anton 1983 napisao:Al dobro, o kojim se to tu ovdje igračima radi? Kaj VI mislite? Otkad je to problem i na što se misli? Taj dio mene zanima jer tu ima dosta pimplanja, a slabo pokazivanja prstom.
Sa odlaskom dva Francuza iz obrane, tragikomično ispada da smo izgubili stabilnost (koje baš i nije bilo) i agresivne lidere.
cruz napisao:Možemo mi nagađati koji su igrači problem, ali ja više vidim problem u nedovoljno dobrom kadroviranju.
Lahm napisao:Sve je to uredu, no Wurstmajstor und Co. gledaju na ovu situaciju sigurno drugacije
cruz napisao:ja vam kažem, nitko od nas ne zna pravu sliku. može se pametovat koliko se želi
uostalom, zašto vi nekad ne kažete mišljenje, samo uvijek neka pitanja a niđe ništa
cruz napisao:[x]https://x.com/iMiaSanMia/status/1775636148812960116?s=20[/x]
Klub ima pravo smanjivati razinu plaća, jer rezultati zadnjih godina ne odgovaraju veličini investicije.
U zadnje 3 sezone (ova i zadnje dvije sezone) FCB je isplatio oko 785 mil plaća igračima. (izvor: Capology)
Plus ko zna koliko trenerima i ko zna koliko signing bonusa.
Uzeli smo dva naslova prvaka, od toga zadnje je bilo jedva, a igra nije napredovala u odnosu na igru od prije 4 sezone.
Bayern ispada ko nekompetentna budala što preplaćuje bez da dobije adekvatan ishod, a rugamo se nekim englezima, žugamo na šeike u nogometu itd... dvolično.
Naravno, ne govorim da velika investicija mora značiti velik rezultat, ali je činjenica da realna očekivanja nisu opravdana.
___
A vezano za Daviesa, vidim raspravlja se na tviteru stalno. Kao ne smije se napraviti greška, moramo mu povećat primanja. Ljudi ko da zaboravljaju slučaj Gnabrya. Jedna dobra sezona i boom 19 mil plaća.
Od tada nula bodova. Davies je prije 3 godine odigrao dobru sezonu i sad želi 20 (iako je lani tražio ovo što mu klub sada nudi).
Kažu "pa dobit će to u realu". Ok nek dobije, neka mu je sretno, ali činjenica je da od one treble sezone - ne samo da nije napredovoao, nije ni stagnirao - već je opao. Ako to "nagradimo" onda gasi svjetla i ključaj kafanu.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju