Mislim da je potrebno da imamo i jednu ovakvu temu u kojoj možete napisati koja Bajernova utakmica je na vas ostavila najjači utisak, koji trenutak Bajernove istorije koju pamtite vam je najdraži, a koji najteži. Naravno, bilo bi ok da se ponekad u kratkim rečenicama prisjetimo i legendi koje su igrale/radile u Bajernu od njegovog osnivanja.
Na otvaranje ove teme me je "natjeralo" to što sam maloprije ponovo pogledao kratak prikaz osvajanja titule BL 2001. Kakva je to tenzija bila, sunce ti poljubim.

Posljednja 2 kola te sezone ni Hičkok ne bi režirao. Ta titula mi je sigurno jedna od najdražih jer je osvojena bukvalno u posljednjim sekundama. Patrik Anderson je ušao u Bajernovu legendu i upisao svoje ime zlatnim slovima u Bajernovu istoriju.
Odlično se sjećam tih trenutaka kada sam imao svega 12 godina, ali mi je to ostalo urezano u pamćenju. Na neki način nam se vratilo ono izgubljeno finale LŠ 1999. na sličan način. Eto sad navedoh možda i najteži trenutak bar za mene kada je u pitanju Bajern.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTERhW1pT_Q[/youtube]