Šta smo i mi propustili

cruz napisao:Draxler prima od Maradone pehar za najboljeg igrača confeda...
Šta smo i mi propustili

cruz napisao:Španjolska repka nije na confedu ali su najjači igrači svi tu, nisu dobili odmor.
A Švabe nisu dopustile da Süle, Henrichs, Brandt, Goretzka, Sane (doduše ozljeđen) i Werner idu na ep u21 već su bili sa a reprezentacijom
cruz napisao:Draxler prima od Maradone pehar za najboljeg igrača confeda...
Šta smo i mi propustili
anton 1983 napisao:
I da Vidal je stvarno kretenčina od igrača...

anton 1983 napisao:cruz napisao:Španjolska repka nije na confedu ali su najjači igrači svi tu, nisu dobili odmor.
A Švabe nisu dopustile da Süle, Henrichs, Brandt, Goretzka, Sane (doduše ozljeđen) i Werner idu na ep u21 već su bili sa a reprezentacijom
Daj ne poop, pa ti dečki moraju biti A repka, kakav mrtvi u 21...Ok zbog godina neki mogu još za U 21 halat, ali daj me ne jebi da je Sane U 21 reprezentativac...
Evo mogu se složiti da se nije halao CC da bi neki švabi iz sadašnje A repke igrali za U21, e sad dal je u redu kada nek z nosom pipne A repku ne znam baš...

cruz napisao:Aj bola antone ne baljezgaj
Izuzev Sanea kojem stvarno nije mjesto u U-21, kojem to još od spomenutih igrača je mjesto u prvih 11 A-repke?
Süle? Henrichs? Brandt? Goretzka?
Ma daj
Jedino je Werner jako blizu prvog sastava

cruz napisao:Golčine Daride![]()
Njemačka od 60. Minute igra 3-3-3-1
Rudiger - Hummels - Ginter
Kimmich - Kroos - Hector
Müller - Özil - Draxler
Werner
Kroos prilično usamljen, sad su primili gol iz tog drugog reda, vidno fali još jedan vezni.
Haha i sad tek stavlja Emre Cana umjesto Wernera![]()
Moj Jogi zar je moguće da se tebi takav zajeb može desit?

ivan napisao:Treba malog odma stavit na popis. Taman nam treba jedan mladi švabo klasični napadač

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost