volio bi da odmah u skupini riknu i da se vrate Bayernovi igrači na vrijeme doma, neozljeđeni podrazumjeva se!

cruz napisao:a i ta Njemačka repka...odvratni su mi, počevši od 'jogi'-a, naravno osim Bayernovih igrača.
volio bi da odmah u skupini riknu i da se vrate Bayernovi igrači na vrijeme doma, neozljeđeni podrazumjeva se!

doro napisao:cruz napisao:a i ta Njemačka repka...odvratni su mi, počevši od 'jogi'-a, naravno osim Bayernovih igrača.
A je ti razmišljanje ko u deteta
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:doro napisao:cruz napisao:a i ta Njemačka repka...odvratni su mi, počevši od 'jogi'-a, naravno osim Bayernovih igrača.
A je ti razmišljanje ko u deteta
..pa čuj, jedno je navijati za Bayern, a drugo za cijelu Njemačku...tak da....možda je čoek upravu...--- svakak ja navijam za švabe na ovom prvenstvu...da se razmemo

doro napisao:Karakter,snagu i mentalitet Elfa su desetljećima nosili Bayernovi igrači...stoga je više nego smješan i tragikomočan

cruz napisao:doro napisao:Karakter,snagu i mentalitet Elfa su desetljećima nosili Bayernovi igrači...stoga je više nego smješan i tragikomočan
smješan i tragokomičan? a jeli? hvala lijepo na komplimentima! nemam ti šta reć kolega, cijenim što poštivaš tuđe mišljenje!!

cruz napisao::lol: daj mali koji je tebi kurac?koji je tvoj problem? Bogami nisi mi nimalo jasan.. sad si i uvrijeđen?! a jaaaadan
![]()
smiri se, šuti i ne piši o drugim članovima gluposti!
eee nemaš ti pojma za moju situaciju i zašto sam ja napisao ono što jesam, il jes to i ti živio u Münchenu 9 godina?
da jesi ne bi baš imao simpatije prema tim arogantnim, umišljenim i precjenjenim švaburinama, jedino što im je nešto valjalo su uvijek bili samo bayernovi igrači, ostalo je šaša. a da ne pričam kako su se odnosili prema nama.... zato šuti mali

doro napisao:Mališmrkonja smiri strasti i pripazi kako se razgovaraš... jedno je mišljenje a drugo vrijeđanje;)

Speedy napisao:@ doro i cruz
Skulirajte se obojica, samo vas opominjem da ne bi daljnja rasprava krenula u sasvim krivom smjeru...

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost