sch0ll7 napisao:Gledaj malog Mullera on je ko čačkalica pa dobro konkurira u LP:D
Gledam ga , zato i velim, jer i nije baš
sch0ll7 napisao:Gledaj malog Mullera on je ko čačkalica pa dobro konkurira u LP:D
anton 1983 napisao:Kaj ak LvG neračuna na Kroosa, tj. ne paše mu u njegov koncept?
sch0ll7 napisao:Ribery........................Robben
..........Kroos....Schweini..........

mladjo_dj napisao:sch0ll7 napisao:Ribery........................Robben
meni to izgleda pre ofanzivno (naravno ako je taktika 4-4-2) mora neko i obranu igrat.
Ili igrat 4-5-1 (bozicno drvce) s tim da igra jos i Tymo ali je pitanje onda ko ostaje u napadu Gomez ili Olic.
Gledajuci danasnju tekmi Gomez mi je poceo liciti na Olica (vraca se u obranu, dolazi po loptu, zabija golove itd.) tako da bi ja njemu dao prednost jer mu je tehnika puno bolja od Oliceve.
znaci ovako:
.................Gomez..............
Ribery........................Robben
.................Tymo.................
Gledajuci danasnju tekmi Gomez mi je poceo liciti na Olica (vraca se u obranu, dolazi po loptu, zabija golove itd.) tako da bi ja njemu dao prednost jer mu je tehnika puno bolja od Oliceve.
Zakaj kvariti GOLIC tandem kada su wanderful.![]()
Ta formacija igre sto si dao ne lezi bayern-u.
I LvG je shvatio da ne moze nametnuti 4-3-3 te da je 4-4-2 najbolja za Bayern.
Cak sam istrazivao malo po netu te sam nasao informaciju da se sa 4-4-2 formacijom moze najbolje pokriti teren.
Kada se oporavi Ribery i dođe Kroos onda ce morati dobri igraci sjediti na klupi.
Npr. Di ce muller igrati ili Pranjic.
Meni je Pranja dobar igrac. Vi mozete pricati sta god hocete al on igra solidno, moze igrati i defanzivno i ofanzivno dobro.
.................Gomez..............
Ribery........................Robben
.................Tymo.................
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost