Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la anton 1983 » 03 ožu 2010, 15:05

doro napisao:
Ballack je u klubu i repki jako defenzivan pa mislim da neče biti problema sa bastianom...nije to onaj Ballack iz doba kusena!

Nema ti to veze, jer i uz Ballacka i uz Schweinija postoji još jedan defanzivnij vezni igrač uz njih u klubu, tako da...Velim u repki, kratkoročno to može funkcionirati, dok u klubu čitavu sezonu mogli bi nastati problemi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2010, 11:29

Kuranyi neće vidjeti SP, danas mu je to low poručio preko telefona...

hmm Kolko je to pametno neznam, al se nebum mješo u njegov poso, zasad ga je dobro obavljo. Problem je u tome kaj Njemačka fakat ima izbora u napadu samo kaj su sada oni bolji igrači, Klose, Gomez u lošijoj formi od "lošijih" igrača kao što su Kuranyi i kiessling...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 03 svi 2010, 14:47

Bi li ti da si na Lowovom mjestu vodio Helmesa na SP?
Ja bi ga stavio u kadar za prijateljske i dao mu da igra, da se vidi jel u formi. Stavio bi ga zajedno s Gomezom jer i on mora dobit utakmica.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2010, 17:02

Pa kaj nije on potrgan?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 03 svi 2010, 17:16

Nije, vratio se prije nekoliko tjedana. U sobotu je odigrao solidno drugih 45 minuta protiv Herthe.
Svi znamo u kakvoj je on bio formi prije ozlijede, a i da Njemačkoj nedostaje napadača u formi zbog raznih razloga. No, opet je velika kocka igrat s njim. Zato bi mu ja dao priliku pa ak se pokaže, neka igra.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 03 svi 2010, 17:44

Kakav mrtvi Helmes.

Na Lowovom popisu su ispred njega :

Klose,Gomez,Prinz Peng, Cacau,Kiessling i Kuranyi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 04 svi 2010, 13:04

Adler propusta SP!

Slika

Stvarno steta. Znaci sad ce Manuel Neuer vjerojatno biti prvi izbor a "zalizani" Tim Wiese druga opcija! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 04 svi 2010, 13:07

nemoj jebat....kakva šteta a niš Wiese je sad dobil opaku šansu...pitanje tko će uskočit umjesto njega :idea:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2010, 13:10

Ti mater, baš ih je krenulo...Who is next??? Hans Jorg ŠPEK bi sada fakat mogo biti pozvan kao 3. golman, al morti bi bilo bolje hapit nekog drugog za 3. opciju. U ovom trenutku ne znam ko ima prednost kod Neuera i Wiesea...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 04 svi 2010, 13:17

neuer ni blizu 1 golmana kaj ti je :neee:

inače uopće ne kužim po 1 put tko igra u start elfu i na koji način misle igrat(formaciji) a elf pratim 25g :?
Zadnja izmjena: doro; 04 svi 2010, 13:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2010, 13:20

Po ćemu je Wiese bolji i zakaj se svi tak bojite Neuera? :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 04 svi 2010, 13:27

anton 1983 napisao:Po ćemu je Wiese bolji i zakaj se svi tak bojite Neuera? :neee:

po svemu,iskusniji je i ima kretnje golmana,nije zbunjola kao mali rudar..no veči problem je kak bu i tko igrao u repki mislim naravno na imena i formaciju;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 04 svi 2010, 17:56

Manuel Neuer: "Ich habe heute mit Ivan Rakitic Tennis gespielt. Als ich danach auf mein Handy guckte, waren ganz viele SMS darauf. Zunächst war ich verwundert, das war ein leichter Schock für mich. Man wartet ja nicht darauf, dass sich ein anderer verletzt. Es ist für mich ein bisschen komisch, damit umzugehen. Wenn ich im Tor stehen sollte, werde ich alles geben. Ich habe aber von Jogi Löw noch keine Informationen."

izgleda da jos nema sluzbenog poziva u repku za neuera
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2010, 08:38

Njemci će uskoro objaviti svoj širi kadar za SP.

Po meni to izgleda ovako i napisal bum bez golmana jer to prepuštam Lowu da se tuće po glavi:

Obrana:

Badstuber
Lahm
Schafer - Lijevi bek
Riether - desni bek i desni vezni
Boateng
Aogo - lijevi bek
Mertesacker
M. Friedrich
Castro - desni i lijevi bek
Howedes - štoper
Westermann - sve pozicije u obrani
Tasci - štoper i po potrebi desni bek
Comper - štoper i lijevi bek
Beck
Hummels
A. Friedrich

Od ovih igrača, ziher sam da na SP idu Lahm, Boateng, Westermann i Mertesacker. Njih 4 će, ako se nešto gadno nepromijeni biti prva obrana Njemačke...
Smatram da će Low uzeti "samo" 7 obrambenih na prvenstvo zato kaj sada u izboru ima jako puno igrača koji mogu igrati više pozicija i to mu daje veliku prednost kod slaganja ekipe...
Od ostatka po meni ovi igrači imaju najbolje šanse:

Badstuber - igra super sezonu za Bayern, poslije Lahma odigral je najviše tekmi za FCB, more igrati štopera i beka i ta činjenica da more igrat beka možda ga malo pogura naprijed...
Schafer - mislim da low mora uzet bar jednog ljevaka na SP i izbor će pasti između njega i Aoga, nevjerujem da će bez jednog od ove dvojice otić na SP, prednost dajem Schaferu zbog iskustva...
Aogo
Howedes
Tasci
Hummels

Od ovih 4 lako je moguće da ide samo jedan. Tasci bi inače imao prednost ali u drugom djelu sezone malo je imao problema u sastavu Stuttgarta. Kod Hummelsa je "problem" kaj igra samo štopera u obrani, ali isto tako može igrati zadnjeg veznog. U jednu ruku možda je bedasto uzet Hummelsa na SP, a da ti bude na klupi kada neki drugi igrač može igrati na više pozicija...Howedes po meni tu ima najmanje izgleda!
A. Friedrich - e tu je pitanje dal će se Low odlučiti na jednog starog lisca jer momčad Njemačke je jako mlada i jako je malo starih igrača (30) godina koji su okusili draž velikog natjecanja.

Veza
E tu bu svega, mislim da bu ih Low zval 9 komada, kako pravih veznjaka, tako ovih polunapadača kao što su Marin, Muller, Hunt...

Schweinsteiger
Muller
Gentner
Trochowski
Marin
Ozil
Hunt
Kroos
Khedira
Trasch
Ballack

Nekako mislim da će Piotr ili Gentner fasovat Ili će Low jednog od ovih odbacit: Hunt, Marin, Kroos, Muller.

Kaj se tiće napada, mislim da se tu neče previše zamarat i na SP idu Poldi, Kiessling, Klose i Gomez.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 05 svi 2010, 11:42

Butt pozvan kao treci vratar! 8-)

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga