A contract extension of Leroy Sané is unlikely. Internally, Sané's inconsistent performances are viewed critically. Since his move in 2020, the 28-year-old has rarely been able to impress over a long period of time. Therefore, it wouldn't be a surprise to see Sané leave Bayern on a free transfer next summer.[@_kochmaximilian]
A contract extension of Leroy Sané is unlikely. Internally, Sané's inconsistent performances are viewed critically. Since his move in 2020, the 28-year-old has rarely been able to impress over a long period of time. Therefore, it wouldn't be a surprise to see Sané leave Bayern on a free transfer next summer.[@_kochmaximilian]
anton 1983 napisao:Ja neam ideju koliko je to vani cjenjen igrac s obzirom da mi nismo s njim zadovoljni. S druge strane za Havertza se placa suho zlato, a vecina ga ovdje smatra smecem... pa sad ti vidi.
Meni ga je tesko pustit free i to me muci za popozdit. Kao i kod Alabe... Ak mora otići nek ode kao sto su otisli Pavard i Hernandez.
Ovo me jebe za popizdit!
melodyne napisao:Ja bih bolje vodio Uefa i Fifu. Ludaci su totalno izgubili konce. Samo ih pare zanimaju i nista drugo. Jbt koliko utakmica imamo po sezoni?
Sledece godine ce se odrzati u USA. Misli li iko o tim igracima i njihovom zdravlju?
Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost