Momčad i sve vezano za ekipu 2026/27

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2026/27

PostPostao/la Miki » 11 kol 2026, 08:37

anton 1983 napisao:Ak se dobro promisli nekak ispada da ce nam najzajebanija pozicija bit golman, a to definitivno nije dobro.

A ni štoperi ne oduševljavaju (Upa, Tah, Kim i Ito), a dalo bi se raspravljati i o veznom redu Pavlović, Kimih, Bišof, Ndiaje.

Desni bekovi Stanišić i Lajmer...

Nisu to imena za više od 1/2 finala LŠ.

Neće se te manjkavosti vjerovatno toliko osjetiti tamo do aprila/maja 2027., kad krenu susreti sa PSŽ, Realom, Barselonom, Arsenalom...

Za poziciju desnog beka treba kvalitetniji igrač od Stanišića/Lajmera, vidjeli smo na šta je to ličilo protiv PSŽ-a.

A sto se golmana tiče, bolje da Urbig brani što češće. Ne može Nojer sa 40 godina da u kontinuitetu pruža dobre partije.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 11 kol 2026, 08:52

Ja bi rekao da ipak nismo imali bolji kadar već jako dugo. Mislim da su svi napokon zadovoljni s kadrom i da će baš zato sezona bit flop. Samo s krnjim kadrovima u kojima vidimo velike mane uspijevamo osvojiti LP.

Na svim pozicijama smo dobro pokriveni, barem u teoriji i nemamo slabe igrače niti na štoperima, niti na desnom beku, niti u vezi. Sve je to potencijalno Ok i tu ne vidim toliko problem koliko se upitnika nameće na golmanskoj poziciji.

Ja protiv PSG-a nisam vidio ništa. Tolko kolko su naši bekovi ispadali, toliko više su ispadali njihovi, kao i obrana... Sve se to događa zbog sustava i igre. Sada napokon nećemo puno drkat po toj obrani pa će igrači biti uigraniji - vjerujem da bi tako trebalo biti.

Ja imam dojam da kad ljudi komentiraju naše ispadanje protiv PSG-a da se ponašaju tj. komentiraju kao da su gledali onih 0:3 protiv Liverpoola usred Minhena, a zapravo je bila krađa kao 1/2 finale Njemačka - Španjolska kad nije bio dosuđen penal za Švabiju...

Mislim nećemo mi osvojiti LP, ali na papiru imamo momčad koja to može i zato sam zadovoljan.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 12 kol 2026, 01:37

Bayern's supervisory board and executive board are currently in agreement that no more players will be signed this summer, even in case of further sales.[@AgardiJulian, @cfbayern]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 kol 2026, 12:05

melodyne napisao:
Bayern's supervisory board and executive board are currently in agreement that no more players will be signed this summer, even in case of further sales.[@AgardiJulian, @cfbayern]

Vidim neki seru na društvaluku.

Ljudi zaboravljaju:
1) Bayern ima već jak sastav, pustimo na trenutak subjektivna mišljenja, lanjska sezona je pokazala svoje, a sad još punktuell pojačali konkurenzkampf.

2) Politika kluba od dolaska Kompanya je da se svake godine trebaju forsirati mladi igrači, tako da svake sezone 1 ili 2 uspiju sprung u kadar. Dovedi sad još nekog starijeg bez da prodaš - neš razvijat mladog igrača na toj poziciji.

3) Financijski ciljevi ovih nekoliko godina: Uštedit na plaćama i ne trošit previše na odštete - jer se ulaže u infrastrukturu (Kupljen stadion u Münchenu, renovacija Säbener u tijeku, gradnja skupe dvorane na Campusu)

___

Iskreno, zadovoljan sa kadrom, sa trenerom i filozofijom. Zadovoljan sam jer imamo napokon mir u klubu i oko kluba.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 kol 2026, 13:56

Sad bumo vidli kako cemo reagirati na terenu kad je uspostavljen mir.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2026, 17:13

cruz napisao:
melodyne napisao:

Vidim neki seru na društvaluku.

Ljudi zaboravljaju:
1) Bayern ima već jak sastav, pustimo na trenutak subjektivna mišljenja, lanjska sezona je pokazala svoje, a sad još punktuell pojačali konkurenzkampf.

2) Politika kluba od dolaska Kompanya je da se svake godine trebaju forsirati mladi igrači, tako da svake sezone 1 ili 2 uspiju sprung u kadar. Dovedi sad još nekog starijeg bez da prodaš - neš razvijat mladog igrača na toj poziciji.

3) Financijski ciljevi ovih nekoliko godina: Uštedit na plaćama i ne trošit previše na odštete - jer se ulaže u infrastrukturu (Kupljen stadion u Münchenu, renovacija Säbener u tijeku, gradnja skupe dvorane na Campusu)

___

Iskreno, zadovoljan sa kadrom, sa trenerom i filozofijom. Zadovoljan sam jer imamo napokon mir u klubu i oko kluba.

Fantastičnu atmosferu i premoćne dresove. :D Bolje ne može. Samo neka potraje.

Mali podsjetnik - Vincent Kompany ulazi u 3. sezonu. Da, dobro ste pročitali. Jedan Bayernov trener nakon Josepa Guardiole i ranije Felixa Magatha ulazi u 3. sezonu i sada se zapitajte kojih je to godina bilo. :mudrac: Zadnji koji je odradio pune 3 sezone je upravo Španjolac, a prije njega samo Ottmar Hitzfeld daleke 2001., tj. General je odradio 6 sezona, epskih sezona koje je okončao u proljeće 2004.

Lagano liječimo poremećaje i traume kojih se nismo uspjeli zadnja 2 desetljeća otarasiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Općenito o Bayernu