NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la Vedo » 13 stu 2019, 11:12

Doro na aparatima... :lol:
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la ivan » 13 stu 2019, 11:43

Ma povratak Pepa je obična patka i to na n-tu. Zašto bi se pobogu on vratio u trulu Bundesligu?? Ima tu par zanimljivih ekipa i trenera ali daleko je to od nečega što bi njemu predstavljalo izazov i napetost kroz cijelu sezonu. Eventualno ako mu je dosta toga pa želi laganini i čekat onih par tekmi u LP nakon grupne faze.

Ma jednostavno ne vidim zašto bi se vraćao u Njemačku
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 13 stu 2019, 12:32

ivan napisao:Ma povratak Pepa je obična patka i to na n-tu. Zašto bi se pobogu on vratio u trulu Bundesligu?? Ima tu par zanimljivih ekipa i trenera ali daleko je to od nečega što bi njemu predstavljalo izazov i napetost kroz cijelu sezonu. Eventualno ako mu je dosta toga pa želi laganini i čekat onih par tekmi u LP nakon grupne faze.

Ma jednostavno ne vidim zašto bi se vraćao u Njemačku

+1.

Nazalost nasa liga nije dovoljno zanimljiva.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2019, 12:55

Medijski očaj od strane Nijemaca umjesto da se svakodnevno bave višedesetljetnim propalitetima kao što su Scheiße, HSV, Luzerkusen ili recimo stisnu BVB i njegovog trenera i premršave rezultate koje imaju, oni se samo nas drže.

S druge strane, ne veličaju Mönchengladbach, Die Dose nije dovoljno tradicionalna da bude atraktivna, a gurali bi Guardiolu u Njemačku. :) :doh:

U Njemačkoj takav očaj u nogometu vlada kada se hvataju Guardiole za zaradu, a svi najbolji treneri su im otišli ili u mirovinu(Hitzfeld, Heynckes) ili vode druge europske klubove(Klopp, Tuchel), a ovi poput Nagelsmanna, Rosea, Kohfeldta se izgrađuju u ligi za United, Madrid, Barcelonu, Arsenal, PSG, Juventus i dr.

Toliko materijala imaju svakodnevno za pisati bez imena Bayern i Guardiola o bijedi Bundeslige, a oni se samo ovoga uhvatili.

Jadno da jadnije ne može biti kad je Bayern postao totalni magnet za sranja i teške proljeve raznih medija i novinara, kojekakvih likova i kretena s Twittera, Facebooka i drugih društvenih mreža da svakodnevno plasiraju smeće i SPAM.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 stu 2019, 13:22

FCB_general napisao:Medijski očaj od strane Nijemaca umjesto da se svakodnevno bave višedesetljetnim propalitetima kao što su Scheiße, HSV, Luzerkusen ili recimo stisnu BVB i njegovog trenera i premršave rezultate koje imaju, oni se samo nas drže.

S druge strane, ne veličaju Mönchengladbach, Die Dose nije dovoljno tradicionalna da bude atraktivna, a gurali bi Guardiolu u Njemačku. :) :doh:

U Njemačkoj takav očaj u nogometu vlada kada se hvataju Guardiole za zaradu, a svi najbolji treneri su im otišli ili u mirovinu(Hitzfeld, Heynckes) ili vode druge europske klubove(Klopp, Tuchel), a ovi poput Nagelsmanna, Rosea, Kohfeldta se izgrađuju u ligi za United, Madrid, Barcelonu, Arsenal, PSG, Juventus i dr.

Toliko materijala imaju svakodnevno za pisati bez imena Bayern i Guardiola o bijedi Bundeslige, a oni se samo ovoga uhvatili.

Jadno da jadnije ne može biti kad je Bayern postao totalni magnet za sranja i teške proljeve raznih medija i novinara, kojekakvih likova i kretena s Twittera, Facebooka i drugih društvenih mreža da svakodnevno plasiraju smeće i SPAM.

Jbg to tako kad si poznat i uspjesan...ljudi vole krv od takvih da se nasladju tzv kompleks manje vrijednosti.

Pepko..daj me najte nek ide u juve il psg to su smeca po njegovom slifu :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 stu 2019, 15:07

vrijeme nakon kola BL i uoči reprezentacijskih tekmi - i to još u dosadnom 11. mjesecu, to je idealno vrijeme za plasman ovakve vijesti. Da nije te vijesti, koje su ostale teme na naslovnici sportbilda? da vidimo:

- ronaldo u krizi
- lewandowski, volio bi da sam mogo zaigrati s ovim igračem
- hsv želi sam paliti pirotehniku
- hoenessovih 20 najboljih transfera
- chelsea-ev kazneni katalog procurio
- real planira ponudu za mbappea od 400 mil eura

:haha:

kopiraju balkanske sportske stranice

nije lako novinarima, pod pritiskom su, moraju liferovat i zbog toga imamo ovoliko click-baita
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 13 stu 2019, 16:17

Hohstapler i prevara svoje vrste je pred otkazom u Napoliju.... samo cekam dan kada ce se njegovo ime povezati sa Bayernom. :|
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la ivan » 13 stu 2019, 19:59

Lahm napisao:Hohstapler i prevara svoje vrste je pred otkazom u Napoliju.... samo cekam dan kada ce se njegovo ime povezati sa Bayernom. :|

Mislim da se toga ne trebamo bojat ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 stu 2019, 20:19

Ziher cemo probat s Ten Hagom, Tuchelom il Pochettinom tak da se oko toga svega uopce neuzbudujem.

Trenutacno me vise oko Bayerna zanimaju druge stvari.

Davies slucaj je sad ono sto pratim. Nekak se nadam da bi i Mai mogo upast u tu pricu. Takoder sam sada i malo open majnded po pitanju Kimmicha u vezi.

Od Cuisancea sam totalno odustao...

Sad kad je NK dobio otkaz, pao mi je kamen sa srca i lakse se dise.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2019, 21:35

Klopp mi je oduvijek bio, jest i ostat će velika želja za Bayern.

Ali prvo želim da mi se dugogodišnja želja Erik ten Hag u Bayernu kojeg sam doslovno naciljao tamo od 2. momčadi Bayerna kao nešto za budućnost, a od prošle jeseni je to sadašnjost i nešto što je MUSS. :smile10:

I po onome što sam prije tjedan dana čitao na jednoj staroj temi na našem forumu, svi smo tu bili u razmišljanjima oko novog trenera prije 5-6 godina, u vrijeme Guardiolinog ostanka/odlaska i vrijeme je pokazalo da smo uvijek jako dobro njušili Bayernovu budućnost, Murta je čak isto razmišljao o Ten Hagu jednog dana, ali nismo uopće računali na propadanje Bayerna odnosno njegovih brojnih igrača, propast uprave prije 4 i pol godine i krivog odabira zadnja dva trenera, glupo izvlačenje Juppa Heynckesa iz mirovine.

Dovesti Erika i s njime Pera Schuursa obavezno za novog stopera i Donny van de Beeka iz Ajaxa kad smo se zajebali s De Jongom, De Ligtom i Seppom Van den Bergom.
Sanéa i Havertza kao što smo rekli i definirati konačno situaciju Kimmicha i Daviesa. Jesu li njih dvojica veznjak i krilo ili bekovi?
Kimmich je jako važan pošto na beku rastura, a sad konačno ga vratiti tamo gdje želi i tu ga držati konstantno - to je važno.
Daviesa dok je još jako mlad odgajati kao beka u prvom redu ili ga konačno staviti kao 4. krilo i zaključiti priču s krilima. Bale se lakše prešaltao s lijevog beka na lijevo i desno krilo, 10-tku i napadača nego obrnuto.

Sere mi se meko od ovog što čitam za Boatenga i njegov "novi početak" pod Flickom. Počinje mi lik totalno bacati na Brena Borgesa s kojim smo isto imali 3-4 početka samo pod Van Gaalom, a sve na kraju bilo totalno gubljenje vremena. Odstranit tu preostalu mrlju od prošle sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2019, 21:43

Slika

Ako treba prodati Tolissoa pa dovesti novog pravog zadnjeg veznog, samo daj. Ili dovesti prije zamjenskog lijevog beka nego desnog. Kako god, samo neka je 20 igrača u polju i od toga 2 napadača, 4 krila, 6 veznih, 4 stopera i 3 beka koji su doslovno za igru kad svi oni što otpadnu zbog ozljeda i suspenzija budu ozbiljni za prvu postavu bez filozofiranja, šaltanja pozicija i sl. To se radi kad nemaš doslovno ništa na raspolaganju, a ne kad imaš deficit u širini.

Boatenga obavezno odstraniti, Martineza ako se može prodati dok se još može.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 stu 2019, 14:37

Thiago na prodaju kao i Boateng.
Martineza bi ostavio al da mu se jasno kaze da je rezerva za stopera i veznog u prevodu da bude igrao a ne cement na klupi.
Za Sanea imamo lovu usparanu,za Havertza stedimo a lovu od Thiaga preusmjerit za rezervnog beka i 3 stopera.
Leon u vezu....Coutihno nazad u barcu.

To je po meni novi Bayern.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2019, 14:54

S jedne strane Bayern koji može složiti okosnicu ekpie

Sane----------------Ganabry

-------Leon----Havertz

----------Kimmich

Mi je s jedne strane uber mega sex, a s druge strane mi se bluje! "--" :sick:

Koja kombinacija smajlića! :yeee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 14 stu 2019, 15:16

Havertz====Beek
Goretzka

Thiago - out
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la The Scarface » 14 stu 2019, 15:30

Olako se rjesavate Thiaga, prosle godine je bio nas najbolji vezni igrac i uz Lewandowskog najvazniji igrac, sad odjednom nakon loseg ulaska u sezonu ne valja nista.

Treba mu dati sansu pod novim trenerom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu