni član, Thiago hasta la vista :lol:

Al dobro.

Po meni iako smo jako puno delali ovo ljeto, za slijedeću godinu točno pola ekipe nije sigurno da će ostati članovi.

Boateng, Martinez, Tolisso, Thiago, Cuisance, Perišić, Coutinho, Muller, Arp.

I ovdje nije uopće stvar u kvalitetei i formi već miljon faktora...

Primjerice, Leon iako nema razloga za to, sam ziher da ostaje slijedeće sezone u klubu....

Svi ovi gore mogu otići, a bogami i ostati...

Nikakvo trcanje pred rudo tak razmisljaju ljudi koje gore naveo.
Od nabrojenih proc idu ziher Boa,Coutihno,Perisic...Martinez je fifti-fifti....a ostali ostaju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2019, 21:33

Trcis ga ti itekako...

Mislim da moramo probat s nekim tipa Zakaria. Nac nes dmcasto za do 50 milja i riskirat. Ne bu ziher imo spek placu i prodat Tolissa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 08:59

anton 1983 napisao:Trcis ga ti itekako...

Mislim da moramo probat s nekim tipa Zakaria. Nac nes dmcasto za do 50 milja i riskirat. Ne bu ziher imo spek placu i prodat Tolissa...

Ako Kimmich ide u vezu Zakaria moze bit sam rezerva....nemam nista protiv prodaje Tolissa i njegovo dovodjenje u zamjenu....pogotovo ako vise dobimo nego damo za drugog igraca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 15 stu 2019, 09:54

AL ovaj Zakaria je ful zanimljiv... On je jako bitan u gladbachovoj dobroj polusezoni. Da se ozljedi ne bi više bio siguran dal oni mogu nastaviti. Oni su uz Wolfsburg primili najmanje golova u BL, to puno govori o njihovoj vezi i treneru naravno.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 10:48

cruz napisao:AL ovaj Zakaria je ful zanimljiv... On je jako bitan u gladbachovoj dobroj polusezoni. Da se ozljedi ne bi više bio siguran dal oni mogu nastaviti. Oni su uz Wolfsburg primili najmanje golova u BL, to puno govori o njihovoj vezi i treneru naravno.

Pa njega i snimamo s jednim okom to vec izaslo van.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 15 stu 2019, 18:20

Novinari bliski Cityju su poceli pisati o vrlo vjerojatnom odlasku Sanea u Bayern tako da je taj transfer vise manje rijesen, nadajmo se da ce se oporaviti i biti onaj stari Sane jer jos jedan poluinvalid nam ne treba.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 stu 2019, 23:34

Svi se tome nadamo i cekamo jos Havertza za jednu novu eru...dal bu sad doso Zakaria umjesto Tolissa i koji stoper i bek rezervni manje je vazno al ova dvojica pokrecu jednu novu eru Bayerna.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 stu 2019, 13:53

Zakaria ili Brozovic 8-) :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2019, 13:54

cruz napisao:Zakaria ili Brozovic 8-) :D

Nekad sam bio za Brozovica, ali onda sam skuzio da ima mozga. Brijem da nam treba jedan bez mozga za Thiaga i Havertza a pogotovo za Thiaga i Coutinha.

Naravno prigodan smajlic :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi