effe__sa napisao:Eto nakon duže vremena se po pitanju nečega što je vezano za Goetzea s tobom slažem....![]()
Još ćemo vidjeti da li je ovo konačno.....
Iskreno, ja bi volio da on ostane i svidjelo bi mi se , ako on stvarno sada smatra da treba ostati, pokazati muda i boriti se za svoje mjesto u timu. Takvo nam razmišljanje treba takav nam igrač (Goetze) s petljom treba i takav se on kod nas uklapa.
Ako je igra, onda je lik stvarno ljigav....A nadat se ovom prvom...
Evo baš je KHR izašao u javnost sa "čudnom izjavom" u kojoj se čudi Gotzeu kaj govori da će ostat.
Nerazumijem, ti bi htio da on ostane i da slijedeće sezone ode besplatno?
Ono kaj me kod Gotzea najviše iritira je to palamuđenje "kako njega treba ćekati i kako postoji strah da će on negdje explodirat". Obje tvrdnje su najvjerojatnije točne ali nevrijede u ovom trenutku za Bayern. Kada bi se to dogodilo u Bayernu, bila bi to puka slučajnost a ne nekakavo znanje ili planiranje.
Eto kod Gotzea je sada identična situacija kao što je bila kod Hummelsa. Hummels da je ostao u Bayernu propo bi kao igrač i za njega nevrijedi činjenica "trebo je ostat u Bayernu i Bayern je bio glup kad ga je prodo". Ista stvar je sa Gotzeom. Planski, strukovno i znanstveno gledano, Gotze u Bayernu propada i samo neznalica i laik bi ga u Bayernu ostavio.
No postoji i ona druga strana medalje, da BAyern nemože nabaviti zamjenu i da ima dovoljno sredstava da se upusti u takav rizik i takva odluka bila bi ok.
Jedina stvar koju nikako, ali ama baš nikako nepodržavam, je da Gotze ostane u Bayernu a da uđe u sezonu da mu ugovor istiće 2017....
width="960"