Olise je izgubljen za prvi dio sezone, a ako je suditi iskustvima zadnjih nekoliko godina kod novih i k tome mladih igrača, prva sezona ide u bunar. S nečeg u cijelom ritmu poput OI i onda na Bundesligu, mislim da to kao i u slučaju Minjaea, vojske i Azijskog Kupa neće ići. Pripreme se trebaju proći, a mali totalno puši. Trebat će nas demantirati kao što neki od igrača zadnjih godina koje smo doveli nisu.
Kimmić želi ostati u Bayernu jer ima svoju novu novcatu obiteljsku kuću i tu želi s djecom ostati nego da sada mijenja državu i grad s njima. Ostaje vidjeti kako će to s tim smanjenjem ugovora sve završiti, no Nijemac želi ostati.
Zaragoza kao što sam rekao na drugoj temi oko Douéa je apsolutni promašaj Bayerna kao kluba, doveden za apsolutno ništa. Prodaja čim prije.
cruz napisao:postoji li po vama šansa da u zeznutim tekmama budemo tukli s trojicom veznjaka: Palhinha, Kimmich, Pavlović?
Meni se to sviđa.
Meni je to opcija br. 1. Zašto? Upravo da Palhinha bude standardni prvotimac, a ne grijač klupe. Kimmich je napokon 8-ica od vremena Ancelottija, a Pavlović je tu za sve ostalo uz Palhinhu i iznošenje lopte.
Iako dovodimo po svemu slabije stopere i braniče spram zadnjih 5 godina, smatram kako je vrijeme da Bayernova obrana u Bundesligi se vrati na brojku od 19-22 primljena gola u sezoni jer to je za nas top nivo. Palhinha je tu da to riješi.