ivan napisao:Bojim se da idući predsjednik neće bit nogometaš bayerna. Odnosno nogometaš uopće nego biznismen, kao što je i bio dok ulija nije bilo. Pa ćemo vidjet dal nam je bolje...

panda napisao:ivan napisao:Bojim se da idući predsjednik neće bit nogometaš bayerna. Odnosno nogometaš uopće nego biznismen, kao što je i bio dok ulija nije bilo. Pa ćemo vidjet dal nam je bolje...
Pa to nije nužno loša stvar...
Najveće uspjehe Bayern je ostvario dok je biznismen bio predsjednik

ivan napisao:panda napisao:ivan napisao:Bojim se da idući predsjednik neće bit nogometaš bayerna. Odnosno nogometaš uopće nego biznismen, kao što je i bio dok ulija nije bilo. Pa ćemo vidjet dal nam je bolje...
Pa to nije nužno loša stvar...
Najveće uspjehe Bayern je ostvario dok je biznismen bio predsjednik
Kada to?

cruz napisao:odmah piši, makar skraćeno
cruz napisao:Mi smo otvorili temu Remonta momčadi za ovu sezonu, ali ja smatram da su momčad i trener samo refleksija potencijalnog velikog remonta Bayerna

cruz napisao:
1. Znači potpuno mijenjanje stila, nema više dosadašnje ovisTnosti o krilima i hiperdominacije. Get used to it! ASAP
anton 1983 napisao:Murta, treba mi elaborat prelaska Bayerna u sustav igre s wing backovima.
cruz napisao:Ideja da Müller igra špic? Ni najveće švaburine više u to ne vjeruju![]()
cruz napisao:2. Ako želiš imati pravog Müllera u ekipi tada MORAŠ imati više kreativaca od kojih on živi. James & Thiago su vrhunski kreatori, ali Mülleru bi također pasao neki napadač koji nije samo na završnicu orijentiran već baš na momčad. Pa Mülleru je više Mandža pasao nego Lewa ljudi moji...
Zato bi nama trebali tipovi kao Griezmann, Dybala, Alexis i slično. Naravno, nerealno je da mi uspijemo s ovakvom filozofijom dovesti takav kalibar. ZATO VELIM DA TREBAMO NOVI BAYERN! Sad je tako, e zbog toga nikako ne bi od Wernera bižo.. u repki se on i Thomas dobro nadopunjuju zasad, zar ne?! Pa mali je killer, zamisli da trenira svaki dan s našim...
Do tada će se etabilirati valjda još koji novi mladi igrač koji liči na Agüera ili Benzemu..

Murta napisao:Dugoročno je 3-5-2 zanimljiva opcija za Bayern, ali trenutno je to guranje prsta u govno.
anton 1983 napisao: 2.) Nikada švapska repka nije imala veze s igrama igrača u klubu - to je nebo i zemlja. Repka je nešto sasvim drugo. Muller može igrat na krilu SP jer je to NATJECANJE / KUP i tam izgledati savršeno, kao poldi, kao Schweini - pa jebote s Howedesom su postali SP. Jako puno stvari iz repke nemreš prenjet na klub, pogotovo Njemačke.

ivan napisao:Zašto bi mi svjesno i namjerno odustali od dominacije?
ivan napisao:SUSTAVNO igrat obranu.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju