Axe napisao:Cekacemo da se vrati, ali se iskreno nadamo da se nece vise patiti sa povredama.
u daj Boze samo sto je to jako tesko
Axe napisao:Cekacemo da se vrati, ali se iskreno nadamo da se nece vise patiti sa povredama.

CroCHEF napisao:Robben najvjerovatnije nece igrat ove godine
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -jahr.html

a probat dodat 

Murta napisao:Ne želim ni pročitati članak.Ali, ako je to istina, onda je veliki udarac za Bayernove ambicije.
Šteta što LvG ne dopušta Hamitu da igra jer mislim da je tamo bolji i od Pranjića i od Olića. Druga alternativa je je Thomas Muller koji to igra u Njemačkoj repki, ali u Bayernu nekako igra previše individualno na toj poziciji te, naravo, gubi previše lopti jer on nije dribler poput Robbena ili Riberya. Morao bi više koristiti prostor, a manje dribling.

cruz napisao:imam neki osjećaj da će se Robben vratiti u 11. mjesecu..
ne vjerujem ovoj zadnjoj prognozi, ja ostajem pri onoj prvoj (2.mj.)!!!
što se tiče zabrana: koliko je Ribery utakmica 'gespärt' u LP?? 2 ili tri?

are Ansage von Fifa-Chef Sepp Blatter. Im Interview mit der "Sport-Bild" antwortete der Schweizer auf die Frage nach der geforderten finanziellen Entschädigung für Arjen Robben: "Alle Nationalverbände haben unterschrieben, dass ihre Nationalspieler versichert werden. Verbände und Klubs haben das aber nicht gemacht. Jetzt reklamieren die Bayern, aber es ist zu spät. Man kann doch nicht die Sahne haben wollen, die Kuh und die Bäuerin dazu."

anton 1983 napisao:Da to će biti užas!Makar ja se nadam da je samo iskrenuo gležanj. Ali koji je to peh!

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju