melodyne napisao:anton 1983 napisao:melodyne napisao:Kao sto sam već rekao. Neće njemu biti lako u Turskoj. Pogotovu ako nastavi da promašuje zicere.
Lika ce protjerat

Tako nekako.
Mateja Kežman je uvek davao golove Bešiktašu i Galati ali se ljubav navijača brzo pretvorila u mržnju prema njemu. I čovek je morao da pobegne glavom bez obzira sa Bosfora.
Najgore mi je kada netko dobije nešto što ne zaslužuje, pokaže se (polu-)šarlatanom i imaš onda takva pravila gdje moraš biti nečija žrtva ili nečiji domaćin(čitaj: dugogodišnji ugovor), a ti ko pijavica to maksimalno i namjerno isisavaš. To mi s Goretzkom i Gnabryjem još uvijek imamo, a ovog prvog mazohistički još guramo da preživljava i do daljnjeg smeta u klubu.
Ti stari, izgubljeni luđaci u upravi i nadzornom odboru su zadnjih 4 mjeseca zasigurno počeli i vrtjeti produljenje ugovora Goretzki nakon par solidnih i dobrih utakmica.
Zašto je Guardiola prodao Sanéa to je i više nego očito u Bayernovih 5 sezona i sada ovo u Galati. Leroy nije nikako mogao imati više od 11-12 milijuna € godišnje, a kako je igrao kod nas više ni od 8 milijuna. Puno smo na njemu izgubili i hvala Bogu da je onaj transfer od 100 milijuna € odštete propao jednu godinu prije dolaska u Minhen.
Može igrač biti smetalo u našem klubu i popunjavati širinu ako nam ne treba i truba je, ali ne može on imati preko 7-8 milijuna €, e to brate ne može da ne znam što si na početku reketario klub s menadžerom, a kasnije ništa jer te štiti neka totalna glupost koja nema veze sa stvarnim životom, a kamoli bilo kojim tržištem rada na ovom planetu.