I to zabili toliko bez jednog top napadača nego s Maximom u vrhu. Sve govori koliko smo moćni i kad netko misli da nam nešto fali ili može puno bolje na terenu izgledati.
melodyne napisao:Sta ti ja znam. Trenutno je Raphinha svakako bolji od Sanea. I nekako bi nam vise legao. On je vise klasicno krilo nego Leroy. Iako mislim da je Raphinha dostigao svoj potencijal za razliku od Sanea. On kada bi bio konstantan bio bi jedan od najboljih igraca na svetu. Treba se on sacekati jos malo i nadati se da ce proraditi.
Sané već godinama ne doseže svoj potencijal, čak je i prodan iz Manchester Cityja što isto govori koliko ga je trener tamo vidio da će u skorije vrijeme biti top stvar. Nama je najvažnije da imamo igrače koji će u kontinuitetu razarati kao nekoć Robben i Ribéry, a to nemamo u njemu, pa ni u Gnabryju, ali Gnabry je makar blic-igrač, ima tu moć da pruži što treba iako nije ni blizu najbolje forme i ritma.
Mané opet ostaje da se pokaže jer ga je ozljeda udaljila 3 mjeseca od nogometa i to samim time što je još uvijek prva sezona i izostao je dosta unatoč prekidu prvenstva zbog SP-a.
Ja bih najradije nekoć trećeg da ga ima, a njega ne vidim.