Red passion napisao:Jesam. I to ovo prvo prije sevga, a ovo drugo nisam za, no kao što sam rekao, kao da to na kraju igra meni ulogu. Uprava radi što joj se prohtije.
Al mi smo ovdje da komentiramo i seremo
Ja nisam daleko od toga da kažem NIKOGA NE DOVODITI.
Moj stav je produljenje ugovora sa Saneom, ali ne smiju Sane, Gnabry i Coman ući u istu sezonu. E sad kad bi se meni zvijezde poklopile ja bi Sanea baš ostavio i prodao Comana. No razumijem da postoji šansa da bi mogla ostat sva trojica i tu moram reći da to ne želim.
Jako, jako, jako teško je za odlučiti se ovdje, ali sigurno nisam da Sane odE iz istog razloga zbog kojega ga teraš ti.
Također - ja se opet vračam na one da nemreš sa svim pogoditi i da je nogomet sada takav kakav je i nikakav drugačiji i da imaš more igrača i sam se odlučuješ (klub) što ćeš napraviti - nitko te na ništa ne sili.
Red passion napisao:Nisam ni ja jer im jednostavno ne vjerujem, a generalno novoj generaciji nogometaša sve manje vjerujem i to upravo zbog njhovih igrača, kvaliteta te s druge strane novaca i načina odabira klubova. Biznis i moje navijanje, praćenje nogometa se podosta odbijaju jedno od drugog.
E vidiš, u tome i je problem - ja imam dojam da ti NIKOME ne vjeruješ. Ti bi najrađe da na terenu stoji 0 igrača, a tak baš nemreš
Nogomet je takav i moraš ga prihvatiti. Moraš prihvatiti da Musiala MORA dobiti 19 ++ 6 i da Jamal MORA dobiti 25 + 5. To se tim igračima MORA dat i tu nemreš napraviti krivo, pa taman igrač propo.
Znači mi smo MORALI uzeti Gotzea i mi smo MORALI produžiti s Kroosom i što se dogodilo kada samo jedan MORAŠ ne napraviš? Sve živo propadne i umjesto da kod nas u vezi igraju Kroos i Modrić, igraju u prokletom Rela MFersima i uzmu LP 3 puta zaredom - samo zato jer Bayern nije napravio jedan MORAŠ!!!
Red passion napisao:Krivo Antone ovo zadnje što si naglasio. Ono što barem ja pričam ili mislim je prošlo desetljeće i to prva polovica do 2015. Onda se nekako po meni dogodio oko 2016. taj Paul Pogba s povratkom na Old Trafford, golemom plaćom i sve je trajno otišlo u anarhiju u kojoj živimo.
Mi smo tada mogli trošiti jako puno od 2011. ili 2012. da smo htjeli i dovesti ajme imena, no nismo jer smo smatrali da nam kvalitetna klupa ne treba.
Tadašnji veliki klubovi su trošili na velike igrače manju lovu nego što bi mi htjeli sada platiti ove, a ovi su za 30-40% slabiji igrači u odnosu na kakve su plaćali. Barem ja ih tako vrednujem.
Ma dobro, ovo stolječe je bilo figurativno rečeno. Bayern je jako oprezno kupovo do doba Pepa ali Pep je donio takav BOOM Bayernu uz to kaj nas je posrala generacija, da je Bayern uzletio u nezamislive granice da smo mogli dovesti do tada nama ne zamislivo skupe igrače.
Pa jebote još smo kod Martineza svaki eVro brojali dva puta, a Real je već tada u jednoj sezoni dofuro i Kaku i C.Ronalda...
A sada Bayern kupuje Kanea i mogli smo nekak isfinancirati transfer Wirtza bez obzira na sve ove druge financijske probleme. Pa niej to baš tak loše zar ne?
Red passion napisao:Da je Portugalac skuplji od Francuza i više zarađuje? Da prvi uopće ne igra dok drugi je najbolji igrač Bayerna 24./25. sezone?
Da je transfer Palhinhe sam po sebi bio besmislen i možda produkt apsolutnog idiotizma u upravi ukoliko smo mu samo ljeto prije obećali da ćemo ga dovesti pri tome ne vodeći računa da Tuchela nije bilo više, tj. da ga Kompany uopće ne treba od 1. dana mada je Kompany sam kao igrač stasao u starom nogometu upravo kao takav defenzivac i bio isto zadnji vezni između ostalog?
Da Olisé je mlađi a ima previše pa se ne uklapa u to što pričamo? Kužim ja sve te kuteve gledanja.
Ali sve što si sada rekao, tek stupa na snagu POSLIJE sezone, a ne za vrijeme kupnje. Naša jedna od najjačih transfer sezona (ljeta), je bila ona u kojoj smo prodali Lewu i kupili Manea.
Tada smo svi svršavali što je Brazzo uspio napraviti, hvalospjeve pisali. No ispalo je da je ta sezona možda bila i najdebilnija i najlošija sezona u zadnjih 20 godina Bayerna.
Radi se o tome da odmah moraš poop, a ne kasnije. Kasniji Poop ne pobija "odmahšnji poop"
PS.
Palhinha je u svemu jeftiniji od Olisea. I mi sada kao uspijemo prodati Palhinhu, to za mene ne bu tak velika greška.
Ja sam recimo trenutačno oduševljen Gnabryem - znači sam sebi ne vjerujem. Isto tako ne vjerujem u što se Stanišić pretvorio bez obzira dal to neko vidi i ne. U ovom trenutku ja ih obojicu ne bi prodo

Da mi je to reko na kraju prošle sezone ili ovu zimu, reko bi mu ti si idiot
Red passion napisao:Evo sada i to vidim tek dok sam ovo gore citirao i pisao.

Je li onda Kompany potkapacitiran kada ne može se prilagoditi i koristiti Portugalca, a sam je bio takav igrač prije 15-20 godina u ona vremena?
Hmmmm, mislim da VK nije ni prvi ni zadnji trener koji nije koristio novu akviziciju. 100 puta sam vidio da se to dogodilo. Bayern je većinu puta slagao kadar prema upravi, a ne prema treneru i to je dost dobro funkcioniralo. Sad smo recimo "polu fulali". Bayern je valjda računao da ćemo se uspjet rješiti Leona i jednostavno nam je trebao igrač.
Da li je PEP potkapacitiran trener, koji je odmah "odjebo" Martineza, nakon samo godine dana? Za mene su to debosna pitanja.
Evo recimo sad neko iz Bayerna sere zašto smo doveli Bischoffa - znači Bayern se sam unutar sebe svađa. Siguran sam da ni Bischoff niti Tah nisu VK igrači i lako je moguće da niti jedan niti drugi ne buju igrači, makar su dovedeni. Meni je to normalno, ali tebe jebe ta odšteta i plaća
Red passion napisao:Sjajno za njega. Samo onda očekujem ga vidjeti narednih 4-5 godina na istoj ili još žešćoj razini igara, a ne jedna sezona je tu, 3 iduče idem igrati PlayStation uz Schwip Schwap i Osumane tko Osumane što?
Ali gle generale, to tak je. Na klubu je da odluči što će kako će i dal oće... Bez obzira dal igrač propo il ne ono što se MORA se MORA. Znači bez obzira na cjeli debilizam, Real je MORO dovesti Mbappea - nisu uopće imali izbora. Čak se i Real to nije pitalo - to se MORA!!!
Nemojte samo žugat kak je sve loše, jer u ovoj truloj sezoni kada miševi vode kolo, da su naši dečki bili zdravi, ma samo Davies i Musialu mi bi ovu LP uzeli!!!