Da li je Low trebo zvati Kiesslinga u repku?

Arhivirane teme...

DA
5
100%
NE
0
Nema glasova
Pozvat ga zek poslije kvalifikacija
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 5

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 10:54

Pitanje sve govori. Poglečte koji su napadači sad u repki - Gomez, Poldi, Klose, CACAU - bljuje mi se od ovog zadnjeg! Niti jedan od ovih nije u formi a Kiessling neumoljivo trpa i ponovno nije pozvan! Brijem da je ovaj CACAU tu sam zato da igra sa gomezom pa da Gomez trpa :D U biti ovo je pitanje više - dal taj Kiessling uopće posjeduje kvalitetu ili je ovo samo kratkotrajna explozija!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Da li je Low trebo zvati Kiesslinga u repku?

PostPostao/la Murta » 08 lis 2009, 10:58

Trebo je. Makar da mu na klupi sjedi. Već sam ja to govorio nakon 3.kola, al sad je previše. Poldi i Klose izvan forme, Cacau :lol:, a za Gomeza ne znamo jer ne igra već 3-4 utakmice.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 11:07

A je ti tema..... :lol: :lol: :lol:

Naravno da nije....koji će im kur. taj čupo :? ....u hladnoj Rusiji takvi nemogu zabit..... :D ....treba imat iskustva u toj tekmi ,a Miro je kao stvoren za tu tekmu..... 8-) ..ja da sam na Lowom mjestu ja bih prije zvao Kuranjija nego Kieslinga.... :D

inače što se tiče Leverkusena oni su uvijek imali neke napadače koji su zabijali u klubu ,ali su bili zamjene u elfu u to vrijeme.... :lol: :lol: :lol: ....(Voller,Kirsten,Kiesling :mrgreen: )
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 11:10

bavarac napisao:A je ti tema..... :lol: :lol: :lol:

:lol:

Nije to " TA " tema na koju sam ja mislil 8-) - ovaj je više za razonodu - novu taktiku na forum primjenjujem...Sad će se otvarat tzv. kratkoročne teme koje će nakon par dana ić u zaborav, al će učinit svoje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 08 lis 2009, 12:31

Low je pojea govno sa Cacauom. Njega uopće nije triba zvat na onu turneju po Aziji.

Imamo tu ta 3 napadača koja su više manje sigurna(Gomez,Klose,Poldi), e sad da je Low bia pametan uvik bi ostavia mista za 4. napadača koji je u formi. Prošle godine je to bio Helmes, ove Kiessling sljedeće ko zna. Ovako ima tu tog Cacaua koji mu samo smeta i krade mjesto trenutačno najefikasnijem napadaču u BL.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 08 lis 2009, 12:39

ma Löw je pederko...
naravno da je triba zvati Kiesslinga....
od svih njemačkih napadača je trenutno u najboljoj formi, pa nema tu razmišljanja.....
zovi samo zovi
:mrgreen:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:52

kaj je najsmješnije ja sam 100% siguran da će švabi igrat sa jednom špicom u Moskvi!

---------------Gomez/Klose

Marin----------Ozil----------Schweini

---------Ballack-------Rolfes

Brijem da ovih 5 veznih igra 100% sam kaj neznam kak će ih Low porazbacat!

A da je meni znat zašto on Kiesslinga nije zvao!?!?!?!??!?! A još gore je činjenica kaj su si švabi uzeli tog CACAUA - pa koji će im to kurac? Ak nekaj imaju onda imaju kvalitetnih napadača!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 09 lis 2009, 09:26

Ja imam neki osijećaj da bi ovaj Kießling završit ko Frey. Super igra(brani), al ga trener neće zvat i neće. Onda ga jednom pozove da odigra 15 minuta tek tolko da zadovolji javnost. Al mislim da bi mu u Moskvi protiv Ignashevicha i Kolodina jedan brzi napadač jako dobro došao. Al mi stvarno nije jasno kaj Cacau radi u Švapskoj repki. Meni Low trenutno izgleda ko Domenech. Cijela nacija tupi jedno-on drugo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 09 lis 2009, 09:42

Misljenja sam da je Low svakako trebao pozvati "cupavog" u repku! U dosadasnjem djelu sezone je ponajbolji napadac Bundeslige i samim tim je zasluzio poziv. Međutim, to ocigledno nije dovoljno za poziv. Slozio bih se s vasim konstatacijama da Cacau nema sta traziti u "Elfu" i ne kontam sto si je zbrijo taj Low! :roll:

Uglavnom, Kiessling nije neka ekstra klasa niti ce po mom misljenju ikad i biti ali svakako je odlicno rjesenje za cetvrtog napadaca, imati cetvrtog napadaca njegove reputacije i forme svakako nije mala stvar ali ocigledno da Low ne djeli nasa misljenja...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Vrati se na: Arhiva