Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la doro » 19 stu 2023, 23:59

Izgubil u Berlinu usred Turske 2:3 lijepi golovi.
Njemacki bekovi krivi za sva 3 gola.Havertz igrao lijevog beka :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 20 stu 2023, 19:13

Ja mislim da su oni propali toliko duboko da im nema spasa još dugo vremena. Pa ljudi moji debakl 2018 je bio prije 5 godina i nigdje nisu mrdnuli
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 stu 2023, 20:15

ivan napisao:Ja mislim da su oni propali toliko duboko da im nema spasa još dugo vremena. Pa ljudi moji debakl 2018 je bio prije 5 godina i nigdje nisu mrdnuli

Da vrte se u krug a na papiru su ubiti jako dobra repka kad pogledam sve ostale istina nisu balansirani no najveci problem je mentalitet i želja.Labilni su!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2023, 23:09

Nikad lošija Njemačka, ako se to još može i nazvati Njemačkom. Neki dan čitam kako im u mlađim selekcijama više ni ne igraju Europljani. Propali su ko Venezuela.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2023, 09:03

Ja vam sam mogu rec da ja za svabe vise nenavijam. Onda znate do kud je doslo.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 stu 2023, 09:37

anton 1983 napisao:Ja vam sam mogu rec da ja za svabe vise nenavijam. Onda znate do kud je doslo.

E pa to! I kod mene je to slučaj već neko vrijeme. Odvratno mi je sve to. Nema više onog švabizma ni unikatizma.

Ono što mene zbunjuje - zašto se toliko dugo "traži" udarna momčad. Zašto se pola godine prije EP idalje eksperimentira? Kužiš... Ne može bit harmonična momčad kad nema stabilnosti.

Daj stavi 4-2-3-1, napravi kičmu, "Müller spielt immer" i daj ustabili to malo. Ni Flicku ni Nagelsmannu to ne ide. Možda ja pre prosto gledam, ali treba se vratiti nekim bulletproof vrijednostima švapskog mentaliteta i nogometa i onda šta bude. Stalno neki eksperimenti.

Trebali bi se ugledati na Hrvatsku repku. Zašto? Mi imamo tanji roster, ali postizali smo nenormalne uspjehe jer smo imali jasnu kičmu, najbrutalniji mentalitet u Europi, zajedništvo ekipe. Trener nam nije neki Cruyff, ali je mudro izvukao iz ekipe maksimum glede mentaliteta, tada se jedino i može poklopiti da imaš više sreće nego znanja.. Jer sreća prati hrabre. A ne umišljene. Njemcima to fali. Oće li se dogoditi čudo na ljeto? Možda, ali nisam baš uvjeren.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2023, 10:41

Ja sam ih odavno obrisao, čisto slikovito onda kada je Čile izgubio finale Konfederacija., a navijao sam za Čileance i neopisivo mi je krivo bilo da nisu osvojili a rasturili su na terenu Elf no ovi su uzeli.

To dovoljno govori kako nakon Eura 16' sam ih kroz 2 godine obrisao nakon 2002.

Od nostalgije se ne živi, a da se svijet i svi mi mijenjamo, mijenjamo se.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 stu 2023, 22:55

Danas i od Austrije izgubili 2:0 Sane dobio crveni.Za Njemce bolje da raspuste repku jer ovo više nije loše nego prejadno a svi smo rekli da ako JN preuzme to bude zadnji cavao u lijes.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga