Postao/la Red passion » 04 tra 2026, 14:16
Nema on što kužit ili ne kužit. Ovdje je uspoređivanje i povođenje za drugim što nogometom vlada već 15 godina.
Ako mogu oni imati onda i ja MORAM isto tako jer sam ja tako odlučio.
To nema veze s kategorizacijama igrača i financija jer one u stvarnosti ne postoje u glavama balavih talenata baš kao i ovih u najboljim godinama već 10-15 godina otkako su Englezi i Real Madrid to sve uništili zadnjih 20 godina. Postoji samo daj mi sve, a to što ja nisam nikakva igračina i još manje buduća nogometna legenda narednih 50-100 godina me totalno zaboli qrac.
Zato ono što je bilo nezamislivo prije 15 godina je zadnjih 6-7 postalo stvarnost - najbolji i ponajbolji igrači klubova odlaze bez odšteta, a klubovi više ne vrište kao prije 15-20 godina što ih gube bez odštete, drama, kako dalje, kako ga razuvjeriti, a tada su se tražili kupci i cijene su se natezale maksimalno i s godinom dana ugovora, molilo se Boga da ih se kupi umjesto da se čeka 1 sezonu da ugovori isteknu. Toga više ništa nema.
Sada je i slobodan igrač ili ta samoprozvana 'igračina' postala jednako skupa i preskupa kada je i slobodan što sve on traži. Gdje je to sve otišlo, strava i užas.