Murta napisao:Jel se sjećate da je Doue ovog ljeta trebao u Bayern?
cruz je bio tužan što nije došao jer ga je podsjećao na Thiaga, doro sretan, anton prvo ljut što dovodimo Francuze, a onda tužan što ovaj nije došao, a ja sam srao kako ni Telu nismo dali šansu, zašto očekivati da bi je dali ovom liku.
I dalje mislim da bi on imao < 10 nastupa da je došao u Bayern.
Ja sam rekao ovdje ili tijekom utakmice na drugom mjestu kako je sreća velika što je Doué odabrao ostati izvrstan klub za svoj razvoj i karijeru, a lovu ionako ima uz titule
U potpunosti dijelim tvoje mišljenje.

Ne bi on vidio ništa nogometa, a išao bi Telovim, Gravenberchovim stopama i stopama još nekih drugih.
Inače ja od Douéa apsolutno ništa vidim da ima od Thiaga, ima čak više. Mali razara nogomet za razliku od španjolskog Brazilca - ofenzivac je(krilo) i kida pred sobom loptu i prostor, a ovaj pimpla i vrti okolo. Potpuno promašene uloge i pozicije.
Kada mi budemo imali iz svoje države i akademije Kimpembea, Zaire-Emeryja, L. Hernándeza, Berala, Douéa, Dembéléa, 17-godišnjeg strikera Mbayea koji je bio večeras PSG-ov Patrick Kluivert i zabio, e onda ćemo pričati.
PSG je bio 11 zadnjih godina dosta apsurdan klub. Imao je legiju stranaca uz jedva 1-2 svoja igrača u prvih 11 i pokojeg tek na klupi pozera, gomilu stranaca, hrpu love bacili, a imali su Francuzi 3 i pol reprezentacije za titulu zadnjih 10 godina kada se pogleda koji igrači su igrali, osvajali 4 medalje i 1 svjetsku titulu, propali ili se umirovili prije 32. godine i dr.
U svojoj akademiji imaju sve kao i u svojoj zemlji. Na tome mogu graditi uspjeh plus ovi Portugalci što imaju te povijesno, prirodno i mentalno im leže.