Igrači u zadnjoj godini ugovora:Butt, Buyten, Bommel itd.

Arhivirane teme...

Ko ostaje, ko odlazi?

Rensing ostanak
0
Nema glasova
Rensing odlazak
13
17%
Gorlitz ostanak
3
4%
Gorlitz odlatak
10
13%
Butt ostanak
12
16%
Butt odlazak
1
1%
Hamit ostanak
5
6%
Hamit odlazak
7
9%
van Bommel ostanak
3
4%
van Bommel odlazak
10
13%
van Buyten ostanak
12
16%
van Buyten odlazak
1
1%

Ukupno glasova : 77

Re: Igrači u zadnjoj godini ugovora:Butt, Buyten, Bommel itd.

PostPostao/la Speedy » 12 sij 2010, 11:06

Cek, jel to preuzeto s Bilda?

Sto se tice Bommela, cigan ce produljiti ugovor u to sam siguran, gdje ce mu biti bolje nego kod nas? Tu je van Gaal koji mu besprijekorno vjeruje i pri tom je jos kapetan! Jackpot! :neee:

Dobit ce ugovor na jednu godinu i objerucke ce ga prihvatiti! :evil:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 12 sij 2010, 11:08

To sam čopil na Sky Sportu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mmakaay2 » 14 sij 2010, 16:51

meni je smijesno kad citam da npr robben zeli da bommel ostane...meni je to stvarno smijesno..bayern je veci klub od bomela,riberyja ili robbena..struka mora imat jasne ciljeve i planove koga ostavit a koga prodat...jer kako bi to izgledalo...i messi je zelio da ronaldihno ostane u barci pa su ga prodali..i morientes je dijete reala pa su ga prodali...KLUB MORA IMAT JASNE PLANOVE PO KOJIMA PRODUZUJE UGOVORE..bommel mi nikada nije bio drag i mislim da je bio dobar da bi ostao u barci..isforsiran igrac i ne treba mu produzit ugovor ni dana....hamit nije los..dobre partije pruza za tursku kad je zdrav i iskoristiv je na vise pozicija tako da sam za njega neodlucan..butt bi trebao ostati bez obzira koje pojacanje dovedu(barem kao 12-ica)..rensingu noga u guzicu..van buyten obavezno mora ostati jer je napokon dobar i vođa je obrane..a ovi ostali trebaju potrazit srecu negdje drugdje jer ocito nisu imali srece ni kvalitete koja je bayernu potreba...NAPRID BAYERN!!!
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la Speedy » 14 sij 2010, 17:01

mmakaay2 napisao:meni je smijesno kad citam da npr robben zeli da bommel ostane...meni je to stvarno smijesno

To sto Robben govori ne igra nikakvu ulogu oko Bommelovog ostanka. Kljucno je ono sto LvG zeli, a nazalost znamo sto on zeli, on se svog kapetana nece olako rijesiti i zahtjevat ce od uprave da produze ugovor s njim. Samo sto taj ugovor nece biti duzi od godinu dana jer znamo kakvu politiku ima Bayern kod produzivanja ugovora s igracima starijim od 30 godina...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Arhiva