anton 1983 napisao:I mam si Totnam pikne Mourinha!

cruz napisao:Poketino donosi sa sobom nekoliko pluseva, ali jedan jako bitan minus - ne priča njemački.
Bayern traži Trainer s dobrim Deutschkenntnissen

anton 1983 napisao:"Flick; rjesenje koke pase, ali nije dugorocno!"

ivan napisao:Ja bih malo sačekao s tim hvalospjevima o Flicku. Ajde da ja vidim kak ćemo odigrati dvije tekme protiv puno slabije ekipe od nas. Za Dortmund se nabrijemo uvijek, brz obzira tko je trener i kakvo je stanje na tablici
anton 1983 napisao:ivan napisao:Ja bih malo sačekao s tim hvalospjevima o Flicku. Ajde da ja vidim kak ćemo odigrati dvije tekme protiv puno slabije ekipe od nas. Za Dortmund se nabrijemo uvijek, brz obzira tko je trener i kakvo je stanje na tablici
Pa to ti kažem ivane.
Flick je sve kaj nam paše, sve ono što bayernov navijač želi kod idealnog bayernovog trenera. Jedina mu je nama što nije "dugoročno rješenje"

doro napisao:anton 1983 napisao:ivan napisao:Ja bih malo sačekao s tim hvalospjevima o Flicku. Ajde da ja vidim kak ćemo odigrati dvije tekme protiv puno slabije ekipe od nas. Za Dortmund se nabrijemo uvijek, brz obzira tko je trener i kakvo je stanje na tablici
Pa to ti kažem ivane.
Flick je sve kaj nam paše, sve ono što bayernov navijač želi kod idealnog bayernovog trenera. Jedina mu je nama što nije "dugoročno rješenje"
A tko je dugorocno resenje?!
doro napisao:ETH,Flick&Deda to je dugorocno....

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju