Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2020, 14:57

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1215231217412595719

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1215232865761406977

Ovo je strava i užas. Ne postoji više trener koji može uspjeti u Bayernu na onaj način koji bi uprava htjela. Nikakav Klopp, Guardiola, Tuchel, Nagelsmann, Flick, Ten Hag ne mogu nam pomoći.

S ovakvim idiotima kao što je Salihamidžić i skautima koji nikad nisi u klubu imao, nemaš se čemu nadati oko kadroviranja. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 09 sij 2020, 15:52

ja se samo nadam da se u tajnosti priprema neki dobsr transfer,kako je Bayo oduvijek radio,tipa Costa....

ili su ta vremena sa Bracom proslost

triba Kahn vratiti Sammera ili dovesti Eberla

i triba omlanidska skola godisnje izbaciti 2-3 igeaca koja ce igrati par godina u Hoffi,Lever...

Za ovo ljeto dovesti samo 4 igraca:
Sane
Kolstermann ili slicni
Zakaria ili slicni
Havertz

to je 260-270 milja

ne otkupiti Perisica ni Coutinha

prodati Boatenga,Martineza,Tollisa,Mullera..
to je barem 100 milja

Ciusansce ili kako se pise na posudbu u Schallke ili Hoff

moras imati jasni plan i vec odabrane mete.
Zadnja izmjena: jozotg; 09 sij 2020, 15:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 09 sij 2020, 15:52

anton 1983 napisao:Veli Flick da bi još dva igrača sada....

Di to nači da ga jebeš ne znam. Neš pametno za kupiti baš se i nespominje, a i nije baš da toga ima.

Kad ovo vidim, šanse da se Boateng proda jednake su nuli...

Beka i koji drugi?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 09 sij 2020, 16:12

Krila su nam koma. Coman ozlijeđen, Gnabry opet neke male ozljedice. Ostajemo jedino na Perišiću kao pravom krilu, a svaki put kad ga vidim da igra dođe mi muka
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 sij 2020, 16:59

Ah taj vaš pesimizam.

Samo polako... :a045:

Realnost nije football manager, to je sve što ću reć
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2020, 17:17

Cruz neseri, sve je propalo :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 09 sij 2020, 19:52

anton 1983 napisao:Cruz neseri, sve je propalo :hehe:

Piše se NE (razmak) SERI. :haha:

Sve je propalo
The Scarface napisao:Slika

Najbolje desetljeće u povijesti kluba, u par bodova iza el klasičnih

Jebemti vako lošu kadrovsku politiku
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2020, 20:30

Sivo decki, sve je to sivo...

Ljudi u biti jos nisu shvatili da amo mi kupili igraca za 80 milja, da je taj igrac fucking obrambeni igrac! Da mi razmatramo kupnju igraca od 100 milja!!!

E jebote a mi smo jebeni Bayern Munchen!!!

Nama je transfer razmak izmedu prvog i drugog 80 i 40 miljona!!! Ljudi u biti neshvacaju kakav smo mi milestone napravili!

Sivo sivo i samo sivo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 09 sij 2020, 20:32

Flick hoce beka da Kimmicha ful instalira u vezu i proda boatenga,na ljeto martinez ide proc te dolazi vjerojatno defenzivni vezni(Zakaria) i krilo (Sane) da se tu pojacamo kak spada a mozda bu se islo i na luksuz pa se uzme Havertz ili Coutihno prije ovaj prvi....osim Martineza mogo bi i Tolisso proc ak dodje Zakaria a druga mogucnost da otidje Thiago onda Tolisso ostaje a ta lova se prosljedi za transfer Havertza ili Coutihna....Perisic po meni nema sanse da se otkupi....treca kombinacija al skuplja bi bio Hakimi koji bi bio bek i 4 krilo uz Gnabrya,Sanea i Comana....to su ugrubo opcije za buducnost.

Nema straha.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 09 sij 2020, 20:52

Od Cityjevog top izvora :

• Bayern have decided to not go for Sané in the winter, they'll wait for him until the summer.

• Sané will not sign a new contract at City and is keen to join Bayern.

• He will stay until the end of the season and will try to help the club win the CL in his final few months.

• Sané wasn't expected to play in the community shield but had to after Mahrez took nasal spray for a cold which could've been used to hide the use of PED's and could've gotten him a ban. The nasal spray was given to Mahrez by the Algerian FA and not Manchester City.

• Everything was in place for Sané to join Bayern in the summer but Riyad Mahrez not being available meant that Sané had to start the community shield. Him injuring his knee in the match killed off the move.

https://theathletic.co.uk/1521762/2020/ ... nsfer/?amp
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 sij 2020, 17:13

anton 1983 napisao:Sivo decki, sve je to sivo...

Ljudi u biti jos nisu shvatili da amo mi kupili igraca za 80 milja, da je taj igrac fucking obrambeni igrac! Da mi razmatramo kupnju igraca od 100 milja!!!

E jebote a mi smo jebeni Bayern Munchen!!!

Nama je transfer razmak izmedu prvog i drugog 80 i 40 miljona!!! Ljudi u biti neshvacaju kakav smo mi milestone napravili!

Sivo sivo i samo sivo!

reko bi da smo prihvatili nove tržišne norme i sukladno time i djelujemo, ne toliko brzo i jako ko drugi ali ide to...

---

Moram se vratiti na kritiku na skauting i razvijanje mladih igrača iz Bayerna.
Činjenica je da nismo odavno imali vanrednog talenta iz vlastite škole, za što donekle možemo kriviti skauting, ali to je SIVO SIVO... iz razloga što su mladići pametno vođeni. Zašto bi hrlio u Bayern pa si vrlo vjerovatno uništio početak karijere? Pa masa mladića iz Bavarske je rađe išlo u 1860 nego u Bayern (Sven i Lars Bender, Weigl, Volland, Leitner, Wolf, Gebhardt itd.)

Potvrđeno je da smo pokušali uzeti i Dembelea i Sancha i Odegaarda i Odoia i ko zna koliko tih mladića - svake godine. Ali ne uspjeva iz dobro poznatog razloga.

Moramo biti svjesni da - bez obzira što oni nama pašu, da mi njima često NE pašemo. Dakle skauting je tu maltene nemoćan, koliko god dobre namjere imao.

---

Dalje, postoje dvije razine skautinga:
1. za gonjanje mladića U-17 (Alaba, Zirkzee, Sexsteiger, Kroos itd.)
2. za gonjanje mladića U-23 (Kimmich, Gnabry, Süle, Pavard, Davies, Coman itd.)

U zadnje vrijeme nam je uspjevalo s tom drugom kategorijom di nam je učinak strašan.
Nije nam godinama uspjevalo s prvom kategorijom, a razlog sam gore objasnio.

Tako da nemojmo kritiku preforsirati. Uzmite u obzir da ambicije kluba i filozofija moraju pratiti napore skautinga.

Šta je bitno sada?
Da se taj dio prepoznao, jer su U-23 igrači jako skupi, da se više posvetimo U-17 skautingu i razvoju.

Šta se čini po tom pitanju?
Napravio se state-of-the-art Campus
Dovode se igrači iz cijele europe i svjetskih nogometno-egzotičnih zemalja
Flick je jako bitan jer za razliku od prethodnika izgleda da namjerava davat priliku ekstremno mladim igračima (makar i zadnih 5 min tekme) , a uz to dobiva generaciju koja je plod campusa i novog skautinga.

Nije da krivim Kovača i prethodnike, pošto ZAISTA nisu imali nove messije i ronalde na raspolaganju iz omladinskog pogona....

---

Da sumiram.

Ajmo sačekati! jer je izvjesnije da u idućim godinama isplivavaju Davies-i, Zirkzee-i i ostali, nego što je do sada uopće bilo moguće.
Bayern teži biti TOP 3 klub u svijetu, stoga je NAJLOGIČNIJA STVAR da preferira kupovati posebne igrače, umjesto da drće "jesam li baš morao dat priliku malcu ili ne". Nije dobar pritisak da MORAŠ svake godine izbacit momka iz U-19. Dovoljno je jak pritisak što svake godine moraš trebel hvatat.

Ovakav balans kakav se radi (skupi igrači + vrhunski U-23 momci + iskusnjare + po koji U-18 klinjo) to je po meni way to go.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 sij 2020, 15:50

Cruz pogodio si u sridu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 sij 2020, 23:45

Cruz pogađa, pogađate vi svi. :)

Uprava je ta koja non-stop pogađa u doslovno ništa i baca floskule o nekoj staroj slavi i čemu već ne. Klub je izgubio na vjerodostojnosti kad su mladi igrači izvana i treneri u pitanju.
Najbolji pokazatelj je Herr Flick koji je prije nekoliko dana kao privremeni trener Bayerna rekao skroz iskreno upravi da Bayernu trebaju 2 nova desna beka i 1 stoper kako bi Kimmić trajno na veznog otišao, a Salihamidžić ga je odmah nakon toga zakucao dolje odakle je klin iskočio i upozorio ga da to ne govori što klubu, tj. njemu kao treneru u ovoj situaciji treba.

Inače jako mi se sviđa što Flick izvrsno kuži stvari oko ove momčadi prepune praznina, ali pitanje je može li on kao takav oštro se okomiti na upravu pod svaku cijenu kako bi Bayern došao do onog što mu već 4 godine naveliko treba.
Meki i sluganski pristup je Kovaču dobrano uništio život kao nogometnom treneru, Ancelotti je izvisio u znatno boljim okolnostima zbog rezultata i jer nije kapacitet za Bayern nikad ni bio. Trenutno nema trenera koji bi u s ovakvom upravom uspio.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 sij 2020, 09:22

I jjjoj da nam je noFce trošit!!! HU HU!!!

Dečki, zimski prijelazni, ŠPEK! Ponavljam zimski prijelazni ŠPEK! Tu se noFci ne troše, a ak se troše to je slučajno ne namjerno, tak da ne kužim ova sranja.

Flickov potez da kaže da mi na zimu trebaju dva igrača je jako loš potez, čak i gori od onog prošlogodišnjeg bracinog kad je srao o Odoiju u javnosti - TO SE NE DEEEELAA!!!!

Čuj jebote dva igrača. Kaj si ti udludu? :roll:

U nogometu se stvari jako sporo RADE, ali se odvijaju mnogo bre brzo.

Trečim rječima, jako malo igrača se dovodi i malo prodaje, ali se nogomet i situacija brutalno brzo odvija. Mi smo prošlo ljeto napravili PK; al nemreš odmah brat plodove, pogotovo ne dok se još razmatra ko će ti biti novi SEX igrači. Jebote pa Coutinho koji je reputacijski trebao biti lider Bayerna još uvijek je upitan i razmatra se dovođenje Sanea. Reko bih da smo povijesno mi sad u fazi prije ere ROBBERYA i tek se odlučujemo ko će to biti. Kad se to riješi e onda će se rugat sova sjenici.
A sad na zimu rješavati problem Kimmicha je maltene apsurdno. Jebiga Sule se spotrgo, A Lucas imao težu ozlijedu, to se događa. Problem je to što je Boa posto što je i tu si zasad nemremo pomoć, jebiga nije da nismo u obranu hitili 130 milja... Pitat će ljudi kako 130 - DAVIES!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 sij 2020, 12:47

2 ne al 1 da pod mus i to bek koji moze igrat stopera i gurnut Mai u vatru...Sule i Lucas potrgani tesko i reagirat se treba ...naravno ne smece dofurat,jbt mi sad imamo 3 igraca u obrani i 2 propala halo!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi