Ozljede i zabrane igrača!

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Ozljede i zabrane igrača!

PostPostao/la doro » 29 ožu 2010, 12:22

Ma stisnut će oni svi zube i odigrat...ja bi Gomeza stavil od 1 min i u 2pol. ga zamjenio kao i Robbena ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 29 ožu 2010, 13:43

doro napisao:Ma stisnut će oni svi zube i odigrat...ja bi Gomeza stavil od 1 min i u 2pol. ga zamjenio kao i Robbena ;)

nema potrebe za tim....nek sami odluče jer mogu igrat i nek traže izmjenu kad više ne budu mogli that simple.... 8-) ...mislim za ove utakmice se živi i igra nogomet...zato su došli u Bayern i zato ih mi tako masno plaćamo....vjerujem da će igrat obojica...i MIcho s maskom također.... 8-) ...od prve minute....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Effenberg23 » 29 ožu 2010, 16:33

a sad zamislite da imamo pravo na Tonija na ovu tekmu :D
--------Robben-------------------------------------------------------Ribery----------
-------------------------------------Toni-----------------------------------------------
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 29 ožu 2010, 19:01

Effenberg23 napisao:a sad zamislite da imamo pravo na Tonija na ovu tekmu :D
--------Robben-------------------------------------------------------Ribery----------
-------------------------------------Toni-----------------------------------------------

Daj nemoj coprat :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 26 tra 2010, 10:25

Bayern u problemina uoči uzvrata s Lyonom

Slika

Trener Bayerna, Louis van Gaal našao se u problemima uoči uzvrata polufinala Lige prvaka protiv Lyona. Naime, nizozemski stručnjak je ostao bez Matrina Demichelisa i Daniela van Buytena, svoja prva dva izbora na pozicijama centralnih braniča. Obojica su se ozljedili u prošlom kolu prvenstva protiv Borussije M'gladbach. Argentinac je ostao u svlačionici još na poluvremenu dok je belgijanac napustio teren u drugom poluvremenu.

Postoji mogučnost da će oba Bayernova braniča propustiti najvažniju utakmicu sezone.

"Ozljeda lista mišića je uvijek neugodna. Ne znam da li ću biti spreman za utorak", rekao je Demichelis.

S druge strane Buyten je izjavio:

"Osjetio sam bol u listu mišića i nakon toga više nisam mogao hodati i bojim se da neću moći zaigrati protiv Lyona. Bol je bila jaka."

Kako za sada stvari stoje, centralne braniče bi mogli u jednoj od najvažnijih utakmica sezone zaigrati Anatoliy Tymoschuk i Holger Badstuber.

Međutim, u Bayernu su optimistični glede nastupa njihova dva najvažnija braniča:

"Obojica će zaigrati", kratko je izjavio Christian Nerlinger.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 26 tra 2010, 11:42

Nema sutra ni Tymoschuka :shock: (nekakva crijevna gripa ili viroza). Ako se ova dvojica ne oporave (barem jedan) nemam pojma tko bi mogao zaigrati na toj poziciji.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 26 tra 2010, 11:45

GrleREB napisao:Nema sutra ni Tymoschuka :shock: (nekakva crijevna gripa ili viroza). Ako se ova dvojica ne oporave (barem jedan) nemam pojma tko bi mogao zaigrati na toj poziciji.

Gdje si to procitao? :shock:

Jos ce nam Schweini zaigrati na stoperu! 8-) :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 26 tra 2010, 11:47

Speedy napisao:
GrleREB napisao:Nema sutra ni Tymoschuka :shock: (nekakva crijevna gripa ili viroza). Ako se ova dvojica ne oporave (barem jedan) nemam pojma tko bi mogao zaigrati na toj poziciji.

Gdje si to procitao? :shock:

Jos ce nam Schweini zaigrati na stoperu! 8-) :mrgreen:

Na Bayernovim službenim stranicama (njemačka verzija) imaju nekakav Lyon - ticker pa prate momčad iz sata u sat. U 13 je konferencija za novinare nakon što je momčad sletjela u 12 na aerodrom (BTW 20 stupnjeva je u Lyonu) ako sam sve dobro skužio.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 tra 2010, 11:49

jep tmo ima neki kur... :mrgreen: ...a Micho čim je udahnuo Francuski zrak odmah se bolje osjeća.... :mrgreen:

http://www.br-online.de/sport/fussball/olympique-lyon-fc-bayern-muenchen-rueckspiel-ID1272271778712.xml
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 25 svi 2010, 08:39

Spox.de napisao:09.05 Uhr: Feierlich verkündete Franck Ribery seine Vertragsverlängerung beim FC Bayern. Auf dem Rathaus-Balkon in München sorgte er für Heiterkeit, als er auf deutsch zu den Fans sprach. Doch die gute Laune ist gefährdet. Laut der "tz" droht Ribery aufgrund eines Leistenbruchs eine Operation, die aber erst nach der WM 2010 in Angriff genommen werden soll.

Pa jebem ti sreću! :neee: icon_hy
Taman kad je potpisao novi ugovor mora na operaciju kile iliti bruha. Ali to tek ide poslije SP-a. :hehe:
Ja znam samo jednog igrača koji je išao na to - Kaka. A svi znamo kakvu je on sezonu imao. :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2010, 08:49

Vidio sam i aj to, al reko možda je samo sranje..ja bi ga najrađe poslo sad, ali brijem da bi ga neodlazak na SP uništio...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2010, 14:43

mulac pao s bicikla :D ako mi ide dobro prijevod nezna se tocno sta mu ke ali nije nista tesko
http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 41709.html
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 26 svi 2010, 14:58

CroCHEF napisao:mulac pao s bicikla :D ako mi ide dobro prijevod nezna se tocno sta mu ke ali nije nista tesko

kolko sam ja skuzio malo si je koljena i facu podero ali nastup na WC nije upitan.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 16:03

mladjo_dj napisao:
CroCHEF napisao:mulac pao s bicikla :D ako mi ide dobro prijevod nezna se tocno sta mu ke ali nije nista tesko

kolko sam ja skuzio malo si je koljena i facu podero ali nastup na WC nije upitan.

Baš je mulac zgubljen u svemiru :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 26 svi 2010, 18:05

Joj smote! :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu