anton 1983 napisao:Nesviđa me se cruz ovo kaj ti oćeš..u biti razlika između mog i tvog bayerna je kaj bi ti beka i krilo a ja bi dva krila dok beka "nebi" uzimao. Ok, to možda i nije tako drastično jer ti bi podebljao nekaj drugo di ti misliš da više škripi. No ja za razliku od tebe nebi opet sa kraftom i Brenom riskirao nego rješio taj problem sa noFcima. Ti veliš da je nama najveći problem obrana a u biti u nju baš ne želiš previše uložiti I kad sam ja pisao svoj post htio sam ga spojiti sa onim kaj ja želim i kako razmišlja Bayern, pa bi zato morao staviti Kroosa u prvih 11 na onu poziciju na koju sam ga ja stavio jer LvG ga želi tamo forsirati, a mislim da svi znamo kaj to znači...
neka neka, samo strpljivo.... ovo je zatišje pred buru...nele-BHF napisao:Ja navijam sad da uvijek pobjeđujemo, ali se više neću previše uzbuđivati sramotnim porazima pa i remijima jer to je postalo za očekivati.
cruz napisao:neka neka, samo strpljivo.... ovo je zatišje pred buru...nele-BHF napisao:Ja navijam sad da uvijek pobjeđujemo, ali se više neću previše uzbuđivati sramotnim porazima pa i remijima jer to je postalo za očekivati.
treba bit optimist, a ja mislim da imam na osnovu čega biti optimističan.... samo polako, u slj. tjednima se stvari lagano slagaju a tada će dolaziti i rezultati....
samo polaaako
cruz napisao:
Kako da ne želim Antone!? u obranu bi uložio 40 mil.... Hummels i Coentrao, zar to nije dovoljno skupo?!
smatram da je Badstuber odličan igrač (zaboravimo zadnju partiju) i da mu treba partner u obrani a i Anspielpartner prema lijevo....
CroCHEF napisao:Probat stavit Lahma opet lijevo, a desno dovest Srnu ili Becka
doro napisao:CroCHEF napisao:Probat stavit Lahma opet lijevo, a desno dovest Srnu ili Becka
Becka sigurno i nebi bio masno skup + špek stoper...Gustavo na 6-cu,Tymo ili Ottl proč te 1 krilo ala Ilečević koristan a da se nebu plakao kad je na klupi...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost