Postao/la cruz » 09 ruj 2026, 15:04
Kompany na presici.
- on what's missing for Bayern to win the Champions League: "There are always lessons to be learned. Two years ago, we were missing 8-9 players against Inter, while last season we had virtually everyone available. You can't always control that. Then it comes down to the details. There are no excuses; you have to be better than your opponent. But you also need luck; you have to force your luck. We will do everything we can to be in those games again."
Naravno da zdravlje utječe, naravno da sreću treba isprovocirat. Bitne su po meni 2 stvari:
1. opet se naći u tim tekmama
2. POKAZAT PRILAGODLJIVOST u tim tekmama, kada igramo protiv najačih te godine u LP..
---
prečesto se događalo da u tim tekmama primamo 2 gola u par minuta razmaka. To meni pokazuje da se ekipa raspadne i da fali liderstva. Kimmicha volim ali od njegove glume liderstva nema ništa. Neuer nije nikakav lider.
Kane i Upa moraju preuzeti više odgovornosti, a usredini nam fali jedan lider pravi. Pavlović će možda jednog dana to naučiti, ali nema tu uličara koji ima tu karizmu.
Ali, trener tu mora postaviti ekipu. Evo on priča kako su "naučili lekcije", kako treba "izazvat sreću".
Sezone se lome u tim minutama slabosti. Moj Vincente.
Nauči ekipu da pokaže jaja kada se nađe krvoločan protivnik koji te zgazi Blitzkrieg-om.
neka Bayern manje zabija, neka Bayern manje prilika stvara, neka nije lijep nogomet kao lani.
Teško je ponovit lanjsku sezonu.
Ali daj da ekipa - U KLJUČNIM TRENUCIMA - bude snažna psihološki. To je trenerova zadaća.
---
City nam je zabio 2 gola u 6 minuta
real 2 gola u 3 minute (joselu)
inter nam je zabio 2 gola u 3 minute
PSG 2 gola u 2 minute
Te lekcije OČITO još nisu naučene. Evo idealne sezone - za dokazat kako ste naučili preživit te ključne tekme i minute.
Evo, izazovite sreću. Gospodine Kompany.