Vezano za Gittensa, iako je sada hype oko njega, ali kada bi mogao birati između takvog krila (kojem treba livade) ili AMCa - ja bi uzeo Wirtza

Na manageru i PES-u sam prije uvijek tuko sa 3 AMC-a

i ne mogu skriti uzbuđenje na mogućnost Musiala-Wirtz-Olise
___
Glede Cherkija, ne mogu vjerovat da je odšteta samo 22 milijuna eura! Obično se ti francuzi prodavaju dosta skuplje.
Vjerujem da Eberl i Freund provjeravaju tržište, odnosno čekiraju jesu li svi ti kandidati dostupni i za koliko evra. Tako i kod Cherkija. Uvjeren sam da ima još igrača koji su nam interesantni ali nisu još u medijima. Ima vremena...
Možda tome kumuje to što je Müller dao naznake da možda ne produži ugovor. Ali tu je sve moguće, i da ostane još.
S druge strane, glede Wannera, mogu itekako zamisliti da ostane na posudbama još godinu i pol. Što itekako ima smisla.
Nkunku je ove sezone nastupio u 28 tekmi, od toga 21 u napadu, zato na njega gledam više kao alternativu za napad, a super je što je svestran.
Ali sve u svemu, mogo bi ruku u vatru da naši PRIMARNO žele Wirta, koji još nije produžio ugovor...
A to bi meni bila naj opcija definitivno. A ako se pokaže neostvarivim, onda imamo opcija...