anton 1983 napisao:cruz napisao:anton 1983 napisao:Triple OG?
Haha to izraz iz južnjačkog rap-a, za najvećeg tatu matu.
Ja sam mislio;
Klopp 2019
Flick 2020
Tuchel 2021
Nes na tu foru![]()
Guess whos next...
Low u Realu

Ja sam mislio;
Klopp 2019
Flick 2020
Tuchel 2021
Nes na tu foru![]()
Guess whos next...
effe__sa napisao:Red passion napisao:Još malo pa kreće.
Sva trojica Nijemaca u prvoj postavi Chelsea.Plus trener Nijemac.
Na drugoj strani u prvoj postavi Gundogan.
I ove godine najmanje jedan Nijemac diže klempu...
Miki napisao:anton 1983 napisao:A sto rec. Gadi mi se al zasluzeno... ipak jako mi je drago za Tuchela. Ono sto mi se gadi sto je to Chelsea jer kad vidim tablicu engleske i da su opet prvaci europe fuuuuj!
Nije Pep toliko moćan koliko se pokušava predstaviti. Veliki je trener, inovator, ali očigledno nakon Barselone barem u Ligi šampiona njegova karijera je prilično slaba za trenera tog renomea.
Ja sam mislio;
Klopp 2019
Flick 2020
Tuchel 2021
Nes na tu foru![]()
Guess whos next...
Ja sam mislio;
Klopp 2019
Flick 2020
Tuchel 2021
Nes na tu foru![]()
Guess whos next...
Miki napisao:
Ja sam mislio;
Klopp 2019
Flick 2020
Tuchel 2021
Nes na tu foru![]()
Guess whos next...
Nagelsman 2022
effe__sa napisao:Ma Tuchel sjajno postavio, motivisao i nabrijao ekipu.
Havertz baš u finalu zablista, pogotovo s golom, a i još par dobrih akcija.
Pep ove sezone prvi put faktički nije eksperimentisao i baš večeras krene eksperimentisati. Ali Tuchel mu je definitivno pencilin. Sjajno je Tuchel formirao ovu ekipu Chelsea i digao na jedan viši nivo, a treba se sjetiti kako su izgledali protiv nas u prošlosezonskoj osminifinala.
Murta napisao:Ja bi prije rekao da je Guardiola uništio igru svoje momčadi puno više nego je Tuchel nešto fenomenalno složio.
effe__sa napisao:Murta napisao:Ja bi prije rekao da je Guardiola uništio igru svoje momčadi puno više nego je Tuchel nešto fenomenalno složio.
Pa već se evo govorilo o Pepovim greškama.
Ali zanimljiva je jedna stvar: Tuchel je odbranu koncentrisao na sami šesnaesterac, tamo je presijecao pasove Cityja. Iz prostog razloga što zna da Pepova ekipa slabije šutira izvan šesnaesterca. I tačno ih je tu uspješno sasijekao. Jedna kontra je uz to sjajno izvedena i realizovao je Havertz.
Činilo se da igrači u potpunosti slijede plan Tuchela i apsolutno gore na terenu.
Dok kod Cityja ne može se reći da se igrači nisu borili, ali su bili letargični u odnosu na Chelseajeve.
Moram reći da mi se ranije u svojim počecima Tuchel jako dopadao, poslije sam jedno vrijeme bio sretan što nije došao kod nas. Ali kako je lik prošle sezone sazrio, kako je dao fer intervju i nakon poraza u finalu, kako je mnogo puta i PSG, a ove sezone Chelsea taktički dobro vodio, a isto tako kako je vukao i dizao navijače Bluesa sinoć, to me je oduševilo.
Čak sam poželio sinoć da nam je Tuchel od naredne sezone trener, a ne Nagelsman.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost