anton 1983 napisao:Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...
doro napisao:anton 1983 napisao:Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...
Kimmich i Leon tu su Tolisso i treba malog francuza konacno pocet stavljat povremeno.
Imali bumo krila tehnicki jaka pogotovo ak dodje Sane jos a i radimo na Havertzu i to je Bayern kakav zeli Herr Flick,Tuchel i ETH a bome i ja te mnogi drugi Bayernovci bez uskih grla(cepova) ala James,Thiago i Coutihno.
Ak imamo 3 ciste u glavi prodat Thiaga dok se moze uzet lova...
anton 1983 napisao:Boateng, Martinez, Tolisso, Thiago, Cuisance, Perišić, Coutinho, Muller, Arp.
anton 1983 napisao:doro napisao:anton 1983 napisao:Po meni Thiago nije siguran clan Bayerna slijedece sezone. Ono kaj je paradox je to da sam ja prije sezone trazio da se isprofilira jos jedan vezni igrac uz Thiaga, a sad smo i njega izgubili...
Kimmich i Leon tu su Tolisso i treba malog francuza konacno pocet stavljat povremeno.
Imali bumo krila tehnicki jaka pogotovo ak dodje Sane jos a i radimo na Havertzu i to je Bayern kakav zeli Herr Flick,Tuchel i ETH a bome i ja te mnogi drugi Bayernovci bez uskih grla(cepova) ala James,Thiago i Coutihno.
Ak imamo 3 ciste u glavi prodat Thiaga dok se moze uzet lova...
A ti ga isto obožavaš trčati pred rudo! Kimmich je već veza, leon standardni član, Thiago hasta la vista
Al dobro.
Po meni iako smo jako puno delali ovo ljeto, za slijedeću godinu točno pola ekipe nije sigurno da će ostati članovi.
Boateng, Martinez, Tolisso, Thiago, Cuisance, Perišić, Coutinho, Muller, Arp.
I ovdje nije uopće stvar u kvalitetei i formi već miljon faktora...
Primjerice, Leon iako nema razloga za to, sam ziher da ostaje slijedeće sezone u klubu....
Svi ovi gore mogu otići, a bogami i ostati...
anton 1983 napisao:Trcis ga ti itekako...
Mislim da moramo probat s nekim tipa Zakaria. Nac nes dmcasto za do 50 milja i riskirat. Ne bu ziher imo spek placu i prodat Tolissa...
cruz napisao:AL ovaj Zakaria je ful zanimljiv... On je jako bitan u gladbachovoj dobroj polusezoni. Da se ozljedi ne bi više bio siguran dal oni mogu nastaviti. Oni su uz Wolfsburg primili najmanje golova u BL, to puno govori o njihovoj vezi i treneru naravno.
cruz napisao:Zakaria ili Brozovic
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju