Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2011, 13:51

E sad kada je vrag odnio šalu, najlakše je zavući ruku u džep, stepsti pare i na taj način rješiti probleme. Pa da bi mi bilo malo lakše nakon poraza od Kolna išao sam ja malo da vidim kaj bi se dalo napraviti i to kaj bi ja napravio to košta ali isto to ne znači da treba promijeniti pola ekipe. Tak i onak ja smatram da ćemo nakon ove sezone stepsti jako puno para i nadam se da ćemo dovesti igrače koji će nam trebati. Nebi bilo prvi puta da kupimo nekaj kaj nam "netreba" ili da nezakrpamo rupu di pušta voda..nebi vjerovali ali u mojoj računici Bayern treba samo 4 nova igrača ili eventualno 5, ali taj peti bi tak i onak bio zamjena za Lahma pa se sa tim nisam previše zamarao. Večina Bayernovih navijača razmišlja isto, tako da smatram da će se naša mišljenja razlikovati samo kod igračkih imena ali ne toliko kod pozicija igrača.

Znači na odstrijel su golmani, Ottl, Klose i Hamit, nadam se da nisam nikog zaboravio navesti. Golmani zato kaj nam treba Neuer, ottl nam netreba jer imamo dovoljno zadnjih veznih, Hamit zato kaj nije krilo, a pravo krilo koje nam paše u taktiku je ono kaj trebamo i Klose zato kaj će biti "višak" kad se Olić vrati. Isto tako Alabu bi posudio još jednu sezonu ali bi zato vratio Ekicija...

Igrače koje treba dovesti i pljunuti pare za njih.

Neuer - cca 25

Howedes / Geromel - cca 15. Ne znam kojega bi rađe, ali ono kojeg možemo dovesti za 15 taj mora doč. Možda bi se prije odlučio za Geromela jer u trulom Kolnu igra jako dobro i tamo je cijenjen, a baš sad da ćemo uspjeti uzeti Howedesa i Neurea Schalkeu neznam i isto 7 Njemačkih igrača u prvih 11 je čist dosta.

Šakiri - cca 10 miljona eura za recimo desno krilo - malo jeftinije rješenje, ali pošto ja smatram da nam trebaju 2 nova krilia, jedno mora biti takvo. Mlad je i ima potencijala za napredak...

Hazard - cca - 25 - nemoram ništa reči...

Znači, golman, štoper - jer mi se fakat neda riskirati za Brenom, a i zašto mi nebi kupili, ako možemo boljega od onog kaj imamo. O Hummelsu i Subotiću neželim razmišljati i sami znate zašto. I dva krila jer mislim da i Robben i Ribery moraju imati svoje zamjene. ipak smo mi Bayern a ne neki tamo seoski klub...

To bi otprilike izgledalo ovako

------------Gomez

Ribery----Muller------robben

-------Schweini--Kroos

L.G---Badstuber--Geromel---Lahm

-------------neuer

Zašto ne novog lijevog beka? Zato kaj smatram da nakon određenog vremena, LG može to dobro odraditi, a i novi bek bi nas još više naćeo po pitanju nofca i LG bi najvjerojatnije morao preseliti na klupu. Momčad tako i onako nemre biti idealna, a i sa ovim pojačanjima potrošio sam 75 miljona eura , a to je više nego dosta. A kaj se tiće Kroosa, stavio sam ga tu poziciju jer se zna da će ga tamo van Gaal koristiti, bilo to dobro ili ne...

Zamjene

-----------Olić

Hazard---Ekici---Šakiri

-------Pranjić---Tymo

Contento--Buyten--Breno--??? ili niko

Eto sad mi je lakše :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la cruz » 07 vel 2011, 14:42

nek si nam otvorio dušu! :)

Ja sam idalje mišljenja da ovoj ekipi treba bolja obrana, posebno lijevi bek.

koga? najrađe Coentrao, nije bio dostupan do sada, ne znam kako je sad situacija, ali znam da ga se ne spominje više nigdje, tako da bi bio dobar bilo tko od: Baines, Criscito, Vargas... itd.

Breno-Badstuber... treba ih napokon početi uigravati! Tako da se zna do ljeta šta od tog tandema možemo očekivati...
Ako ne bude funkcioniralo, 1. želja je NARAVNO Mats Hummels! Em što bi dobili kvalitetnog igrača, oslabili bismo konkurenta, a imali bismo još jednog igrača iz vlastite škole, reprezentativca!

vezni red je (po meni) odličan.... švajni na 6ici, kros na 8ici, robbery na krilima, gustavo, tymoščuk i pranja kad zatreba defanzivnija postava....

napad nam je ok. Müller je klasa, bez obzira što nekad "zapliva". gomez je prosječan igrač, bez obzira što nekad zabije jednu od brojnih šansi što mu suigrači stvore :lol: i što čak ima slabiju tehniku od klinsmana, volio bi vidit dali zna 10 puta pepnit loptu :lol:

klose vjer. odlazi, a što se Olića tiče ne znam šta očekivati. Može odigrati klasse Saison a može i kritično podbacit... tako da mislim da nam je prioritet broj 2. napad

što se hamita tiče, pothitno produžit ugovor! iako to baš ne izgleda dobro... ako ode, onda pokušati sa Ekici-em!

Golman? Kraft je naš igrač, naša budućnost. Ja sam žešći zagovarač dovođenja golmana (bio...), no ako Kraft OVAKO nastavi onda si možemo šparati novog golmana! Vidit ćemo to još uiduča tri mjeseca...

------------------------------Snaga------------------------------
---Lahm--------Hummels----------Badstuber----Coentrao---
--------------------Švajni------------Gustavo------------------
---Stakllen-------------------Müller----------------Staklery----
-------------------------------Drvo-------------------------------

Zamjene:

--------------------------Sattelmeier---------------------------
--??????----------Gnjojten-----------Breno------Contento----
-------------------Tymoščuk--------Ottl------------------------
----Ekiči---------------------Kroos------------------Pranjić----
-------------------------------Olić-------------------------------

zaključak: Ne treba tu puno toga raditi, obrana je jedina PRAVA bauštela!

Bez obzira što sam ja van Gaalov zagovornik, moooooooožda je čak vrijeme za novog trenera....
a i novog managera, Lehrlingera zamjeniti moždaaaaaa recimo Sammerom... 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 07 vel 2011, 14:48

...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2011, 14:54

Nesviđa me se cruz ovo kaj ti oćeš..u biti razlika između mog i tvog bayerna je kaj bi ti beka i krilo a ja bi dva krila dok beka "nebi" uzimao. Ok, to možda i nije tako drastično jer ti bi podebljao nekaj drugo di ti misliš da više škripi. No ja za razliku od tebe nebi opet sa kraftom i Brenom riskirao nego rješio taj problem sa noFcima. Ti veliš da je nama najveći problem obrana a u biti u nju baš ne želiš previše uložiti :roll: I kad sam ja pisao svoj post htio sam ga spojiti sa onim kaj ja želim i kako razmišlja Bayern, pa bi zato morao staviti Kroosa u prvih 11 na onu poziciju na koju sam ga ja stavio jer LvG ga želi tamo forsirati, a mislim da svi znamo kaj to znači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 vel 2011, 15:05

Treba nam modreniji i normalniji trener koji bude radio i dobro se slagao sa upravom.....od kupovine uzeo bi stopera(Hummels ili Hoewedes) Iličevića i onog šipca te vratio Ekici-a i Alabu...Gustava bi forisirao na beku...aus(klose,ottl i turčin)! za golmana bi tek na ljeto odlučio...

U tom slučaju imali bi 8 kvalitetnih švaba i 3 super stranca u startelfu...hamburger špek :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 07 vel 2011, 15:15

anton 1983 napisao:Nesviđa me se cruz ovo kaj ti oćeš..u biti razlika između mog i tvog bayerna je kaj bi ti beka i krilo a ja bi dva krila dok beka "nebi" uzimao. Ok, to možda i nije tako drastično jer ti bi podebljao nekaj drugo di ti misliš da više škripi. No ja za razliku od tebe nebi opet sa kraftom i Brenom riskirao nego rješio taj problem sa noFcima. Ti veliš da je nama najveći problem obrana a u biti u nju baš ne želiš previše uložiti :roll: I kad sam ja pisao svoj post htio sam ga spojiti sa onim kaj ja želim i kako razmišlja Bayern, pa bi zato morao staviti Kroosa u prvih 11 na onu poziciju na koju sam ga ja stavio jer LvG ga želi tamo forsirati, a mislim da svi znamo kaj to znači...

Kako da ne želim Antone!? u obranu bi uložio 40 mil.... :roll: Hummels i Coentrao, zar to nije dovoljno skupo?!
smatram da je Badstuber odličan igrač (zaboravimo zadnju partiju) i da mu treba partner u obrani a i Anspielpartner prema lijevo....

Uzimajući u obzir šta u klubu žele, Kroos će vjer. igrati uz Švajnija... međutim onda će se događati ovakva sranja ko protiv Kölna, treba biti jedan Metzger u vezi, po meni je to Gustavo, i oni u klubu to sigurno znaju...

uostalom van Gaal je i sam reko da će Gustavo najprije igrati beka dok se ne navikne na Bayernovu igru, pa će onda prijeći gdje mu je mjesto....

ova ekipa je na granici između TOP-Mannschaft i "dobre" ekipe.... e sa stabilnom obranom i eventualno golmanom (vidit ćemo to još) ova ekipa ima sve da bude TOP! UKOLIKO SU SVI ZDRAVI

sad igra solidno, izgubili su od Kölna jer je previše leadera ozljeđeno, pa su igrale rezerve..... a švajni, gustavo i müller igrali su van svoje pozicije.... rezultat, prvo poluvrijeme top, drugo flop... isto ko nedavno protiv Rome...
_______________________________________________________________________________________

ZNAČI: uz jaču obrani (1.) i dobro zdravlje (2.) ova ekipa može biti kandidat za osvajanje bilo kojeg natjecanja

(pitaj bilo koju osobu koja zna nešto o nogometu i koja gleda neutralno na Bayern, većina će reć tako)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 07 vel 2011, 15:30

Mi ljudi moramo puno toga promjeniti a male su šanse da se išta promjeni. Tako je za očekivati prosječne partije i dosta mučenja. Sada me jednostavno ne zanima ko će igrati i hoćel išta uzimati na ljeto. To nije moj pos'o. Ja navijam sad da uvijek pobjeđujemo, ali se više neću previše uzbuđivati sramotnim porazima pa i remijima jer to je postalo za očekivati.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 07 vel 2011, 15:35

nele-BHF napisao:Ja navijam sad da uvijek pobjeđujemo, ali se više neću previše uzbuđivati sramotnim porazima pa i remijima jer to je postalo za očekivati.
neka neka, samo strpljivo.... ovo je zatišje pred buru... ;)

treba bit optimist, a ja mislim da imam na osnovu čega biti optimističan.... samo polako, u slj. tjednima se stvari lagano slagaju a tada će dolaziti i rezultati....

samo polaaako 8-) ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 07 vel 2011, 15:42

cruz napisao:
nele-BHF napisao:Ja navijam sad da uvijek pobjeđujemo, ali se više neću previše uzbuđivati sramotnim porazima pa i remijima jer to je postalo za očekivati.
neka neka, samo strpljivo.... ovo je zatišje pred buru... ;)

treba bit optimist, a ja mislim da imam na osnovu čega biti optimističan.... samo polako, u slj. tjednima se stvari lagano slagaju a tada će dolaziti i rezultati....

samo polaaako 8-) ;)

Saburam ja brate dugo. Sad niti sam optimista niti pesimista, jednostavno znam šta trebam očekivati.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 vel 2011, 16:12

Ja isto ne bih riskirao s Kraftom a za Brena bi ostavio otvoreno do ljeta znači sve je na njemu.........Ja bi doveo Neuera to je pod broj 1 i zamjene za Robberya ali kvalitetnu zamjenu .......i stopera koji bi mogao mijenjati Lahma to je sasvim realno za očekivati......a odriješene ruke bi dobili OTTl , Klose ,Hamit, Kraft i Butt......

Gomez

Ribery Schweini(Muller) Robben

Kroos Tymo

Gustavo Batstuber Breno(novi stoper) Lahm

Mada gledajte jednu stvar ako Batstuber nastavi onakve partije pružati i njegovo će mjesto postati upitno jako.......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2011, 16:50

cruz napisao:
Kako da ne želim Antone!? u obranu bi uložio 40 mil.... :roll: Hummels i Coentrao, zar to nije dovoljno skupo?!
smatram da je Badstuber odličan igrač (zaboravimo zadnju partiju) i da mu treba partner u obrani a i Anspielpartner prema lijevo....

U pizdu materinu, nisam skužio da oćeš Hummelsa..Valjda sam to smetnuo sa uma jer sam negdje vidio da treba forsati Brenu...No opet zaš nemreš ostat bar malo realan i bar onda pričati o igračima koji bi eventualno došli u Bayern. Ja bi isto rađe hummelsa nego geromela ili Howedesa, no ja sam mislio da ljudi znaju zakaj nemremo dovesti Subotića ili Hummelsa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 08 vel 2011, 15:07

mi možemo svakog dovest iz BL samo ako dovoljno zapnemo....Dortmund ako osvoji prvenstvo ovu,sljedeču nakon toga nebu ni evropu osigurao stoga....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 08 vel 2011, 17:55

Probat stavit Lahma opet lijevo, a desno dovest Srnu ili Becka :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 08 vel 2011, 18:11

CroCHEF napisao:Probat stavit Lahma opet lijevo, a desno dovest Srnu ili Becka :D

Becka sigurno i nebi bio masno skup + špek stoper...Gustavo na 6-cu,Tymo ili Ottl proč te 1 krilo ala Ilečević koristan a da se nebu plakao kad je na klupi... :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 08 vel 2011, 18:15

doro napisao:
CroCHEF napisao:Probat stavit Lahma opet lijevo, a desno dovest Srnu ili Becka :D

Becka sigurno i nebi bio masno skup + špek stoper...Gustavo na 6-cu,Tymo ili Ottl proč te 1 krilo ala Ilečević koristan a da se nebu plakao kad je na klupi... :D

Ono plakat ce zbog 3 utakmice na klupi :( :x :) :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Transferi