Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Prvi golman Njemačke reprezentacije?

PostPostao/la werder13 » 09 lis 2009, 11:35

evo ja ovako malo subjektivno sam glasao za Wiese , glasao bi isto za Enkea ali on ima nekakvu infekciju i ko zna u kakvoj će se spremi i formi vratiti , ne vjerujem da će on biti prvi golman
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 09 lis 2009, 11:39

Adler
Od njih svih nekako najbollje brani, bar ja tako mislim. Ali zasad Njemačka nema klasu kao što je bio Kahn. Ovi su iznad prosjeka, ali nisu world-class.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ankujund » 09 lis 2009, 14:02

dobrih golmana uvik ima,samo je jedan worldcass, engleska bez obzira na jacinu svoje lige,od davida seamana nije imala ni srednjeg golmana, tako da treba dati vremena da se netko izvodji od drugih.pogotovo je tesko kad te se stalno usporedjiva sa jednom ikonom golmana opcenito,poput khana.tesko je tada napredovati kad si uvik losiji
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 10 lis 2009, 15:44

od ovih 4 jedino iskače ENKE on je podcijenjen golman jer igra u prosječnom klubu međutim kolko vidim struka hoče napravit 1 novog kahna i po meni je tu najbliže ADLER.
NEUER je prosječni golman sa iznadprosječnim refleksima al je slab kod visokih lopti i još puno žganca treba papat..njega bi koristio u mlađim selekcijama ako još nije prestar za njih ili po potrebi za 3 golmana tek tolko da osjeti vibru elfa..
WIESE je već izgrađen golman u srednjim nogometnim godinama koji kad je u top formi brani kao KAHN al ima tu boljku da kiksa u važnim tekmama malo prečesto za tu kvalitetu i akrobaciju te godina kolko ima...po meni rođeni 2 golman...

ja vidim ADLERA kao 2 kahna(lehmana,kopkea,ilgnera) i nadam se da bu malac uspio u tome :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Švapska repka

PostPostao/la anton 1983 » 10 lis 2009, 16:31

SEXUALNA AKCIJA NJEMACA ZA 0:1 - Ozil, Poldi, Ozil MIRO!!!!! 8)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 10 lis 2009, 16:52

Yep, akcija iz nogometnih udzbenika! 8-)

Međutim, sreca po svabe na nisu spusili gol nakon one akcije kada je Arshavin dao jebenu loptu i pri tome ostavio cini mi se Mertesackera da pliva po suvom! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 10 lis 2009, 16:55

A zakaj nisi spomenul da su Rusi imali sreče kad je Poldi napuco onog konja?

Imam ja dosta komentara posle tekme

:mrgreen:

OZIL: :legendo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 10 lis 2009, 16:57

anton 1983 napisao:A zakaj nisi spomenul da su Rusi imali sreče kad je Poldi napuco onog konja?

Kada je to bilo? Krenuo sam gledati tekmu od 30 min! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2009, 09:05

Svi živi pljuju Lowa ali Low udara mrkvicu. Suvereno se kvalificirano na SP, bez ikakvog problema i trzavica. Švabi su bili u finalu Eura i to sve pod njegovom palicom. Kolko god nama njegovi potezi bili čudni, kolko je god on nama nepoznat i nekvalitetan izbornik sa slabom reputacijom, Njemačka sa njim još uvijek nije podbacila....

Adler je jučer pokazo da je NUMMER 1! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lis 2009, 12:03

anton 1983 napisao:Svi živi pljuju Lowa ali Low udara mrkvicu. Suvereno se kvalificirano na SP, bez ikakvog problema i trzavica. Švabi su bili u finalu Eura i to sve pod njegovom palicom. Kolko god nama njegovi potezi bili čudni, kolko je god on nama nepoznat i nekvalitetan izbornik sa slabom reputacijom, Njemačka sa njim još uvijek nije podbacila....

Adler je jučer pokazo da je NUMMER 1! 8-)

slažem se..jučer sam baš osjetio moč koju je krasila nekedašnji elf....odlično je posložio momčad u najzahtjevnijoj tekmi i zasluženo su njemci pobjedil usprkos tome kaj su brača ruci u 2 pol.krenuli vabank i imali dosta šansi za izjednačit i još imali igrača više....1. pol.elf puno bolji držao tekmu pod kontrolom i tu su već mogli riješit tekmu...
ADLER kao što sam prije tekme reko..ide putem KAHNA bio je fenomenalan,schweni odličan,ozil odličan,podolski,lahm jako dobri i ful mi drago kaj ga klose stepo mislim da 7 gol u 7 tekmi...ipak je on tatamata već godinama u elfu i opet se pokazalo da postoje specifični igrači za repku usprkos lošoj formi u klubu matičnom....a to je po meni največi zadatak selektora da takve prepozna(lahm,schweini,klose)!
mislim da je elf sada jači nego na SP 2006 I EP 2008 jer se naglo proširil izbor igrača...tu su neki novi klinci a ovi ostali stariji i iskusniji ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 lis 2009, 09:23

Low bu najvjerojatnije dobio novi ugovor koji će ga zadržati na švapskoj klupi do 2012....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 12 lis 2009, 11:18

Jedino što mu moram priznat da lik ima muda....stavio je Boatenga da debitira u ovakvoj važnoj tekmi.... :shock: ....Rolfres mu igrao iako nije preterano iskusan :shock: :shock: ...i Klosea koji je u ne baš sjajnoj formi stavio da igra od prve..... 8-)

jest da je mogao postat dijete kreten s prvim izborom...ali nas reću Adler je imao svoj dan...i nakon tekme u Dotrtmundu (2.poluvrijeme) još jednom je uništio svaku rusku nadu u pozitivan rezultat.... :D

Inače nekak mi je ta njegova 4-2-3-1 formacija malo naivna...jer Ozil mi je previše zagušen u toj formaciji tik iza napadača...ali kad dobije loptu.... 8-) ...a opet s druge strane Ballack dbija takve batine da je to strašno.... :lol: :lol: :lol:

Sve u svemu mislim da bi Jogi ipak morao na SP-u igrat 4-4-2 jer i to sa Ozilom i Svinjom na krilcima...jer ima previše napadača za sjedenje na klupi...kao i Gaal.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 12 lis 2009, 11:24

Rene Adler je pokazao da je pravi švabo...čak se i derao katkad na zadnju liniju..... :D ...vs Russija je odigrao za 10-ku...iako je imao mali kiks kad je umalo loptu poslao u mrežu kad mu je anyukov ( pucao u bliži kut u 16-cu malo iskosa sa desne strane :mrgreen: )....

inače od svih vratara elfa on ima najviše problema sa ubačajima u 16m...nakon prekida...doduše vs Russija se pazilo na taj dio igre i domaćini su imali svega dva kornera....ali mislim da ako tu postane mrvicu bolji da bi sezonu 2010 /2011 mogao bit novi Gomez u Bayernu..... 8-)

A onako dugokos,plav i skočan me neodoljivo posjeća na King Khana.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2009, 18:11

werder13 napisao:Ovu subotu opet pobjeda , protiv hoffenheima 2-0 , i opet petu utakmicu zaredom bez primljenog gola :shock: iako su hofenhajmci imali penal ( koji je usput bio kur.ac od penala ) ali je Wiese obranio 8-) Wiese nije primio gol 619 minuta u bundesligi 8-) . Znate kad je primio zadnji gol u bundesligi - u drugom kolu od Gomeza .

Aj mi sad dajte dogovor! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 20 lis 2009, 21:50

Jel ono Hildebrand drži rekord a 800 i kusur minuta.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga