The Scarface napisao:Hoeness najavio da bi u bližoj budućnosti mogli još jednom 9% kluba prodat i za to dobiti oko 100 milijuna eura.
![]()
Nije mi to baš drag potez-
Ako bi to uspjelo, koliko bi onda to ukupno bilo to što "smo" prodali ?
The Scarface napisao:Hoeness najavio da bi u bližoj budućnosti mogli još jednom 9% kluba prodat i za to dobiti oko 100 milijuna eura.
![]()
Lahm napisao:The Scarface napisao:Hoeness najavio da bi u bližoj budućnosti mogli još jednom 9% kluba prodat i za to dobiti oko 100 milijuna eura.
![]()
Ako bi to uspjelo, koliko bi onda to ukupno bilo to što "smo" prodali ?

The Scarface napisao:FCB_general napisao:Jesam ja to dobro shvatio na njemačkom da bi mi s tom prodajom 9% za 100 mil. € odmah otplatili Arenu od toga?
Jebeno je to ako bi to tako ispalo. Tada smo bez brige, a sav profit bi u budućnosti mogli potrošiti na crvena sjedala na Areni i na ugovore igrača i transfere.
Banke nama trenutačno ne dopuštaju da do kraja otplatimo stadion jer i dalje žele ubirati kamate. Nismo niti Audijeve milijone dosad potrošili tako da je ovo malo čudan potez ako se banke odjednom ne predomisle.
Otplatom AA godišnje bi imali 25-30 milja više za trošenje.

FCB_general napisao:Investitor bi definitivno trebao biti samo njemački, nikakav strani.
Sponzor na dresu može biti Gazprom. Ja ga zagovaram. Dali bi nam sigurno 35 mil. € godišnje. Ako na nekome ne bi trebali štedjeti, onda smo to mi.
KHR
BILD: Uli Hoeneß hat einen Großinvestor angekündigt, mit dessen Geld die Arena sofort abbezahlt werden kann.
Rummenigge: „Uli Hoeneß hat keinen konkreten Investor angekündigt. Dies ist lediglich eine theoretische Möglichkeit, die uns die Satzung des FC Bayern grundsätzlich noch erlaubt. Ob aber der Klub von dieser Option jemals Gebrauch macht, darüber ist noch nicht entschieden.“

Elber napisao:Kontam mozda Telekom mozda Allianz a zasto ne i BMW . nevjerujem da ce Audiju smetati kad u neku ruku i VW tu u igri
CroCHEF napisao:KHR
BILD: Uli Hoeneß hat einen Großinvestor angekündigt, mit dessen Geld die Arena sofort abbezahlt werden kann.
Rummenigge: „Uli Hoeneß hat keinen konkreten Investor angekündigt. Dies ist lediglich eine theoretische Möglichkeit, die uns die Satzung des FC Bayern grundsätzlich noch erlaubt. Ob aber der Klub von dieser Option jemals Gebrauch macht, darüber ist noch nicht entschieden.“

Elber napisao:Ja sam imao zelju da se stadion mozda zove BMW arena al eto kad istekne ovih 20 godina sigurno ce i Kajzer propasti pa ce se po njemu zvati.
Sto se tice BMW-a oni u zadnje vrijeme posluju odlicno mada kao sto ti kazes slabu i ulazu cak su se povukli iz F1 samo su u DTM i ona WTCC

The Scarface napisao:Elber napisao:Ja sam imao zelju da se stadion mozda zove BMW arena al eto kad istekne ovih 20 godina sigurno ce i Kajzer propasti pa ce se po njemu zvati.
Sto se tice BMW-a oni u zadnje vrijeme posluju odlicno mada kao sto ti kazes slabu i ulazu cak su se povukli iz F1 samo su u DTM i ona WTCC
BMW ima drugačiju politiku ulaganja, oni nisu uopće orijentirani na nogomet već na golf i slične sportove koji su više orijentirani njihovoj klijenteli.
Allianz je najveći favorit.
Ich denke, die Mitglieder des FC Bayern München können stolz
auf Ihren Verein sein.
Unser Konzern erzielte im zurückliegenden Geschäftsjahr
einen Rekordumsatz von 373,4 Mio. Euro.
Der Gewinn der FC Bayern München AG nach Steuern beträgt
11,1 Mio Euro. Dies ermöglicht uns, unseren Aktionären eine
Rekorddividende in Höhe von 5,5 Mio. Euro auszuschütten.
Die Hauptversammlung der AG wird dies im Januar 2013 beschließen.
Das heißt: der FC Bayern München e.V. erhält dann eine Dividende
von 4,5 Mio Euro.
Das ausgewiesene Eigenkapital der AG konnte nochmals gesteigert
werden, auf nunmehr 278,3 Mio. Euro. Dies entspricht einer
Eigenkapitalquote von 77,5 Prozent – ein im Weltfußball wohl einmaliger Wert.
Der FC Bayern München hat heute eine wirtschaftliche Basis,
wie es dieser Verein noch nie zuvor in seiner 112jährigen Geschichte
hatte. Unser Dank dafür gilt allen Mitarbeiterinnen, Mitarbeitern
und Partnern, die dazu beigetragen haben.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost