anton 1983 napisao:Ja vam sam mogu rec da ja za svabe vise nenavijam. Onda znate do kud je doslo.
E pa to! I kod mene je to slučaj već neko vrijeme. Odvratno mi je sve to. Nema više onog švabizma ni unikatizma.
Ono što mene zbunjuje - zašto se toliko dugo "traži" udarna momčad. Zašto se pola godine prije EP idalje eksperimentira? Kužiš... Ne može bit harmonična momčad kad nema stabilnosti.
Daj stavi 4-2-3-1, napravi kičmu, "Müller spielt immer" i daj ustabili to malo. Ni Flicku ni Nagelsmannu to ne ide. Možda ja pre prosto gledam, ali treba se vratiti nekim bulletproof vrijednostima švapskog mentaliteta i nogometa i onda šta bude. Stalno neki eksperimenti.
Trebali bi se ugledati na Hrvatsku repku. Zašto? Mi imamo tanji roster, ali postizali smo nenormalne uspjehe jer smo imali jasnu kičmu, najbrutalniji mentalitet u Europi, zajedništvo ekipe. Trener nam nije neki Cruyff, ali je mudro izvukao iz ekipe maksimum glede mentaliteta, tada se jedino i može poklopiti da imaš više sreće nego znanja.. Jer sreća prati hrabre. A ne umišljene. Njemcima to fali. Oće li se dogoditi čudo na ljeto? Možda, ali nisam baš uvjeren.