Ozljede i zabrane igrača!

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Ozljede i zabrane igrača!

PostPostao/la doro » 12 kol 2011, 14:51

Iskreno ta 2 mulca mi idu sve više na kurac(ribrob) i tvrdim sad opasno da bi se bilo dobro riješit 1 od njih jer se mogu brutalno unovčit...ja bi prodao robbena jer je sebičnjaković a ribery se ipak prilagodio momčadi i više voli klub od niskozemca! za to hapit neku dobru zamjenu za kroosa(emre can!) tako bi se i kroosu otvorio ulaz u start elf na najboljoj mogučoj poziciji:

......GOMEZ......
RIBERY.....MULLER
........KROOS......
..GUJDA...GUSTAVO..

Eto odsad to zagovaram jer mi se neda čitat o glupim ozljedam tih 2-ju pičkica
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 kol 2011, 16:17

Tu bi ja ugurao Shaqirija ko od šale da se proda jedan od njih dvojice. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 12 kol 2011, 16:49

Svima je jasnije zasto se Real olako rijesio njegovih usluga.

Ti bogca, ovo postaje frustrirajuce. Iako se niko od nas vise ne iznenadjuje kad procita ovakvu vijest, nego prvo sto uradi je da glumimo doktore, to jest, pazljivo istrazujemo od cega je nas pacijent sada bolestan.

Ova zadnja dijagnoza je (valjda) smirujuca. "Samo" su ledja u pitanju.
Igrat ce valjda sljedecu utakmicu.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 12 kol 2011, 16:52

Jadna zena od Robbena, malo se pomakne i ovaj se ozljedi.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 12 kol 2011, 17:01

Ma PK mi je vise njega i njegovih ozljeda. Ali necu sigurno plakati sto ga nema jer iako ce to mozda zvucati pomalo cudno ali vise volim gledati Bayerna bez njega nego s njim...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 12 kol 2011, 19:50

Lizarazu napisao:Svima je jasnije zasto se Real olako rijesio njegovih usluga.

Ti bogca, ovo postaje frustrirajuce. Iako se niko od nas vise ne iznenadjuje kad procita ovakvu vijest, nego prvo sto uradi je da glumimo doktore, to jest, pazljivo istrazujemo od cega je nas pacijent sada bolestan.

Je, jasno je zašto su ga Chelsea i Real prodali. No opet, u prvoj sezoni je uspio zaobići duže pauze pa je dosta toga nam dao, a zadnje proljeće je igrao kao što ni Kaká nije napravio od zadnje povrede u Milanu.

Sad je definitivno frustrirajuće što odjednom se toga počelo nakupljati i u Bayernu ko u prijašnjim klubovima, ali šta je tu je... Imamo našeg Müllera i on će tu igrati, a Kroos u sredini. Čak se može Tymu i Gustava ugurati skupa otraga, a Schweinija naprijed i imamo pravi bedem u sredini terena za ovu važnu utakmicu u gostima. :bravo: Meni je više žao Riberyja koji je prve dvije sezone kod nas bio alfa i omega, igrač oko kojega se skoro sve vrtilo i tada uz Tonija bio udarna igla... A onda su 09/10. i na njegove velike frustracije počele te ozljede i što ne može da igra pa sad mu muka što nije na staroj razini i zašto mu se to događa. :roll:

Više je meni našeg Francka žao koji nije bio toliko sklon ozljedama, nego Robbena koji je od odlaska iz PSV-a muke mučio. A sjetite se da je Robben imao rak testisa pa ga je uspješno odstranio. Čovjek očito ima priličnih problema sa zdravljem i nije imun i jakih kostiju, što je loše općenito za čovjeka, a kamoli za sportaša na kojem su velika očekivanja i ima astronomsku zaradu. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 12 kol 2011, 22:10

Al Francka ne jebu ozljede koliko samopouzdanje. Počne pripreme dva, tri mjeseca pa mu krene i onda ozljeda. :neee: A to je grozno za samopouzdanje, pogotovo još uz ove skandale. :(

Kad se sjetim onih njegovih dijagonalnih lopti po podu u prvoj sezoni. To je jednostavno bila perfekcija. :smile10: Nikad prije niti poslije nisam vidio išta slično. A danas se jednostavno boji učiniti tako nešto.

Kod njega je problem što gubi brzinu, a nema vremena prilagođavati se jer je stalno izvan terena. smile44
Morao bi više igrati na tehniku, a manje na brzinu. On može igrati na vrhunskoj razini još bar 5 godina, samo mora napraviti ono što je napravio Giggs. ;)

A Robben je pak druga stvar. On je jednostavno žrtva ozljeda, a nema nikakvih psihičkih barijera. Al on neće igrati na ovoj razini još dugo. Njega ne znam kako bih prilagodio za bilo koju drugo poziciju jer je on tipično brzo krilo. :?

Mene u ovom trenutku najviše muči Alaba jer imam dojam da se on boji driblinga, a to mu je najbolja kvaliteta i time je zaradio povratak s posudbe. To Heynckes pod hitno mora srediti jer će inače biti belaj u slučaju ozljeda. smile44
Kad bi Alaba vjerovao u sebe kao u dresu repke, onda nam ozljede Robberyja ne bi bile nikakav problem. ;)

Alaba trenutno izeđu driblinga unaprijed i lopte natrag uvijek odabire ovo drugo. :(
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 13 kol 2011, 14:06

slažem se za alabu jer u repki igra puno opuštenije dok u klubu djeluje uplašeno i igra samo da se riješi lopte da ne pogreši nešto..to nevalja nikako!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mačak » 16 kol 2011, 03:26

Ruku na srce poslije one rupe u mišiću nije to više stari Robben. Dobar jest, ali s dosta manje sprinteva i pretrčanih metara, manje se vidi na terenu, nema laganih pretrčavanja ne tako kvalitetnih igrača, dosta je izgubio u tom segmentu igre.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 15:25

Neuigkeiten vom Training des FC Bayern in die Redaktion zurück. Franck Ribery, Arjen Robben und Mario Gomez haben heute nicht am Mannschaftstraining teilgenommen.

ja vjerujem da je neki odmor u pitanju :a045:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 20:59

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 18 kol 2011, 21:21

Šta ovo znači ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 21:32

Da je dobio udarac, pa je isao kod doktora, start protiv HSVa upitan.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 21:48

O Bože... Pa stvarno nikako na zelenu granu s našim Ribyjem. :cry: Jako mi fale oni njegovi bicikli, driblinzi, eksplozivnost i brzina, slalomi kroz 2-3 igrača, bijesni udarci iz daljine... :roll: Dobio je mišića ajme, ali zato je i nešto sporiji. Jbg-a, a zlata bi nam vrijedio da igra ko one prve dvije i pol sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 kol 2011, 22:35

Dugo nije bilo losih vijesti :roll:
Robbena jos uvijek bole ledja, i po forumima se prica da je ozljeda slicna onoj sto je Badstuber imao prosle godine...
to bi znacilo pauza od min 2 mjeseca.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu