Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la doro » 07 lip 2010, 22:04

anton 1983 napisao:Izgleda da je Klose izgubio kredit kod Lowa. Prema Lowovim izjavama, Cacau i Gomez imaju prednost. Low tako drka na Gomeza da to nemrem vjerovat, veli da je u strašnoj formi :nemam pojma Ja se nadam da će i Gomez biti prvi pick, Cacaua im teško mogu oprostiti, on mi najviše smeta u švapskoj repki...

Da rekao je za Gomeza da je u jako dobroj formi bar na treninzima repke daj bože da izabere Marija i da mu ovaj vrati golovima...kaj se kakao praha tiće radi se o jako dobrom igraču koj je jednostavno eksplodiral u prvenstvu al i on meni smeta kaj se repke tiće jer on je brazilac i sa njemačkom nema apsolutno niš...mutavi low je kriv za njega kaj je u repki inaće on se meni sve manje sviđa kao selektor...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 07 lip 2010, 23:09

realno klose se naigro u repki 2002 je zabio par golova zato bi i ja tako guro one koji su mladji
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 10 lip 2010, 09:13

Marko Marin izjavio da zeli igrati. Vjeruje da nije samo jocker vec da ima dobre sanse da zapocne od pocetka protiv Australije. Jebate, kad vidim da onaj Trochowski igra zbljuje mi se, pa taj se nije ni u HSV-u naigrao ove sezone. Tu mi Low nikako nije jasan s tim forsiranjem pojedinih igraca kao s Kloseom i sl. Samo mi jos treba da Badtruba bude igrao svaku tekmu na lijevom beku onda zelim Elfu da ispadne odmah u skupini! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 10 lip 2010, 09:21

Bdstuber bi možda i mogao zaigrati, ali ne vjerujem da će Piotr i Klose startati. brijem da se Low muči kako da kojeg starijeg igrača stavi u ekipu jer ekipa nema iskustva. brijem da baš zato gura Friedricha u prvih 11...

Pa daj si zamislite:

----------------Gomez(24)

Muller(20)-----------Ozil(21)------Marin(21)

----------Schweini(25)---Khedira(23)

Badstuber(21)--Tasci(23)--Mertesacker(25)-Lahm(26)

-------------Neuer(24)

Lahm bi bio najstariji igrač! :shock: Ja ne znam dal vi vidite, al nekak imam osječaj da je boateng izvisil iz prvih 11!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 10 lip 2010, 09:34

Po mom misljenju Badtruba i "Mullac" nemaju sto traziti u prvih 11 iako moram priznati da je Mullac odigrao jako dobro zadnju prijateljsku...

Ma znam da ce do izrazaja doci debilnost Lowa i da ce neki igraci imati prednost. Npr. "princ" jednostavno mora igrati i to je svima jasno.

anton 1983 napisao:Ja ne znam dal vi vidite, al nekak imam osječaj da je boateng izvisil iz prvih 11!

To i ja mislim iako zelim da upravo on igra!

Ovaka ce biti postava po mom misljenju u prvoj tekmi:

--------------- Klose ---------------

--- Poldi ----- Ozil ------ Piotr-----

-------- Schweini ---- Khedira-----

- Badtruba - Friedrich- Merte- Lahm-

-------------- Neuer -----------------
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 10 lip 2010, 10:09

A daj ti reci kakvu bi ti htio i onda pogledaj godine...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 10 lip 2010, 10:41

klose izjavio da hoce zabit vise od 5 golova
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 10 lip 2010, 22:35

Speedy napisao:Po mom misljenju Badtruba i "Mullac" nemaju sto traziti u prvih 11 iako moram priznati da je Mullac odigrao jako dobro zadnju prijateljsku...

Ma znam da ce do izrazaja doci debilnost Lowa i da ce neki igraci imati prednost. Npr. "princ" jednostavno mora igrati i to je svima jasno.

anton 1983 napisao:Ja ne znam dal vi vidite, al nekak imam osječaj da je boateng izvisil iz prvih 11!

To i ja mislim iako zelim da upravo on igra!

Ovaka ce biti postava po mom misljenju u prvoj tekmi:

--------------- Gomez ---------------

--- Poldi ----- Ozil ------ Marin-----

- Lahm - Friedrich- Merte- Boateng-

Ta momčad ima 3 igrača koji nemaju kaj tražit u startelfu(poldi,trochy i klose) s tim da se podolski trudi i potpuno je drugačiji igrač nego u klubu...ovak bi ja postavil a low neka bude bedak on bu odgovaral zakaj forsira neke igrače :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lip 2010, 07:58

Sad opet izgleda da bi Miro trebo startat. Ozil je izjavio da si njih dva jako dobro pašu...Iako Miro iza sebe ima strašno lošu sezonu, ima taj kredit u repki kod Low i prednost mu je kaj gine za ekipu, ali treba sine golove trpat...U prvoj tekmi on možda i starta i tu će se najvjerojatnije odlučiti ko će igrati dalje. Ako Miro da gol on će ostat u prvih 11, a ako ne...

Pašteta... :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 11 lip 2010, 08:09

Neovisno o ovom kaj si napisao o Kloseu, meni se čini da je Low puko. Počeo je radit takve gluposti da to nije normalno više. :roll: Pogotovo tu mislim na Trochowskog koji mu stalno igra, a Marin mu sjedi na klupi. Podolski je još i dobar koliko ovaj Trochowski ne valja. O Badstuberu na beku pored zdravog Aoga da ne pričamo. Sad još i Klose koji bi trebao biti jocker jer to više nije ono od prije.
Low nešto želi, ali ta njegova želja meni nije jasna. :?
Ali, tko zna, pljuvali su ga i prije EURA pa je došo do finala. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 11 lip 2010, 08:11

A sto sam ti ja trubio cijelo vrijeme? :roll: Ja uopce nisam iznenađen zbog toga, odnosno to je meni sasvim normalna stvar sto Klose ima prednost u odnosu na druge napadace iako je u ovoj sezoni zabio koliko? Svega 2 gola. :lol:

Ne znam koliko je on napredovao zadnjih dana ali ono sto je pokazao u pripremnim tekmama je jedno veliko NISTA, kako je cini mi se doro negdje vec napisao, on vise nije za ozbiljan nogomet a kamoli za pocetni sastav "Elf-a".

Brijem da ga Low forsira iz razloga sto je najiskusniji napadac te se nada da bi mogao proraditi. Vidjet cemo sutra kako ce se Klose snaci. Tko zna, mozda na ovom SP zabije i vise od pet golova! :oops:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 11 lip 2010, 12:23

Speedy napisao:A sto sam ti ja trubio cijelo vrijeme? :roll: Ja uopce nisam iznenađen zbog toga, odnosno to je meni sasvim normalna stvar sto Klose ima prednost u odnosu na druge napadace iako je u ovoj sezoni zabio koliko? Svega 2 gola. :lol:

Ne znam koliko je on napredovao zadnjih dana ali ono sto je pokazao u pripremnim tekmama je jedno veliko NISTA, kako je cini mi se doro negdje vec napisao, on vise nije za ozbiljan nogomet a kamoli za pocetni sastav "Elf-a".

Brijem da ga Low forsira iz razloga sto je najiskusniji napadac te se nada da bi mogao proraditi. Vidjet cemo sutra kako ce se Klose snaci. Tko zna, mozda na ovom SP zabije i vise od pet golova! :oops:

Mislim da je čak 3 zabil bilo jučer na sport1(sva 3 :mrgreen: )!

Dvije stvari mu jako zamjeram 1.kopiranje gluposti gaala (da lahm igra desno i da mu je badstuber bek)
2.forsiranje Klosea,Trochowskog i Poldija s tim da još Lukasa mogu i oprostit jer se vidi žar i volja kad igra za elf ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 11 lip 2010, 12:27

Murta napisao:Neovisno o ovom kaj si napisao o Kloseu, meni se čini da je Low puko. Počeo je radit takve gluposti da to nije normalno više. :roll: Pogotovo tu mislim na Trochowskog koji mu stalno igra, a Marin mu sjedi na klupi. Podolski je još i dobar koliko ovaj Trochowski ne valja. O Badstuberu na beku pored zdravog Aoga da ne pričamo. Sad još i Klose koji bi trebao biti jocker jer to više nije ono od prije.
Low nešto želi, ali ta njegova želja meni nije jasna. :?
Ali, tko zna, pljuvali su ga i prije EURA pa je došo do finala. :bravo:

Je došao je al ne on već igrači...inaće elf sa bilo kojom ekipom može doći u finale nije u tom poanta već da mu je momčad jača i ubojitija a mulac Low si to uskračuje gurajući slabije igrače u 1 momčad!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 12 lip 2010, 10:48

Isusati, kako se priblizava tekma to je izglednije da ce zaigrati ova postava! :neee: :sick: Kako bi tom Lowu spizdio jedan polukruzni! :neee:

Speedy napisao:
--------------- Klose ---------------

--- Poldi ----- Ozil ------ Piotr-----

- Badtruba - Friedrich- Merte- Lahm-

Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 12 lip 2010, 11:11

Ako to postavi onda je jebeni debil...al pazi on još dobiva opaku lovu da to postavi hebote pa marica-hrdalo bi bolju ekipu sastavila :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga